Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek
Árfolyam

baha us tech 100 index értéke

Ma:
|
Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
baha us tech 100 statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 0
Nyitó ár: 19902.502535
Előző záró ár: 19906.73374
Napi átlagár:
180 napos átlagár: 0
360 napos átlagár: 0
Napi minimum: 19895.73251
Napi maximum: 19965.26500666
Éves minimum: 14057.17492666 2023-10-26
Éves maximum: 19981.29349666 2024-06-17
Történelmi minimum: 10447.15943833 2022-10-13
Történelmi maximum: 19981.29349666 2024-06-17
Forgalom (db):
Forgalom:
Árfolyamváltozás 1 hó: 7.1338795986501%
Árfolyamváltozás 6 hó: 19.673715443483%
Árfolyamváltozás 12 hó: 31.810140118559%
Adatlap
baha us tech 100
ISIN US6311011026
Kijelzés módja (ticker) BUSTECH100
Kereskedés pénzneme USD
Az adatok forrása: baha Indices
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a baha us tech 100 árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING | Az átláthatóbb befektetésekért
Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Portfolio Trader online előadás Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Videóajánló
baha us tech 100 hírek

Remek hangulatban a tőzsdék a fontos adatok előtt

Ma kamatdöntő ülést tartottak a Magyar Nemzeti Bankban, ahol a várakozásoknak megfelelően 25 bázisponttal, 7%-ra mérsékelte irányadó kamatát a jegybank. A tengerentúlon is fontos, a piacok számára is meghatározó adatot közölnek: az amerikai kiskereskedelmi eladások alakulását. Az amerikai kereslet változása inflációs szempontból fontos, így egy vártnál jóval erősebb vagy gyengébb adat kibillentheti a piacokat, heves mozgásokat okozva a tőzsdéken. Az ázsiai piacokon ma reggel felemás volt a hangulat, míg óvatos emelkedést láthatunk Európában.

Csúcsdöntésekkel indul a hét az amerikai tőzsdén

Vegyes mozgásokkal indult a hét a tőzsdéken, az ázsiai piacokon nem alakult ki határozott irány, miután a befektetők egy sor friss gazdasági adatot értékeltek, beleérve az vártnál jobban alakuló kiskereskedelmi számokat, és a vártnál rosszabb ipari statisztikákat. A kedvezőtlen ázsiai hétindítás ellenére az európai piacokon pozitív felütéssel indult a nap a múlt heti lejtmenet után, bár a nyitástól távolodva elkezdett fogyni a lendület és délutánra vegyes mozgások alakultak ki. Az amerikai indexek emelkedtek, új történelmi csúcsok születtek.

Európa szenvedett, az USA-ban nem sikerült rosszul a zárás

Az ázsiai tőzsdéken vegyes, de nagyrészt negatív irányú mozgások voltak ma láthatók, ami pedig Európát illeti, a kereskedés első szakaszában itt sem alakultak ki határozott irányú mozgások, majd a nyitástól távolodva elkezdtek lefordulni a tőzsdék. A francia tőzsde kifejezetten gyengén teljesített, miután a piac a szélsőjobboldal politikai előretörésének potenciális hatásait árazza. A hét zárása felé közeledve az amerikai tőzsdék lendülete is alábbhagyott, de végül a tegnapi szint körül zártak az indexek.

Fordulat az amerikai tőzsdéken

Az ázsiai tőzsdéken vegyes mozgások voltak ma reggel, a vezető európai részvényindexek lefordultak, a magyar tőzsdén kisebb elmozdulásokat láthatunk, miután Magyarország nagyon súlyos büntetést kapott. Az amerikai tőzsdéken vegyes a hangulat: különösen a Teslára érdemes ma figyelni, miután a vállalat részvényei jelentős pluszban nyitottak azt követően, hogy a cég részvényesei elfogadták Elon Musk 56 milliárd dolláros kompenzációs csomagját.

Itt a várva várt kamatdöntés - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően azonban Európában emelkedtek a tőzsdék. A délutáni amerikai inflációs adatok pozitív meglepetést okoztak: havi és éves alapon is kisebb volt a fogyasztói árak növekedésének üteme az Egyesült Államokban. Az inflációval azonban még nem ért véget a mai nap, ugyanis este 8-kor jött a Fed kamatdöntése, ahol a várakozásoknak megfelelően az amerikai jegybank nem változtatott az irányadó kamaton. A piacok a jegybankelnök Jerome Powell szavaira figyelnek: a ma délutáni inflációs adatok közlését követően a kamatdöntés tekintetében valamivel egyértelműbbé vált a kép, a szeptemberi kamatcsökkentés esélye megnőtt, a jegybankelnök azonban jelezte, hogy idén már csak egy kamatvágásra lehet számítani.

Apple-rekord mentette az S&P 500-at

Európában kisebb felpattanást láthattunk a nyitást követően, a déli órákra azonban ismét elromlott a hangulat, és egyre nagyobb mínuszban vannak már a vezető részvényindexek, emellett pedig Amerikában is mínuszban nyitottak a tőzsdék, csak az Apple hozott lendületet a napba. Kedden elmaradtak a nagyobb piacmozgató események, a befektetők elsősorban már a szerdai amerikai inflációs adatra és a Fed kamatdöntésére figyeltek.

Kivárnak a befektetők a kamatdöntés előtt

Tegnap lezajlott az európai parlamenti választás, aminek a deviza és részvénypiacon is nagyobb hatása volt, megütötték ugyanis az eurót, és a francia tőzsde is nagyobb mínuszban zárt hétfőn. Az amerikai tőzsdéken eközben óvatos emelkedést láthattunk a befektetők azonban érezhetően kivárnak a szerdai nap előtt, amikor is Amerikából inflációs adatok érkeznek, az esti órákban pedig a Fed kamatdöntő ülése hozhat nagyobb mozgásokat.

Esik az Nvidia a feldarabolás után

Bizonytalan hangulatú piacnyitást láttunk az amerikai tőzsdéken, a Dow Jones 0,1 százalékos pluszban van, a S&P 500 0,1 százalékos mínuszban áll, míg a Nasdaq 0,2 százalékot esett. A részvényfelaprózást követően jelentős esést láthatunk az Nvidia árfolyamában.

Kijött a hét adata, mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Megérkezett az amerikai mezőgazdaságon kívül foglalkoztatottak létszámának változása és az átlagbérek alakulása - a fontos munkaerőpiaci adatok sokat elárulnak az amerikai gazdaság jelenlegi állapotáról, és jelzés értékkel bírhatnak a jövőbeli kamatpolitika tekintetében. Az adatok összességében felemásak lettek - bár inkább az erős munkaerőpiacról tanúskodnak -, ugyanis a foglalkoztatottak és a munkanélküliek száma is emelkedett. Markáns reakciót láthatunk a piacon, a dollár nagyot erősödött, mivel csökkent a kamatvágás esélye a tengerentúlon, ezzel párhuzamosan nagyot esett az arany árfolyama, miközben lefordultak az európai tőzsdék, Amerikában pedig egyelőre kisebb esést láthatunk.

Bizonytalan nyitás a fontos adat után

Eséssel nyitottak az amerikai tőzsdék a felemás munkaerőpiaci adat megérkezését követően, a Dow Jones stagnál, a S&P 500 0,1 százalékos mínuszban van, míg a Nasdaq 0,1 százalékot esett.

Vegyesen mozogtak az amerikai részvényindexek

Egymás után érkeznek a héten a fontos gazdasági adatok és események, ma az Európai Központi Bank kamatdöntésére figyelt a piac, az EKB pedig a várakozásoknak megfelelően kamatot vágott. Ugyan a vezető európai indexek lendülete valamelyest csökkent a kamatdöntés után, a hangulat továbbra is pozitív, emelkednek a tőzsdék Európában. Az USA-ban ehhez képest csak iránykeresés látszott, a befektetők kivártak a pénteken érkező munkaerőpiaci adatok előtt.

Rákapcsoltak a tőzsdék

A kedd esti kereskedésben fordult a hangulat az amerikai tőzsdéken, a vezető indexek emelkedéssel fejezték be a napot, ezt követően pedig az európai tőzsdék már ledolgozták a tegnapi esést a szerdai kereskedésben. A magyar tőzsdén is jó hangulatban telt a nap.

Új amerikai tőzsdét hoznának létre Texasban

Egy új amerikai tőzsdét hoznának létre Texasban, a TXSE honlapja szerint az új platform egy teljesen elektronikus, nemzeti értéktőzsde lesz, ehhez pedig 120 millió dollárt gyűjtöttek össze befektetőktől.

Fordult a hangulat, pluszban zártak az amerikai tőzsdék

Ma Ázsiában jellemzően estek a piacok, élen az indiai tőzsdével, ahol befektetők is a választási eredményekre figyeltek. Nemcsak Indiában, hanem a szintén választó Mexikóban is nagyot esett a tőzsde. Európában jelentős mínuszok alakultak ki napközben, és a magyar tőzsde is komolyabb csökkenéssel zárt, az amerikai piacokon azonban már javult a hangulat, kismértékű emelkedéssel zártak a vezető indexek.

Esésből álltak talpra az amerikai indexek, hatalmasat ugrott a Richter

Az ázsiai tőzsdéken jó volt ma a hangulat, komoly ralit láthattunk a magyar tőzsdén, kulcsszintről pattant fel az OTP árfolyama. A múlt heti hírek hatására a Richter teljesített idehaza a legjobban a nagypapírok közül, 6,6 százalékos szárnyalással fejezte be a kereskedést. Az amerikai piacokon komoly feszültség alakult ki egy reggeli technikai hiba miatt, amiért például a Bekshire Hathaway részvénye 99% feletti zuhanást mutatott (ezeket az ügyleteket vizsgálni kezdték), aztán délután a vártnál gyengébb ISM-index rontotta a hangulatot, és összességében mérsékelt esésből sikerült talpra állniuk a vezető amerikai részvényindexeknek.

Jó hangulatban indul a kereskedés Amerikában

Jó hangulatban indult a kereskedés az amerikai tőzsdéken, a Dow Jones stagnál, a S&P 500 0,3 százalékos pluszban áll, míg a Nasdaq 0,7 százalékot emelkedett.

Felhúzták a hét végére az amerikai tőzsdéket

Jelentősebb mínuszban fejezték be a tegnapi kereskedést az amerikai tőzsdék, majd ezt követően az ázsiai piacokon már javulni kezdett hangulat, azonban az európai tőzsdéken vegyesek a mozgások, és az amerikai tőzsdék úgy látszik, hogy csak vegyesen mozognak a csütörtöki esés után. Sűrű a mai nap gazdasági adatok szempontjából, többek között az Európai Unióból közölték a májusi inflációs adatokat, amelyek kisebb negatív meglepetést okoztak, míg az Egyesült Államokban a Federal Reserve által leginkább figyelt PCE-inflációs mutató a várakozásoknak megfelelően alakult. Emellett a mai nap során a Moody's és az MSCI is közli Magyarország hitelminősítői felülvizsgálatával kapcsolatos ereményeit.

Jelentős eséssel zártak az amerikai tőzsdék

Megérkezett a hét legfontosabb piacbefolyásoló adata, az Egyesült Államokban közölték az első negyedéves GDP statisztikákat. A vártnál rosszabb adatok érkeztek, amire dollárgyengülés és a részvénypiacok esése volt a reakció. Az európai piacokat az óvatos optimizmus jellemezte, a magyar tőzsde azonban lemaradónak számított a mai kereskedésben.

Eséssel nyitottak az amerikai tőzsdék

A vártnál alacsonyabb GDP-adat ellenére esnek az amerikai tőzsdék a nyitás után, a Dow Jones 0,9 százalékos mínuszban van, a S&P 500 0,2 százalékot esett, míg a Nasdaq 0,3 százalékos mínuszban áll. Alapvetően a mostani adatközlésnél második becslésről van szó, az igazi sztori az első negyedéves növekedés lassulása volt a tavalyi negyedik negyedévhez képest, így a felülvizsgálat önmagában nem okoz markáns hangulatváltozást.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról