P. Kovács Anikó

P. Kovács Anikó közel 4 éve érkezett a CBRE-hez Iroda Bérbeadási Igazgatóként, ezt megelőzően 11 évnyi tapasztalatot szerzett a kereskedelmiingatlan-szektorban. Csapatával számos nemzetközi és hazai ügyfelet szolgálnak ki bérlői, bérbeadói és fejlesztői oldalon egyaránt.

A CBRE irodabérbeadási csapata 2022 októberéig több mint 45 000 m2-nyi irodapiaci tranzakcióban vett részt (30 különböző ügyletben), ami a teljes magyar tanácsadói piac 34%-át fedi le, és ezzel csapatuk piacvezető helyet foglal el. Az idei évben, hozzávetőlegesen 70 000 m2 terület (több mint 45 tranzakció) bérbeadása várható részükről, így piaci részesedésük 35%-ra nőhet.

A CBRE office csapata.

2022-ben a legjelentősebb tranzakcióik közé sorolható egy 14 000 m2 területű bérletiszerződés-megújítás az Arena Corner irodaházban, és egy 8200 m2-es szerződés megújítása a Promenade Gardens irodaházban. Bérbeadói oldalon exkluzív képviseletet nyújtanak számos bérbeadónak és fejlesztőnek, összesen több mint 480 000 m2-nyi portfólión, melyben megtalálhatók Budapest legnagyobb és legismertebb irodaházai.

Az Iroda Bérbeadási csapat P. Kovács Anikóval együtt kilenc tagból áll. Várkonyi Rebeka 2016-ban csatlakozott a CBRE-hez, ezt megelőzően több éves értékesítési tapasztalatot szerzett Nagy-Britanniában. Csapatuk egyik legújabb szenior tagja Jójárt Angéla, aki több mint 7 éve tevékenykedik a kereskedelmiingatlan-szektorban, korábban a Colliers-nél és a Cushman & Wakefield-nél töltött be hasonló pozíciókat. Ormos-Szilágyi Szilvia, aki 9 éve dolgozik ingatlankereskedelmi területen, a CBRE csapathoz több mint 6 éve csatlakozott, előtte a JLL-nél töltött be tanácsadói pozíciót. Bicsár Bianka közel 6 év tapasztalattal rendelkezik az ingatlantanácsadó cégek világában, a CBRE csapatához 2 éve csatlakozott tanácsadói pozícióba. Kiss-Németh Dorottya több mint másfél éve a CBRE csapat tagja, tanácsadói munkáját kiegészíti több mint 10 év szállodaipar és customer experience területen szerzett tapasztalata. A tavalyi évben csatlakozott Mika Sára, aki a CBRE előtt majdnem 6 évig töltött be pénzügyi menedzser pozíciót a Property Market ingatlanfejlesztőnél. A csapat legfrissebb tagja Jakab-Masznik Dorina, aki 2022-ben csatlakozott a CBRE-hez, előtte rövid ideig a Regusnál is megofordult, valamint korábban ingatlan-tanácsadóként tevékenykedett a ShareSpace-nél. Ezt megelőzően közel 3 évig tagja volt a CBRE Hotel tanácsadó csapatának is. Gáspárdy Benedek gyakornoki pozícióban támogatja a CBRE csapat sikereit. Pozíciója mellett az IBS hallgatója business és management szakon.

Csapattagok:

  • P. Kovács Anikó - Iroda Bérbeadási Igazgató
  • Várkonyi Rebeka - Iroda Bérbeadási Társigazgató
  • Jójárt Angéla - Szenior Iroda Bérbeadási Tanácsadó
  • Ormos-Szilágyi Szilvia - Iroda Bérbeadási Tanácsadó
  • Bicsár Bianka - Iroda Bérbeadási Tanácsadó
  • Kiss-Németh Dorottya - Iroda Bérbeadási Tanácsadó
  • Mika Sára - Iroda Bérbeadási Tanácsadó
  • Jakab-Masznik Dorina - Iroda BérbeadásiTanácsadó
  • Gáspárdy Benedek - Iroda Bérbeadási Gyakornok / Gyakornok

A CBRE-nél a bérbeadási osztályok tevékenységét David M Johnston, Tanácsadási és Tranzakciómenedzsment Főigazgató fogja össze.

TOP 2 retail tanácsadó 2022