Amerikai részvények kedvező feltételekkel (x)

2001. augusztus 28. 10:52    
nyomtatás
 
Az Eastbrokers Befektetési Rt. 2001. augusztus 28-án megindítja új szolgáltatását, melynek keretében lehetõséget ad ügyfeleinek az amerikai értékpapírpiacokon történõ kereskedésre. Ezt a lépést az ügyfelek irányából érkezõ folyamatos érdeklõdéssel magyarázza a cég. A nemzetközi piacok nyitva tartásához igazodva reggel 9:30-tól este 22:00 óráig várják a megbízásokat a brókerek, s a társaság természetesen minden szükséges információval és elemzésekkel ellátja a befektetõket.

A külföldi értékpapírok vásárlása során az Eastbrokers ügyfelei profitálhatnak a külföldi piacok BÉT-nél magasabb likviditásából, jobb teljesítményeibõl és sokkal szélesebb kínálatából. Az Eastbrokers ehhez a következõ feltételeket biztosítja:

- rendkívül kedvezõ megbízási díjak
- megbízások fogadása a piac teljes nyitva tartása alatt (9:30-22:00)
- szakértõ befektetési tanácsadók


A felkészült, széleskörû tapasztalatokkal rendelkezõ elemzõgárda maximális segítséget tud nyújtani abban, hogy a befektetõk eligazodhassanak a külföldi értékpapírpiacokon. A befektetõk a külföldi értékpapírokkal kapcsolatban ugyanannyi információhoz juthatnak, mint a Budapesti Értéktõzsdén. Részvényeken kívül lehetõség van olyan értékpapírok vásárlására, amelyek egy-egy szektort vagy iránymutató indexet fednek le. Ilyenek például a Nasdaq 100-nál a QQQ, a Dow Jones-nál a DIAMONDS (DIA), illetve az S&P 500-nál a SPIDER (SPY).

Az EastBrokers Rt-nél jelen pillanatban az AMEX-re, a NYSE-re a Nasdaq-ra bevezetett részvények közül lehet válogatni, amely rendkívüli mértékben szélesíti a befektetõk lehetõségeit, hiszen ez több mint 10,000 részvény kínálatát jelenti, amelyek között szerepelnek a legjelentõsebb európai vállalatok részvényei is. A brókercég a közeljövõben tervezi a részvények opciós, az indexek határidõs és opciós, valamint a devizák határidõs kereskedésének bevezetését.

Az Eastbrokers külföldi díjait úgy alakította ki, hogy a nemzetközi befektetés jellegébõl fakadó magasabb költségeket a lehetõ legkevésbé hárítsa át ügyfeleire. Ennek megfelelõen a napon túli megbízások esetén a 10 dolláros fix díj mellett felszámolt jutalék nagysága csupán 0.35%, day-trade esetén pedig az elõbbi tételek fele a díj.

A részvénybefektetések költségei megbízásonként a következõk:

Napon túli adás-vétel:
- 10 USD+0.35%
- 4 USD árfolyam alatti részvények esetén egyedi

Day trade:
- 5 USD+0.175%
- 4 USD árfolyam alatti részvények esetén egyedi

(X)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium