Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

GBP/USD árfolyam

GBP/USD Spot statisztikák, mutatók
Nyitó ár: 1.37508
Előző záró ár: 1.376865
Napi átlagár: 1.3753122597287
180 napos átlagár: 1.3909392697278
360 napos átlagár: 1.3881952580067
Napi minimum: 1.372015
Napi maximum: 1.378015
Éves minimum: 1.2673 2020-07-23
Éves maximum: 1.424865 2021-06-01
Történelmi minimum: 1.1412 2020-03-20
Történelmi maximum: 2.1154 2007-11-09
Árfolyamváltozás 1 hó: -1.3155631369963%
Árfolyamváltozás 3 hó: 0.61603218274893%
Árfolyamváltozás 12 hó: 8.1590730557738%
Devizakeresztek
HUF CHF EUR USD GBP JPY
HUF
CHF
EUR
USD
GBP
JPY
Adatlap
GBP/USD Spot
ISIN GB0031973075
Kijelzés módja (Ticker) GBPUSD
Kereskedés pénzneme USD
Az adatok forrása: Forex International
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a GBP/USD Spot árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

GBP/USD Spot hírek

Átrendezte az ősz a dollár és a forint piacát. Mi lesz a folytatás? - online előadás MA

A tőzsdei korrekció újra aktiválta az ilyenkor megszokott mozgásokat: erősödött a dollár, gyengült a forint, és az olaj piacán is a lefelé tartó árfolyamok érvényesültek. Ráadásul előttünk van még az amerikai elnökválasztás, amelynek bármilyen kimenetele is lesz, vélhetően nagyobb ingadozást hozhat az árfolyamokban. Ebből kifolyólag érdemes megnézni, hogy milyen forgatókönyvek mentén érdemes gondolkodni, valamint milyen jó beszállási pontokat lehet találni? Ha érdekel egy elemzéssel, ötletekkel teli előadás, akkor a Portfolio Trader élő online elemző webináriuma neked szól.

Meddig zuhan a font? - Videó technikai elemezés

A tegnapi brit választások nem azt az eredményt hozták, amire a piac, és főleg amire a konzervatív párt számított. Mely technikai szintek határozzák meg a nem várt fordulatot követően a GBPUSD devizapár árfolyammozgását? Videónkból megtudod a részleteket.

Folyamatosan osztják a pofont a brit fontnak - Videó technikai elemzés

Napok óta heves gyengülést mutat a brit font árfolyama, pedig érdemi új információ nem látott napvilágot a Brexit kapcsán. Úgy tűnik, mintha tisztán technikai alapú lenne az árfolyammozgás, fenntartva a nagyobb volatilitást és sokakat beültetve a libikókába. Videós elemzésünkből kiderül, mit várunk a font piacán.

Beteg az angol font - Videó technikai elemzés

A font devizapárok az elmúlt hónapokban a legszebb mozgásokat produkáló devizakeresztek közé tartoztak, és úgy tűnik, a volatilitással a továbbiakban is számolhatunk. A grafikonok arról tanúskodnak, hogy a font az elkövetkező hetekben tovább gyengülhet a főbb devizapárok ellen. Hol vannak a vételi és eladási zónák? Videónkból megtudja a részleteket.

Sérülékeny a forint? - Videó technikai elemzés

Videó technikai elemzésünkben a GBPUSD és USDHUF grafikonokat tekintjük át, meghatározó technikai szintek után kutatva, melyektől az árfolyam fordulatát várhatjuk. Hol vannak a vételi és eladási zónák? Videó technikai elemzésünkből megtudja.

Kitörésre készül a Coca-Cola

A vártnál tovább maradhat alacsonyan az USA irányadó kamata, ami újabb adag olaj az emelkedés tüzére. Ma a Coca-Cola mellett a GBPUSD grafikonját vizsgáltuk meg részletesen.

Kieshet a sávból a font

Ma a GBPUSD mellett a Home Depot grafikonját vizsgáltuk meg részletesen.

Exxonban az erő

Bár a hó eleji mélypontról elrugaszkodtak az amerikai indexek, egyedi részvényekben találunk lemaradó papírokat, melyekben még érdemes vétellel próbálkozni. Ma az Exxon, a UnitedHealth és a GBPUSD grafikonját vizsgáltuk meg részletesen.

Ma eldőlhet a font sorsa

Pengeélen táncol a font árfolyama, miközben egyedi részvények erős támaszokról fordulhatnak. Ma a Linde, az Alcoa és a GBPUSD grafikonján kutakodtunk beszállási pontok után.

Fordulat előtt a font

Hiába a bika tombolása, mindig találhatunk fordulat előtt álló részvényeket devizapárokat. A hetet a Merck és a GBPUSD grafikonjának vizsgálatával kezdjük.

Fellélegezhet a Telekom

A tegnap esti optimista hangulat elérheti a hazai börzét is, erőre kaphat a dollár is. a Ma a Magyar Telekom és a GBPUSD mellett a L'Oreal grafikonját vizsgáltuk meg részletesebben.

Talpra tud-e állni a DAX?

A tengerentúli piacoknak csak egy leheletnyi erőre van szükségük, hogy ismét emelkedő pályára álljanak, a német börzének viszont nagyot kéne raliznia, ha be akarja hozni lemaradását. Ma a határidős DAX és S&P 500 mellett a GBPUSD grafikonját vizsgáltuk meg részletesen.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR