Prémium

Az élelmiszer- és vendéglátóipar régiós eseménye (x)

PR cikk
Jövő héten várja a szakembereket a Sirha Budapest a Hungexpo-n!

A Sirha Budapest 2014-ben került először megrendezésre Magyaroroszágon a francia Sirha Nemzetközi Hálózat eseményeként. Azóta, a kétévente zajló kiállítás a közép-kelet-európai régió egyik legjelentősebb élelmiszeripari, szálloda- és vendéglátóipari, sütő- és cukrászipari, gasztronómiai és csomagolóipari szakkiállításává nőtte ki magát.

sirha_180208_1342_DSC_7903

A rendezvény iránti érdeklődés folyamatosan erősödik, idén, február 4-6. között már a második alkalommal tölti meg a HUNGEXPO A és G pavilonjának 30ezer négyzetméteres kiállítóterét a bejelentkezett több mint 300 kiállító. A Sirha Budapest nemzetköziségét jelzi, hogy a kiállítók mintegy harmada külföldről érkezik, megteremtve a lehetőséget mind a résztvevő cégek, mint a látogatók számára, hogy üzleti kapcsolataikat az ország határain túl is bővítsék.

Ezt az Enterprise Europe Network, az EU legnagyobb nemzetközi üzletfejlesztési hálózata is támogatja, a kiállításon immáron negyedik alkalommal meghirdetett üzletember találkozójával. A PRIMOM Alapítvánnyal közösen megszervezésre kerülő programon a látogatók 20 perces üzleti találkozókon vehetnek részt, előzetes regisztrációt követően.

sirha_180208_1325_DSC_7798

Az üzletkötésen kívül nagy hangsúly kerül az innovációk, valamint a legfrissebb trendek, gyakorlatok, kihívások megismerésére is. Erre biztosít lehetőséget a Sirha Budapest Innovációs Termékverseny, illetve a kiállítást kísérő rendkívül széles szakmai programkínálat. A konferenciák többek között érintik a közétkeztetés, pék-, cukrász, kávéipar, bár szektor, valamint a vendéglátó-, és csomagolóipar aktuális kérdéseit, és még számos másik témát. A kiállítás látogatása szakemberek számára díjmentes, de regisztrációhoz kötött, mely a teljes programkínálattal együtt elérhető a kiállítás honlapján: www.sirha-budapest.com.

A regisztráció a belépés mellett lehetőséget biztosít a konferencia programok látogatására, valamint a kiállításon zajló világszínvonalú versenyek, mint a Bocuse d’Or magyar döntőjének, a Közétkeztetési Szakácsverseny döntőjének, a Sirha Budapest Desszert Versenynek, vagy a Jeunes Chefs Rôtisseurs fiatal szakácsok verseny hazai döntőjének megtekintésére. Bővebb információ a kiállításról és a programokról a Sirha Budapest weboldalán találhatók. A kiállítás kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiatámogatója a Trade Magazin.

(x)

wall_street_shutterstock_1089431897-20180518
koronavírus vuhan kína járvány
koronavírus maszk ruha
scarlet lady_virgin
EU csucs koltsegvetes Charles Michel Emmanuel Macron Antonio Costa
moszkva_shutterstock-20170929
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
webinárium
Hogyan lovagolhatod meg a forint árfolyammozgását? Tőlünk megkapod a választ!
Winelovers_Grand