Prémium

Európai szinten is különleges lakások épülnek Újbudán (x)

PR cikk
A komplex fejlesztési stratégia mentén megvalósuló új, Duna-parti projektben, a Metrodom River lakóparkban már most sokan látnak fantáziát.
270_Metrodom_Cam_03_napos

Már javában zajlik a Metrodom River lakópark első és második ütemének kivitelezése Budapest új, zöld városközpontjában, a XI. kerületi Budafoki úton.

„Kollégáimmal olyan otthonokat és élettereket terveztünk, amelyek jól reflektálnak egyéni helyzetekre és igényekre” – közölte a Portfolio-val Kricsfalussy Tamás, a fejlesztést megvalósító Metrodom értékesítési igazgatója.

A nemzetközi minták alapján olyan szolgáltatások válnak helyben elérhetővé, melyek újradefiniálják a lakóhelyhez fűződő viszonyt. Ilyen lesz a lakóparkban kialakítandó bölcsőde, óvoda, babajátszószoba és vizes játszótér, továbbá ide tartoznak majd az olyan rekreációs és szórakozási célt szolgáltató egységek is, mint a kül- és beltéri fitneszterem, valamint a grill- vagy tai chi terasz. Ezeken kívül kialakításra kerül pékség és kávézó is.

„Nemcsak Budapesten, hanem európai szinten is különleges, hogy a Metrodom River lakópark keretén belül egy ennyire komplex fejlesztési koncepciót tudunk megvalósítani, egyszerre nagyvárosi környezetben, s mégis közel a természethez” – mondta Kricsfalussy.

A lakóparkból közvetlenül elérhető a Duna-parton kialakított sétány, és a projekt különlegessége, hogy a lakások kétharmada kilátást biztosít a Duna távolba vesző, széles vízfelszínére vagy éppen a budai hegyekre. A háromhektáros, parkosított belső területen ráadásul nem jár majd autó, mivel a forgalmat a felszín alá terelik. Mindemellett a lakóparkból, amely saját portaszolgálattal is rendelkezik majd, tömegközlekedéssel 25 percen belül elérhető az Astoria. A Duna túlpartján elhelyezkedő Nemzeti Színház, valamint a Ludwig Múzeumnak és a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremnek is otthont adó Müpa autóval mindössze 10 perc, a Kopaszi-gát pedig sétatávolságban található.

270_Metrodom_Cam_07_final

A beruházás során külön figyelmet fordítanak az okosmegoldásokra, valamint, hogy a fűtés-hűtési rendszer minél kevésbé terhelje a környezetet.

„A környék fenntartható módon fejlődik, így az itt lakók igényeit egyre több bolt, áruház és szolgáltatóegység szolgálja ki, a terület élhetősége viszont nem sérül ebben a folyamatban” – hangsúlyozta Kricsfalussy Tamás, aki szerint a fejlődő városrész és a megannyi közeli munkahely befektetési célból is érdekessé teszi a Metrodom Rivert. A befektetési célú vásárlást a magas bérbeadhatósági potenciál mellett az ingatlanárak elmúlt években tapasztalt, inflációt meghaladó emelkedése is fűtheti.

A Metrodom River lakópark első üteméből már csupán 50 lakás érhető el – amelyeket várhatóan 2024 márciusában adnak át, a „B” ütem értékesítése pedig jövő nyáron fog elindulni. A projekt minden szempontból megfelel a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) követelményeinek, így a lakásokra kamattámogatott hitel és vissza nem térítendő támogatás is elérhető.

(x)

föld ég globális felmelegedés
Israel-merkava-ii-pancelos-harckocsi-tuzetnyit
usa fed fed usa
Gázaváros
Giorgia Meloni
hotel szálloda
2023. november 29.
Agrárszektor Konferencia 2023
2023. december 5.
Otthonteremtés 2024-ben
2023. december 5.
Property Awards 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Tanfolyam
22+1 órás komplex tanfolyam, ahol a tőzsdei kereskedés és befektetés alapjait sajátíthatod el.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Ez is érdekelhet
Talajszilarditas-2023-11-09-0655_p