Díjazzuk a zöld projekteket, a fenntartható cégeket: még egy hétig pályázhatsz a Green Awards egyikére

Portfolio
Még nem késő jelentkezni a Green Awards pályázatra: 2023. szeptember 12-én az ország legjobb „zöld” projektjeit, vállalatait díjazzuk a Sustainable World konferencián összesen 5 kategóriában. A Green Awards különböző elismeréseit tavaly indítottuk elsőként útnak, a remek pályázatok beérkezését látva pedig 2023-ban ismét keressük a leginnovatívabb cégeket, programokat, az MBH Bank, a Green Cloud, a PwC Magyarország, a Dandelion Group és a Portfolio Csoport közös támogatásával. Július 23-ig várjuk mindazok jelentkezését, akik büszkék a fenntarthatóan működő cégükre, programukra. Mutatjuk a részleteket!

A hazai vállalatok különleges fenntarthatósági teljesítményét, programját, vagy innovációit szeretnénk 2023-ban is elismerni a Green Awards díjaink egyikével. A tavalyihoz hasonlóan, 5 kategóriában díjazzuk a legfenntarthatóbb kezdeményezéseket:

  1. Az Év Zöld Nagyvállalata
  2. Az Év Zöld Kkv-ja
  3. Az Év Zöld Innovációja
  4. Az Év Zöld Befektetése
  5. Az Év Jó Ügye

A díjra bármely szektorban tevékenykedő vállalatok jelentkezését várjuk, akik olyan fenntarthatósági projektet, cselekvéseket tudnak felmutatni, ami a jövő generációjának az életét, környezetét teheti jobbá. A tavalyi jelentkezők idei pályázati anyagait is várjuk, az elmúlt egy éves eredmények bemutatásával együtt.

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ JÚLIUS 23., eddig VÁRJUK A PÁLYÁZATI ANYAGOKAT.

Az MBH Bank, a Green Cloud, a PwC Magyarország, a Dandelion Group és a Portfolio Csoport közösen alapított díjára a leginkább érdemes 5 nyertest egy szakmai zsűri fogja kiválasztani, a „shortlistre” kerülő, kategóriánként legjobb 3 pályázat közül a jelentkezési időszak lezárultát követően.

A DÍJAKAT EGY ÜNNEPÉLYES ÁTADÓ KERETÉBEN 2023. SZEPTEMBER 12-ÉN A SUSTAINABLE WORLD KONFERENCIÁN ADJUK ÁT.

Sustainable World 2023
Szeptember 12-én rendezzük meg az éves fenntarthatósági szakmai találkozót, a Sustainable World konferenciát, ahol átadjuk a Green Awards nyerteseinek a díjakat. A részletekért kattintson!

A díj támogatóit is megkérdeztük, hogy szerintük miért fontos a leginnovatívabb vállalatok és ötletek díjazása a Green Awards keretén belül. Jelen cikkben az "Év Zöld Kkv-ja" kategória támogatója, a Dandelion Kft. képviselője, Nagy Gréta ügyvezető szólalt meg:

"A bőrünkön érezzük a mértékletesség, előrelátás sürgetését, ha a magunk és gyerekeink számára élhető világot szeretnénk örökül hagyni. Környezetvédelmi, gazdasági szakemberként és anyaként is fontosnak tartom, hogy legyenek olyan hiteles kapuőrök, vállalatok, szervezetek, akik a fenntarthatóságot körbe ölelő érdekek-ellenérdekek zajában megbízható támpontot nyújtanak. A Portfolio által alapított Green Awards ilyen vállalatokat jutalmaz. A jelentkezők lehetőséget kapnak arra, hogy bemutassák a fenntarthatósággal kapcsolatos előremutató, mások számára is példaértékű gyakorlataikat. A Portfolio célközönsége a pályázaton keresztül megismeri a nyertes cégeket, azok programját.

A zöldre festés helyett valódi teljesítményt, mérhető megoldásokat vagy olyan innovációkat várunk, amiknek a környezeti teljesítményre vagy a közösségekre gyakorolt pozitív hatása bizonyítható. Ezzel együtt nyitottak vagyunk minden olyan gondolatra is, amely valódi természeti vagy társadalmi haszonnal kecsegtet és üzletileg is megáll a lábán úgy, hogy befektetők segítségével a jövőben megvalósítható.

- mondta el Nagy Gréta, majd hozzátette, hogy a kis- és középvállalatok a hazai gazdaság kulcsszereplői. Ha egy szervezet jól bánik a munkavállalóival, a természeti tőkére tiszteletreméltó tényezőként tekint, ellenállóvá válik és gazdasági előnyt szerez.

Nagy Gréta
Dandelion Kft., ügyvezető
Környezetmérnökként végeztem, majd MBA és okleveles közgazdász diplomát szereztem. A környezetvédelmet tekintem hivatásomnak, ezen belül a környezetvédelmi jog, a -mérőszámok és a gazdaságra gyakorolt Tovább

Az egyes kategóriákra történő jelentkezés feltételeit a pályázati lap tartalmazza, míg a jelentkezéseket a greeenawards@portfolio.hu e-mail címre várjuk július 23-ig. A jelentkezési lap innen tölthető le.

A jelentkezés részletei ezen a linken érhetők el.

A tavalyi év nyertesei:

A tavalyi nyertesekkel, a zsűrivel készített videóinterjúk:

A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Getty Images

Népszerű

Vadonatúj autóvásárlási támogatás jöhet Magyarországon

3 térkép, amely megmutatja, mekkora is valójában az orosz hadsereg friss területhódítása

Nagy kihívói akadtak az állampapíroknak – Elképesztő, mit mennek

A fehérgalléros álom vége

Példátlan, ami a magyar munkahelyeken zajlik: két kőkemény generációs kihívással nézünk szembe

Friss hírek

Ráugrottak a befektetők a 3 hónapos magyar papírra, megemelte az eladott mennyiséget az ÁKK

Bankvezérek: most kell igazán odafigyelni, hogy ne rontsuk el!

Csúcs közelben a forint a dollárhoz képest, Biden lépésére reagál a piac

Biden megsorozza Kínát, dermesztő gazdasági csapást hajt végre Washington

Fontos adatokra várnak a befektetők, óvatos mozgások a tőzsdéken

Szakít a szénnel a világ egyik legnagyobb bányavállalata

Új nagybank született Magyarországon, ötből egy bankszámlát már nála nyitnak a magyarok

Heves harcok folynak Harkivnál, Belgorodot támadja Ukrajna – Híreink az orosz–ukrán háborúról kedden

Hírszerzési jelentés: ravasz csel állhat az oroszok új offenzívája mögött

Ilyen lesz a 13. kerület új városrésze: az építészeket kérdeztük a részletekről

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF