Fellélegezhetnek a tatabányaiak

2017. november 29. 15:25    
nyomtatás
 
Összesen közel 3 milliárd forintból modernizálta a tatabányai Interspar áruházat és a bicskei szupermarketet a Spar Magyarország - szerepel a Spar Magyarország közleményében.


A mindössze 5 hónap alatt megvalósult, 2,5 milliárd forintos tatabányai fejlesztés során az épület főfrontja transzparens, modern homlokzati megjelenést kapott. A beruházás során teljesen megújult a belső tér is: mostantól jól átlátható, modern környezetben, több mint 5000 négyzetméteren - 1360 négyzetméter shopterületen és 3950 négyzetméter eladótérben - válogathatnak a vásárlók.

Érdekesség, hogy lerövidített belső útvonal vezet az eladótérig, ahol a vásárlókat mozgójárdák szállítják a parkoló szintről a shopterülethez, illetve panorámalift is könnyíti a mozgást.

Fellélegezhetnek a tatabányaiak

Kép forrása: Spar Magyarország

"A Spar az idei évben több mint 23 milliárd forintot fordít fejlesztésekre. A július elején indult beruházás meghaladta a 2,5 milliárd forintot, és a korábbi 78 fős munkavállalói létszám 85 főre nőtt" - hangsúlyozta Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője.

A Bicske belvárosában, a Kossuth téren található Spar szupermarketre közel 390 millió forintot fordítottak. Jelenleg 344 Spar és City Spar szupermarket, 33 Interspar hipermarket és 139 franchise üzlet tartozik a Spar-csoporthoz, 13 ezer munkavállaló alkalmazásával.

A felújított és bővülő szolgáltatásokkal újranyitó tatabányai hipermarketre és a bicskei szupermarketre ma még várni kell, november 30-án, vagyis holnaptól azonban már birtokba vehetik a vásárlók.

Fellélegezhetnek a tatabányaiak

Spar üzletek elhelyezkedése Magyarországon, Forrás: GoogleElőző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Portfólió menedzser
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium