Baka Gergely

Baka Gergely 2008-ban csatlakozott a CBRE-hoz ingatlan-tanácsadóként, és sikeres karrierlépcsőket követően immáron több mint 11 éve vezeti a cég Ipari és Logisztikai Ingatlan csapatát, ahol az osztály föld és kereskedelmi ingatlantranzakcióit felügyeli.

A CBRE ipari és logisztikai bérbeadási részlege 72 000m2-nyi ipari terület tranzakcióját bonyolította le 2022 novemberéig, és további 20 000 m2-nyi tranzakció lezárása várható náluk az év végéig. Kiemelkedő tranzakcióik ezek közül regionális bérbeadás kategóriában a GYSEV és a CTPark Mosonmagyaróvár közti 18 300 m2-es raktárépület tranzakciójában való részvétel. Ezen felül egy automobil gyártónak nyújtottak tanácsadói szolgáltatásokat, egy 8500 m2-es BTS projekt keretein belül Észak-Nyugat Magyarországon, ahol egy új, 4200 m2-es gyár tranzakciójának is részesei voltak.

A CBRE industrial csapata.

Budapest és környéki bérbeadásaik közül kiemelkedik egy gyártó cégnek nyújtott szolgáltatásuk, melynek során segítették raktárhelységük kibővítését a CTP Üllőnél 15 000 m2-en, ami a korábbi 35 000 m2-es BTS projektjük mellett található. Ide sorolható még a Prologis-nak nyújtott bérbeadóképviseleti szolgáltatásuk is, ahol a Prologis Park Budapest-Harbor DC9-nél segédkeztek az 5600 m2-es raktárépület kiadásában. Az értékesítés területén is kimagaslóan teljesítettek, 9,7 hektár földterület tranzakcióját bonyolították le, ami az egész magyarországi piacot tekintve jelentős eredmény.

Az Ipari és Logisztikai osztályuk Gergellyel együtt 4 főt számlál, melynek tagja még Simor Gergely, aki 6 éve junior Ipari és Logisztikai Ingatlan tanácsadóként csatlakozott a céghez, és mára már számos sikeres tranzakciót tudhat a háta mögött. Kun Balázs, aki közel 2 éve gyarapítja a CBRE csapatának eredményeit sikeres tranzakciókkal. Két év ingatlanpiaci tapasztalata során más ingatlanosztályokkal is foglalkozott. Klyuchkina Olga gyakornoki pozícióban kezdte munkáját a CBRE csapatánál másfél éve, és jelenlegi junior pozíciója mellett üzleti tanulmányait is sikeresen végzi.

Csapattagok:

  • Baka Gergely - Ipari és Logisztikai Ingatlan Bérbeadási Igazgató
  • Simor Gergely - Ipari és Logisztikai Ingatlan Tanácsadó
  • Kun Balázs - Ipari és Logisztikai Ingatlan Tanácsadó
  • Klyuchkina Olga - Junior Ipari és Logisztikai Ingatlan Tanácsadó

A CBRE-nál a különböző eszközosztályok bérbeadási tevékenységét David M Johnston, Tanácsadási és Tranzakciómenedzsment Főigazgató fogja össze.

TOP 2 retail tanácsadó 2022