Ingatlan

Csúszik a két ingatlanóriás egyesülése

Portfolio
Az Immofinanz AG felügyelő bizottsága és igazgatósága úgy döntött, hogy továbbra is szünetelteti a jelenleg folyamatban lévő egyeztetéseket a CA Immobilien Anlagen AG (CA Immo) és az Immofinanz közötti esetleges összefonódásról annak érdekében, hogy más stratégiai lehetőségeket is értékelhessenek.
A két cég egyesülési folyamata már évekkel ezelőtt elkezdődött, amikor 2016 áprilisában bejelentették, hogy az orosz milliárdos, Boris Mints által birtokolt O1 Group eladja 25 690 163 darab CA Immo részvényét az osztrák Immofinanz ingatlan vállalatnak. A tranzakció 604 millió eurós összértékével az Immofinanz 26 százalékos tulajdonrészhez jutott a CA Immo-ban, de a vállalat stratégiája már akkor a magasabb kockázatú orosz eszközállomány eladása volt.Az orosz portfólió értékesítése tavaly év végén megtörtént, de az egyesülés 2018-ban nem valószínű hogy végbemegy, egyelőre több stratégiát is vizsgálnak, akár a CA Immo nyereséges értékesítése is szóba jöhet.

Érdekelnek a legnagyobb ingatlanpiaci sztorik? Akkor jelentkezz az FM & Office Konferenciára! A legnagyobb bérlők egy asztalnál | Lézerszkennelés és BIM | Z generációs igények | PropTech | Wellbeing | Új irodafejlesztések | Mindez egy helyen, az április 19-i FM & Office Konferencián!


Az Immofinanz Magyarországon 11 ingatlanból álló irodaportfólióval és több mint 163 ezer négyzetméter bérbe adható összterülettel rendelkezik, valamint nevéhez kapcsolódik a Stop Shop üzletek működtetése is.
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Építkezés