Előfizetői tartalom

Hatalmas logisztikai fejlesztéseket indít Magyarország több pontján a nemzetközi cégcsoport

Portfolio
Komplex folyamatoknak lehetünk tanúi a logisztikai ingatlanok piacán, melyek egyszerre alakítják át a fejlesztéstől kezdve az üzemeltetésig a szektort. A mindennapjainkat lassan egy éve meghatározó járvány mellett az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet kapnak az épületek fejlesztése és üzemeltetése során a fenntartható és zöld megoldások, akárcsak a technológiai fejlődés eredményeként növekvő automatizáltság. Hogy mit jelent ez a gyakorlatban, azt a félipari ingatlanok fejlesztőjeként, üzemeltetőjeként és tulajdonosaként ismert VGP vállalatcsoport tapasztalatain keresztül mutatjuk be, melynek során a vállalat country managerével, Pálovics Károllyal beszélgettünk.

A Covid-19 számos szektorra nézve súlyos csapás volt az ingatlanpiacon. Milyen hatással volt a járvány a logisztikai szektorra? Bár a Covid-19 összességében súlyos válságot okozott a gazdaságban, szerencsére az elmúlt évben az e-kereskedelem és a logisztika minden eddiginél fontosabb szerepet kapott az üzleti életben. Megpróbálunk minden tőlünk telhetőt megtenni a koronavírus...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái