Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek
Árfolyam

CyBERG árfolyam

CYBERG ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
1 3 000 18,5
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
20 180 1
CYBERG kötéslista
Idő Ár Darab Érték
CYBERG statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 0
Nyitó ár:
Előző záró ár:
Napi átlagár:
180 napos átlagár:
360 napos átlagár: 39.950220038023
Napi minimum:
Napi maximum:
Éves minimum: 17 2023-07-21
Éves maximum: 62 2023-06-28
Történelmi minimum: 17 2023-03-24
Történelmi maximum: 2980 2021-11-09
Forgalom (db):
Forgalom:
Árfolyamváltozás 1 hó: %
Árfolyamváltozás 6 hó: %
Árfolyamváltozás 12 hó: %
Adatlap
CyBERG
Rating
Értékpapír megnevezése CyBERG Corp. Nyrt. share
Értékpapír kibocsátója CyBERG Corp. Public limited Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000160122
Kijelzés módja (ticker) CYBERG
Értékpapír névértéke 100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 3 467 477
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2019-01-10
Első kereskedési nap 2019-01-10
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési ár 1800
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a CyBERG árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING | Az átláthatóbb befektetésekért
Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Portfolio Trader online előadás Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Videóajánló
CyBERG hírek

Csődbe ment egy magyar tőzsdei cég

A magyar tőzsdén jegyzett Cyberg április elejére hívta össze közgyűlését, amelyen eredetileg a felszámolási eljárás elindításáról döntöttek volna a részvényesek, azonban Rózsa Balázs, az igazgatóság elnöke közvetett részvényesként indítványozta, hogy a társaság csődvédelmet vegyen igénybe.

Amerikai befektető szállhat be a Cybergbe

Szerződést írt alá a Cyberg az amerikai Yorkville Advisors által képviselt befektetési alappal, átváltoztatható kötvény konstrukcióban történő finanszírozásról, illetve potenciális részesedésszerzésről, 1,2 milliárd forint keretösszegig – közölte a vállalat.

Nagy terveket szövöget a CyBERG, itt a friss előrejelzés

Befektetői prezentációt tett közzé a CyBERG, amiben kifejezetten optimista növekedési pályát festenek fel, 84 millió forintról néhány év alatt 2 milliárd forintra emelkedhet a bevétel, ráadásul a profitabilitás is megugorhat, ha teljesülnek a menedzsment tervei.

50 százalék plusz egy nap alatt - Kis papírok nagy napja a magyar tőzsdén

Az elmúlt időszak kifejezetten érdekes volt a magyar tőzsdén, hiszen történelmi csúcsot döntött az OTP és a BUX is, majd a midcapek szintjén láttunk nagy mozgásokat, elég csak a 4IG több mint 60 százalékos ralijára gondolni, de nagyot ment az AutoWallis, a Masterplast és az Opus is, most pedig ott tartunk, hogy a befektetők a kisebb kapizalizációjú papírokat is megtalálták.

Tőkebevonásra és tőzsdei szintlépésre készül a CyBERG

Tőkebevonásra készül a CyBERG és sikeres tranzakció esetén kategóriát tervez váltani a BÉT-en a vállalat, amelynek részvényei jelenleg az Xtend-piacon forognak – olvasható a cég ma reggeli közleményében.

Indul a Cyberg digitális platformja, az AnyUpp

Az új mobilalkalmazás tesztelése és élesítése 2020 végéig lezárul. A vendégek a KAJAHU Corvin3-ban és két ausztriai Coffeeshop Company-ben, Bécsben és Parndorf-ban próbálhatják majd ki először az új alkalmazást.

Kötvénykibocsátás jön a Cybergnél

Egy darab 490 millió forint névértékű kötvényt tervez kibocsátani a Cyberg 2025.12.15-i lejárattal, az MFB Invest Befektetési és Vagyonkezelő Zrt. részére.

Sikeres jegyzés a koronavírus árnyékában: az Xtend részvények az árral szemben mennek?

Az idei év egyik legizgalmasabb hazai tőzsdei sztorija volt, hogy sikerrel zajlott a Gloster Nyrt. teljesen online zártkörű részvénykibocsátása. Ennek pedig akár hosszútávú hatásai is lehetnek a magyar tőkepiacra – mondta el a Portfolio-nak Horváth Zsolt, a Random Capital elnöke és Jutasi Zoltán, a NAVIGATOR Investments vezérigazgatója. A két cég által vezényelt Xtend piaci bevezetés arra is rávilágított, hogy még ilyen nehéz időszakban is van mit keresnie a hazai középvállalatoknak a tőzsdén.

Véleményt mondott a Cybergről a német elemzőház

A Cyberg részvényeit követő német elemzőcég, a Kalliwoda Research friss elemzést tett közzé a társaságról: a Kalliwoda 75,74 millió eurós (a jelenlegi árfolyamon 26,12 milliárd forintos) vállalatértéket társított a Cyberghez, míg az ajánlás vétel.

Nem tartja meg közgyűlését a Cyberg

A Cyberg bejelentette, hogy a társaság 2020-as éves rendes közgyűlése nem kerül megtartásra. A kormányrendelet vonatkozó bekezdése értelmében a társaság igazgatótanácsa jogosult dönteni minden olyan kérdésben, mely a közgyűlési meghívóban napirenden szerepel, ideértve többek között a társaság éves beszámolójának elfogadását és az alapszabály módosítását.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Főpolgármester-választás: Karácsony Gergely győzött, de új választás jöhet Budapest vezetéséért