Ennyiért cserélt gazdát Kalifornia legdrágább háza

Ennyiért cserélt gazdát Kalifornia legdrágább háza

Minden idők legdrágább lakóingatlana lett Kaliforniában az a villaépület, ami egykor a "The Beverly Hillbillies" című sorozatban is szerepelt - írja a CNN. Az ingatlan 150 millió dollárért (45 milliárd forint) cserélt gazdát, ami az Egyesült Államok történetének második legdrágább lakóingatlan-tranzakciója.

Elképesztő árakon vesznek egyesek lakásokat

Nem meglepő módon, több mint százszoros árkülönbség van egy budapesti luxusingatlan és egy vidéki 20 négyzetméteres családi ház között. A legdrágább, 100 millió forint feletti ingatlanok mind Budapesten és Pest megyében keltek el, a listavezető egy 400 milliós villa, ezzel szemben a másik véglet egy borsodi vályogház, amely telekkel együtt csupán 650 ezer forintért cserélt tulajdonost - derül ki az Otthon Centrum közleményéből.

Te is boldog lennél, ha ilyen házakban élhetnél

A legolcsóbb lakások mellett érdemes megnézni, hogy hol, milyen értékű lakásokban élnek a leggazdagabb magyarok. Vajon milyen összegektől számít luxusnak a lakás vagy egy családi ház az egyes megyékben és Budapest kerületeiben? Megmutatjuk, mekkora értékű lakások szükségesek ahhoz, hogy ingatlanunkkal a térség legdrágább 1 százalékába kerüljünk és mindez mekkora országon belüli egyenlőtlenségeket takar.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Jaksity György: Kilépés az Európai Unióból. Megéri?
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.