Előfizetői tartalom

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma- Interaktív online előadás

Portfolio
A sikeres kereskedőket a sikertelenektől az választja el, hogy hol lépnek be és hol lépnek ki a pozícióból. Senkinek nincs jövőbe látó szemüvege, de a fontos szintek azonosításával sokat javíthatunk esélyeinken a tőzsdeparketten. De miért ilyen fontosak? A hosszú távon is profitábilis kereskedési stratégiák alappillére a támasz-ellenállás, erre célszerű minden kereskedőnek felépítenie a belépési és kilépési rendszerét. Ezen szintek figyelmen kívül hagyása mellett nem érhetsz el konzisztens eredményt, hiszen a kockázatkezelésben is meghatározó szerepet töltenek be.

Online előadásunkon olyan gyakorlati, jól bevált módszereket mutatunk, amelyek segítségével a kezdő kereskedők is maguk mellé állíthatják a valószínűségeket. Természetesen nem hagyhatjuk figyelmen kívül a piaci aktualitásokat, így az elméletet gyakorlati példákon szemléltetjük. Miről lesz szó? Mire számíthatunk a következő napokban és hetekben a részvénypiacokon?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés