Újabb banki együttműködést kötött a CIG Pannónia

Portfolio
Kizárólagos együttműködési keretmegállapodást kötött egymással 2042-éig a CIG Pannónia és az MBH Duna Bank, amelynek anyabankja 2022 óta működik együtt szorosan a biztosítóval, és 2023-ban már a CIG értékesítésének a 37%-át hozta.

A CIG Pannónia és leányvállalata, a CIG EMABIT 2042. június 30-áig tartó határozott időtartamú keretmegállapodást kötött a győri székhelyű MBH Duna Bank Zrt.-vel - közölte a biztosító a BÉT honlapján.

A keretmegállapodás alapján az MBH Bank leánybankjának számító regionális hitelintézet valamennyi értékesítési csatornáján az élet- és nem életbiztosítási ágazatokba tartozó termékek vonatkozásában kizárólag a CIG Pannónia Csoport termékeit forgalmazza, értékesíti.

Mindez egyfelől a banki termékértékesítési tevékenység és ahhoz kapcsolódóértékesítéstámogatási tevékenységben, másfelől az MBH Duna Bank Zrt. általi kizárólagosbiztosítás értékesítési tevékenységben és ahhoz kapcsolódó értékesítéstámogatásitevékenységben ölt testet - közölték.

A CIG Pannónia 2022-ben kötött hasonló húszéves megállapodást az akkor még Magyar Bankholdingnak nevezett pénzügyi csoporttal, a banki csatorna 2023-ban már a CIG értékesítésének a 37%-át hozta.

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF