Ingatlan

Megvan a lista! A hazai ingatlanpiac legkülönlegesebb projektjei sorakoznak fel

Portfolio
Megvannak a 2023-as év legkülönlegesebb ingatlanpiaci projektjei, cégei, teljesíményei, és szereplői: elkészült a Property Awards shortlistje! Összesen 16+1 kategóriában gyűjtöttük össze a kiválóságokat az ingatlanpiac legkülönfélébb szegmenseiből, ők azok, akik november 30-án a szakmai zsűri elé kerülnek, és akik közül a győzteseket megünnepeljük december 5-én a Property Awards konferencia és díjátadó eseményünkön.

Válsághangulat ide vagy oda, a hazai ingatlanpiac 2023-ban is bővelkedett új kereskedelmi és lakóprojektekben, de nemcsak átadókra, hanem jó néhány adásvételre is sor került az elmúlt egy évben. Az ipari-, és az irodapiaci bérleti tranzakciók mellett a belföldi és a külföldi befektetések, cégfelvásárlások is megdolgoztatták a tanácsadókat, finanszírozókat, ingatlankezelőket, de az épületüzemeltetőknek sem volt könnyű dolga az energiapánik kirobbanása óta.

Nem csak lekövettük a legmeghatározóbb magyarországi ingatlanpiaci eseményeket (és néha a külföldi üzleteket is) 2022 végétől, de egyúttal díjazzuk is összesen 17 kategóriában a legkiválóbb, legsikeresebb projekteket, személyeket.

A shortlist elkészült!

A legkiválóbb ingatlanpiaci projektek szűkített listája elkészült, a közülük kikerülő győztesekről november 30-án dönt a 7 tagú szakmai zsűri, illetve egy kategória esetében a Property Awards közönsége kezében lesz a döntés joga. Az "Év Koncepciója díj" jelöltjei ugyanis a hagyományoknak megfelelően a Property Awards szakmai programjában mutatkoznak be egy-egy rövid előadással. Ezek azok az ingatlanpiaci fejlesztések, új hotelprojektek, új irodaházak, esetleg lakópark koncepciók, amelyek akár még csak a tervasztalon léteznek, esetleg a kivitelezés elején járnak, de mindenképpen friss, akár még széles nyilvánosság előtt sem ismert projektként tarthatjuk őket számon.

Ünnepeljük együtt az elmúlt egy év sikereit, és a nem éppen könnyűmenetnek számító 2023-as év lezárását!

Gyere el december 5-én a Property Awards szakmai program és díjátadó eseményre és döntsd el te, hogy ki kapja 2023-ban az "Év Koncepciója díjat"!

Az ingatlanpiacról, makrogazdaságról, EU-s forrásokról és geopolitikáról szóló szakmai program, majd az azt követő díjátadó esemény a tapsvihar mellett egy hosszú networking esttel zárul, hiszen az év végéhez közeledve, bőven van mit átbeszélnie az ingatlanszakmának.

Címlapkép forrása: Getty Images

Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egy egész fegyvernemnek kell szembenéznie az új trónkövetelővel: bemutatkozik az RHC-155
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
múzeum, kiállítás, unalmas