Ingatlan

Megvan a lista! A hazai ingatlanpiac legkülönlegesebb projektjei sorakoznak fel

Portfolio
Megvannak a 2023-as év legkülönlegesebb ingatlanpiaci projektjei, cégei, teljesíményei, és szereplői: elkészült a Property Awards shortlistje! Összesen 16+1 kategóriában gyűjtöttük össze a kiválóságokat az ingatlanpiac legkülönfélébb szegmenseiből, ők azok, akik november 30-án a szakmai zsűri elé kerülnek, és akik közül a győzteseket megünnepeljük december 5-én a Property Awards konferencia és díjátadó eseményünkön.

Válsághangulat ide vagy oda, a hazai ingatlanpiac 2023-ban is bővelkedett új kereskedelmi és lakóprojektekben, de nemcsak átadókra, hanem jó néhány adásvételre is sor került az elmúlt egy évben. Az ipari-, és az irodapiaci bérleti tranzakciók mellett a belföldi és a külföldi befektetések, cégfelvásárlások is megdolgoztatták a tanácsadókat, finanszírozókat, ingatlankezelőket, de az épületüzemeltetőknek sem volt könnyű dolga az energiapánik kirobbanása óta.

Nem csak lekövettük a legmeghatározóbb magyarországi ingatlanpiaci eseményeket (és néha a külföldi üzleteket is) 2022 végétől, de egyúttal díjazzuk is összesen 17 kategóriában a legkiválóbb, legsikeresebb projekteket, személyeket.

A shortlist elkészült!

A legkiválóbb ingatlanpiaci projektek szűkített listája elkészült, a közülük kikerülő győztesekről november 30-án dönt a 7 tagú szakmai zsűri, illetve egy kategória esetében a Property Awards közönsége kezében lesz a döntés joga. Az "Év Koncepciója díj" jelöltjei ugyanis a hagyományoknak megfelelően a Property Awards szakmai programjában mutatkoznak be egy-egy rövid előadással. Ezek azok az ingatlanpiaci fejlesztések, új hotelprojektek, új irodaházak, esetleg lakópark koncepciók, amelyek akár még csak a tervasztalon léteznek, esetleg a kivitelezés elején járnak, de mindenképpen friss, akár még széles nyilvánosság előtt sem ismert projektként tarthatjuk őket számon.

Ünnepeljük együtt az elmúlt egy év sikereit, és a nem éppen könnyűmenetnek számító 2023-as év lezárását!

Gyere el december 5-én a Property Awards szakmai program és díjátadó eseményre és döntsd el te, hogy ki kapja 2023-ban az "Év Koncepciója díjat"!

Az ingatlanpiacról, makrogazdaságról, EU-s forrásokról és geopolitikáról szóló szakmai program, majd az azt követő díjátadó esemény a tapsvihar mellett egy hosszú networking esttel zárul, hiszen az év végéhez közeledve, bőven van mit átbeszélnie az ingatlanszakmának.

Címlapkép forrása: Getty Images

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

Könyvelő

Könyvelő
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
irodaház, mol, torony, felhő, ég,