Prémium

Európai szinten is különleges lakások épülnek Újbudán (x)

PR cikk
A komplex fejlesztési stratégia mentén megvalósuló új, Duna-parti projektben, a Metrodom River lakóparkban már most sokan látnak fantáziát.
270_Metrodom_Cam_03_napos

Már javában zajlik a Metrodom River lakópark első és második ütemének kivitelezése Budapest új, zöld városközpontjában, a XI. kerületi Budafoki úton.

„Kollégáimmal olyan otthonokat és élettereket terveztünk, amelyek jól reflektálnak egyéni helyzetekre és igényekre” – közölte a Portfolio-val Kricsfalussy Tamás, a fejlesztést megvalósító Metrodom értékesítési igazgatója.

A nemzetközi minták alapján olyan szolgáltatások válnak helyben elérhetővé, melyek újradefiniálják a lakóhelyhez fűződő viszonyt. Ilyen lesz a lakóparkban kialakítandó bölcsőde, óvoda, babajátszószoba és vizes játszótér, továbbá ide tartoznak majd az olyan rekreációs és szórakozási célt szolgáltató egységek is, mint a kül- és beltéri fitneszterem, valamint a grill- vagy tai chi terasz. Ezeken kívül kialakításra kerül pékség és kávézó is.

„Nemcsak Budapesten, hanem európai szinten is különleges, hogy a Metrodom River lakópark keretén belül egy ennyire komplex fejlesztési koncepciót tudunk megvalósítani, egyszerre nagyvárosi környezetben, s mégis közel a természethez” – mondta Kricsfalussy.

A lakóparkból közvetlenül elérhető a Duna-parton kialakított sétány, és a projekt különlegessége, hogy a lakások kétharmada kilátást biztosít a Duna távolba vesző, széles vízfelszínére vagy éppen a budai hegyekre. A háromhektáros, parkosított belső területen ráadásul nem jár majd autó, mivel a forgalmat a felszín alá terelik. Mindemellett a lakóparkból, amely saját portaszolgálattal is rendelkezik majd, tömegközlekedéssel 25 percen belül elérhető az Astoria. A Duna túlpartján elhelyezkedő Nemzeti Színház, valamint a Ludwig Múzeumnak és a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremnek is otthont adó Müpa autóval mindössze 10 perc, a Kopaszi-gát pedig sétatávolságban található.

270_Metrodom_Cam_07_final

A beruházás során külön figyelmet fordítanak az okosmegoldásokra, valamint, hogy a fűtés-hűtési rendszer minél kevésbé terhelje a környezetet.

„A környék fenntartható módon fejlődik, így az itt lakók igényeit egyre több bolt, áruház és szolgáltatóegység szolgálja ki, a terület élhetősége viszont nem sérül ebben a folyamatban” – hangsúlyozta Kricsfalussy Tamás, aki szerint a fejlődő városrész és a megannyi közeli munkahely befektetési célból is érdekessé teszi a Metrodom Rivert. A befektetési célú vásárlást a magas bérbeadhatósági potenciál mellett az ingatlanárak elmúlt években tapasztalt, inflációt meghaladó emelkedése is fűtheti.

A Metrodom River lakópark első üteméből már csupán 50 lakás érhető el – amelyeket várhatóan 2024 márciusában adnak át, a „B” ütem értékesítése pedig jövő nyáron fog elindulni. A projekt minden szempontból megfelel a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) követelményeinek, így a lakásokra kamattámogatott hitel és vissza nem térítendő támogatás is elérhető.

(x)

Holdblog

Lehet még bárki Joe Biden utódja?

A hétvégén dől el, ki képviseli a demokratákat Donald Trump ellen az amerikai elnökválasztáson. Joe Biden, a jelenlegi elnök mentális állapotában egyre többen kételkednek, a... The post Lehe

KonyhaKontrolling

Megéri még a nyelvvizsga?

Sokaknak nagy célja, hogy nyelvvizsgát szerezzen, ezzel bizonyítsa tudását, illetve remélhetőleg jobb esélyekkel induljon a munkaerőpiacon. Ebben a bejegyzésben a nyelvtanulás és a nyelvvizsga

Kasza Elliott-tal

Eladások

Augusztus közepén pénzre lesz szükségem, és ehhez el kell adnom pár részvényt. Egy éve is volt egy hasonló dilemám, akkor veszteséggel szálltam ki több papírból, de idén más a tervem.Van

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Váratlanul blokkolták az ukránok Magyarország olajimportjának nagy részét!
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Ez is érdekelhet
Gránit 3