Szabó Viktória

A Cushman & Wakefield kiskereskedelmi ingatlanok bérbeadásáért felelős csapata jelenleg 4 szakemberből áll, akik mind 15-20 éves tapasztalattal és piaci ismerettel rendelkeznek. Magyarországon több mint 20 éve aktívan vesznek részt a kiskereskedelmi bérlői mix alakításában, javításában és folyamatos színesítésében.

Az elmúlt évtizedek során számos nagyobb nemzetközi márka magyarországi piacra lépésében vettek részt. A teljesség igénye nélkül ők bonyolították le a H&M, a Peek & Cloppenburg, a Douglas, a Massimo Dutti, az Oysho, a The Body shop, Michael Kors, a Louis Vuitton, a Burberry, illetve a Karl Lagerfeld első üzleteinek nyitását.

A Cushman & Wakefield retail csapata.

A klasszikus bérbeadási tevékenységen felül számtalan egyéb szakmai szolgáltatást biztosítanak ügyfeleik részére, valamint megbízásaik a legkülönbözőbb jellegű kiskereskedelmi projektekre terjednek ki, legyen az bevásárlóközpont, bevásárlópark vagy utcai bérlemény .

Több mint 10 éve foglalkoznak kizárólagos megbízás keretin belül Budapesten a 9000 négyzetméteres Fashion Street bérbeadásával, arculatának megteremtésével; a Vecsésen elhelyezkedő 45 000 négyzetmétereres Market Central bevásárlópark bérbeadásával, valamint a teljes magyarországi Revetas portfolióban megtalálható 8 Park Center bevásárlópark és 4 önálló ingatlan bérbeadásával és üzemeltetésével.

2006 és 2007-ben a C&W kiskereskedelmi csapata kizárólagos megbízás keretében adta bérbe a teljes Aréna Mall bevásárlóközpontot, valamint egy másik ügynökséggel közösen az Allee bevásárlóközpontot, ez utóbbit 2007-2009 között. 2015-ben a régió legnagyobb – 6800 négyzetméteres – H&M üzletének szerződését tárgyalták, a bérbeadó kizárólagos képviseletében. Kizárólagos bérlőképviselettel évek óta segítik a SportsDirect, a Claire’s valamint a PUPA márkák hazai terjeszkedését, jelenlegi szerződéseik újratárgyalását és hosszabbítását.

Az elmúlt 12 hónap említésre méltó tranzakciói közé tartozik többek között a Mango divatmárka újbóli üzletnyitása Budán, a Mammut II. Bevásárlóközpont földszintjén egy közel 420 négyzetméteres bérleményben. 2022-ben részletes tanácsadói riportot készítettek Magyarország egyik legnagyobb elektronikai hálózatának, melynek során javaslatot tettek valamennyi bérleményére vonatkozó bérleti díjának felülvizsgálatára. Az elmúlt időszakban aktívan segítették az Alvásért cseh matrac- és ágyneműgyártó és forgalmazó vállalat magyarországi piacra lépését, melynek során közreműködésükkel idén országszerte már 4 márkaüzletet nyitottak meg.

Csapattagok:

  • Szabó Viktória - Partner, Head of Retail
  • Lyliet Mélendez - Associate, Retail Agency
  • Bárdosi Erzsébet - Senior Negotiator, Retail Agency
  • Malaczkó Marietta - Team Assistant, Office and Retail Agency

TOP 2 retail tanácsadó 2022