Prémium

Az élelmiszer- és vendéglátóipar régiós eseménye (x)

PR cikk
Jövő héten várja a szakembereket a Sirha Budapest a Hungexpo-n!

A Sirha Budapest 2014-ben került először megrendezésre Magyaroroszágon a francia Sirha Nemzetközi Hálózat eseményeként. Azóta, a kétévente zajló kiállítás a közép-kelet-európai régió egyik legjelentősebb élelmiszeripari, szálloda- és vendéglátóipari, sütő- és cukrászipari, gasztronómiai és csomagolóipari szakkiállításává nőtte ki magát.

sirha_180208_1342_DSC_7903

A rendezvény iránti érdeklődés folyamatosan erősödik, idén, február 4-6. között már a második alkalommal tölti meg a HUNGEXPO A és G pavilonjának 30ezer négyzetméteres kiállítóterét a bejelentkezett több mint 300 kiállító. A Sirha Budapest nemzetköziségét jelzi, hogy a kiállítók mintegy harmada külföldről érkezik, megteremtve a lehetőséget mind a résztvevő cégek, mint a látogatók számára, hogy üzleti kapcsolataikat az ország határain túl is bővítsék.

Ezt az Enterprise Europe Network, az EU legnagyobb nemzetközi üzletfejlesztési hálózata is támogatja, a kiállításon immáron negyedik alkalommal meghirdetett üzletember találkozójával. A PRIMOM Alapítvánnyal közösen megszervezésre kerülő programon a látogatók 20 perces üzleti találkozókon vehetnek részt, előzetes regisztrációt követően.

sirha_180208_1325_DSC_7798

Az üzletkötésen kívül nagy hangsúly kerül az innovációk, valamint a legfrissebb trendek, gyakorlatok, kihívások megismerésére is. Erre biztosít lehetőséget a Sirha Budapest Innovációs Termékverseny, illetve a kiállítást kísérő rendkívül széles szakmai programkínálat. A konferenciák többek között érintik a közétkeztetés, pék-, cukrász, kávéipar, bár szektor, valamint a vendéglátó-, és csomagolóipar aktuális kérdéseit, és még számos másik témát. A kiállítás látogatása szakemberek számára díjmentes, de regisztrációhoz kötött, mely a teljes programkínálattal együtt elérhető a kiállítás honlapján: www.sirha-budapest.com.

A regisztráció a belépés mellett lehetőséget biztosít a konferencia programok látogatására, valamint a kiállításon zajló világszínvonalú versenyek, mint a Bocuse d’Or magyar döntőjének, a Közétkeztetési Szakácsverseny döntőjének, a Sirha Budapest Desszert Versenynek, vagy a Jeunes Chefs Rôtisseurs fiatal szakácsok verseny hazai döntőjének megtekintésére. Bővebb információ a kiállításról és a programokról a Sirha Budapest weboldalán találhatók. A kiállítás kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiatámogatója a Trade Magazin.

(x)

maradj ottho
Egy netes szabadságért tüntető fiatal, a hátán kartonpapírral. A felirat magyar nyelven mentsük meg az internetet jelentéssel bír. Fotó: Shutterstock
traders
trend és varos
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Piaci trendeket és extrém árfolyammozgásokat azonosítunk.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Junior portfoliókezelő

Junior portfoliókezelő
2020. május 21.
FM & Office 2020
2020. május 21.
Future City 2020
2020. június 2.
Smart Logistics 2020
2020. június 9.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Winelovers_Grand