Prémium

Információs Társadalom Parlamentje (x)

Portfolio
"Infokommunikáció a versenyképességért"
Parlament Felsőházi terem 2013. június 13-14.
Immár harmadik alkalommal van az információs társadalomnak parlamentje. 2011 és 2012 után idén is konferenciát tart az Informatika a Társadalomért Egyesület az Országházban, amelyre mintegy 700 résztvevőt várnak a civil, oktatási, közigazgatási és vállalati szektorból.

Az "Infokommunikáció a versenyképességért" alcímet viselő rendezvényen több tucat államtitkár, helyettes államtitkár osztja meg a közönséggel modernizációs elképzeléseit, számol be arról, hogy szakterülete hogyan kapcsolódik az infokommunikációhoz.

A rendezvény fő célja az lesz, hogy megtárgyalja, hogy az infokommunikáció hogyan tud hozzájárulni a társadalmi és gazdasági versenyképességhez, valamint hogy mi szükséges ahhoz, hogy erősebb legyen az informatikusképzés, az informatikaoktatás hazánkban. Beszámolókat hallhatunk a kormánytisztviselőktől az EKOP, ÁROP, TÁMOP, TIOP projektek felhasználásáról a további tervekről, és több előadó osztja meg elképzelését arról, hogy mi lesz az infokommunikáció szerepe az új EU-költségvetési időszakban.

A rendezvényen többek között jelen lesz Dr. Cséfalvay Zoltán, Klinghammer István, Dr. Szócska Miklós, Vályi-Nagy Vilmos, Fekete Gábor, Dr. Jánosi Andrea Dr. Köpeczi-Bócz Tamás és Sipos Imre is - kiragadva néhány csúcsvezetőt. Különlegesség, hogy előad Rolf-Dieter Heuer, a CERN (Európai Nukleáris Kutatási Szervezet) főigazgatója is, de jelen lesz a közigazgatási rendszerek együttműködéséért felelős tisztviselő is az Európai Bizottságból.

Az esemény civil szervezetek és költségvetési szervek számára ingyenes. Regisztrálni az infoter.eu oldalon az esemény bannerére kattintva vagy közvetlenül a
http://infoparlament2013.antartweb.com/ lehetséges!


Különlegessége a rendezvénynek, hogy az Információs Társadalom Parlamentjének harmadik plenáris ülésén bárki szót kaphat: plenáris ülés keretében bárki megoszthatja ötletét, javaslatát, véleményét kormányzati, iparági, szakmai döntéshozók előtt,. A második nap az Országgyűlés Képviselői Irodaházában folytatódik a munka, ahol négy szekcióbeszélgetésben vitatják meg részletekbe menően az egyes területek képviselői a problémákat, a felmerült kérdéseket.

Az Információs Társadalom Parlamentje a közigazgatás újjászervezésének, az információs társadalomnak a legmagasabb szintű érdekképviseleti, egyeztetési fóruma. Az Információs Társadalom Parlamentjének egyik legfontosabb célja, hogy az infokommunikációval foglalkozó civil szervezetek mellett azok a társadalmi szervezetek is részt vegyenek, amelyek a magyar társadalmi versenyképességet erősítik, és céljaik, tevékenységeik kapcsolódnak a konferenciához.

Bővebb információ: infoparlament2013.antartweb.com

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Béketárgyalás lesz az ukrajnai háború lezárásáról, de máris jött egy igazán rossz hír

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019