Előfizetői tartalom

Kritikus ponthoz érkezett a lakossági hitelpiac, változtatni kell (Interjú)

Nem jó úton halad a jutalékstruktúra evolúciója a magyar lakossági hitelpiacon, többek között ezért is érett meg az idő a hitelközvetítői szakma erősebb érdekképviseletére, tevékenységének láthatóbbá tétételére – vélik a nemrég megalakult Független Pénzügyi Közvetítők Országos Szövetségének vezetői. Fülöp Krisztián elnökkel és Sándorfi Balázs elnökségi taggal a pénzügyi közvetítői szektor bemutatása mellett arról is beszélgettünk, vajon ki fog a második félévben 10% feletti kamattal lakáshitelt felvenni.

Februárban megalakították a Független Pénzügyi Közvetítők Országos Szövetségét (FPKOSZ), milyen céllal? Fülöp Krisztián: Az elmúlt időszakban olyan sok változás történt a hitelpiacon, és olyan nagyot növekedett a lakáshitelezés, hogy elértük azt a pontot, amikor úgy véltük, az erős banki érdekvédelem mellett hallatni kell a majdnem 10 ezer pénzügyi közvetítő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés