Salamon Adorján

(MRICS)

Legfontosabb szolgáltatásaik a bérlői és tulajdonosi képviselet. Jelenleg összesen több mint 200 000 négyzetméternyi irodaházat reprezentálnak a piacon, ebből kb. 70 000 négyzetméter kizárólagos, valamint kb. 130 000 négyzetméter fél-kizárólagos képviseletéért felelősek. Továbbá a cég piacelemzés részlegével együttműködésben átfogó piaci tanulmányokkal bérletidíj-validálást, illetve előterjesztést alátámasztó piacelemzést is készítenek nemzetközi ügyfeleknek. Az ESTON International irodai divíziója állami bérlőkkel is jó kapcsolatot ápol, irodakereséseik során sikeresen támogatták őket. Főbb ügyfeleik közé tartozik többek között a bérbeadói oldalról a Property Market, a WING, a CAImmo, Atenor és az OTP, míg bérlői oldalról a Randstad, a Computrend, a Concorde, Lightware és az Inceptech.

Idei sikeres ügyleteik között szerepel két, a BudaPart City irodaházban kötött tranzakció is, ahol a cég a bérbeadót támogatta, melyből az egyiket a Portfolio Property Awards „Az év irodabérleti tranzakciója” díjjal jutalmazott. A szakmai zsűri által megszavazott díj keretében a MET az ESTON által képviselt BudaPart City-ben írt alá szerződést 4300 négyzetméteres irodaterületre. A BudaPart projektnek már a kezdetektől tanácsadója az ESTON, így a ’15 perces város’ koncepciónak a kidolgozásában is.

Az ESTON office csapata.

Irodai tanácsadó divíziójának oszlopos tagjai Virág Alexandra és Svéger Nikolett, akik már több mint 12 illetve 8 éve az ESTON tanácsadói. 2022-től Virág Alexandra a csapatvezetővel szoros együttműködésben Sales Executive pozíciót foglal el, illetve idén csatlakozott a céghez Bócsik-Munkácsy Petra Tanácsadó és Morócz Barbara Junior Tanácsadó is.

Csapattagok:

  • Salamon Adorján – ügyvezető, Interim Head of Office
  • Virág Alexandra – Sales Executive-Office Advisory
  • Svéger Nikolett – Senior Consultant
  • Bócsik-Munkácsy Petra – Consultant
  • Morócz Barbara – Junior Consultant

Az ESTON 2017-ben csatlakozott a Savills-hez. A Savills csoport 40 000 szakértővel több mint 700 irodában Európában, Amerikában, Ázsiában, Afrikában és a Közel-Keleten működik. A csatlakozás óta az ESTON csapata régiós és európai szinten is számtalan projektben vállalt vezető szerepet. Az ESTON International és számos kollégája tagja az RICS-nek.

TOP 2 retail tanácsadó 2022