Prémium

Felejtse el a havonta változó kamatokat - a QUAESTOR évente fixen ad 9,1%-ot! (x)

Portfolio


' title='
A QUAESTOR Csoport 2007 nyarán új értékpapírt vezetett be a hazai értékpapír piacra. A Kötvény azoknak nyújtja a legjobb befektetési lehetőséget, akik pénzüket legalább egy, maximum 3 évre szeretnék befektetni.

A Kötvényt a QUAESTOR Financial Hrurira Kft. bocsátotta ki a QUAESTOR Csoport fejlesztéseinek, beruházásainak finanszírozása érdekében. A Kötvény biztonságos befektetés, hiszen a QUAESTOR Csoport dinamikus fejlődése, közel 300 milliárd forintos fejlesztési portfoliója garanciát biztosít a megtakarítások biztonságára.

Milyen kamatot nyújt a befektetőknek a Kötvény?

A Kötvény a megszokott magas kamatú befektetésekkel szemben nemcsak néhány hónapos, hanem éves kamatot biztosít. A Kötvény nem havonta változó, és nem csak a megtakarítás első hónapjaira, hanem egy teljes évre fix és kiemelkedően magas kamatot nyújt (állampapír hozamok + 2%) akár 3 éven keresztül.
A kibocsátott Kötvények éves kamata tehát nem változik az éven belül, így a vásárlók jól ki tudják számítani befektetett pénzüknek hozamát.

Mik a Kötvény előnyei más befektetésekhez képest?

A Kötvény a legjobb megoldás azoknak a befektetőknek, akik évi fix hozamú, hosszabb távú befektetést keresnek, és akik magasabb hozamot várnak, mint az átlagos banki és állampapírhozamok.

A Kötvény vásárlására nincsen összeghatár, akár néhány tízezer forinttal is megkezdhető a befektetés. A QUAESTOR ingyenes számlavezetést biztosít azon ügyfelei részére, akik számlájukon kizárólag a Kötvénnyel rendelkeznek. Sőt, azok a vásárlók, akik a Kötvényt Nyugdíj Előtakarékossági Számlájukon helyezik el, mentesülhetnek az adók alól.

A Kötvény rugalmas megtakarítás, hiszen ha a lejárat előtt lenne szükség a befektetés felszabadítására, nem kell a teljes összegű lekötést felbontani, a felvett és a bent maradó összegre is jár hozam. (Míg a banki lekötött betétek esetén a teljes összeg hozama elveszíthető.)

A Kötvény a futamidő alatt bármikor megvásárolható.
A mindenkor érvényes kamatlábak megtekinthetők a QUAESTOR Pontokban.

További részletekért kérjük, kattintson ide.

(X)
Kiszámoló

Más miért nem tanult?

Írtam nemrég a sávos adózásról. Az egyik visszatérő motívum volt a hozzászólásokban, hogy miért adóztatja az állam a vagyont, amikor azt eleve már adózott pénzből vettem, s ez így már

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Eljöhet a benzinkutak bosszúja

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
shutterstock_1940409019