PIF 2019
Üzlet

Portfolio konferenciák: hamarosan ismét személyesen találkozunk!

Bán Zoltán
Idén tavasszal a Portfolio Csoport több tucat magyar és nemzetközi online rendezvénnyel bizonyította, hogy netes videóközvetítéssel is lehet és érdemes érdekes, tartalmas, tömegeket megmozgató konferenciákat szervezni. Bár 21 éve ízig-vérig online cégként tekintünk magunkra, virtuális térbe költöztetett rendezvényeink számunkra is sok újdonságot hoztak. De minden pillanatukat élveztünk, számos új megoldást mutattunk be a magyar piacon, sőt, még a networkinget is beindítottuk.

De Magyarország legfontosabb üzleti konferenciáinak szervezőiként mi is tudjuk, hogy sok olyan dolog van, amiben a kézzel fogható még mindig többletet ad, mint a virtuális. A szakmai tartalom mellett jó találkozni egymással, jó inspirációt gyűjteni, motivációt adni és kapni.

És igen, jó érzés kezet fogni, vállon veregetni egymást, az ebédszünetben megbeszélni az aktuális piaci pletykákat: ezek nekünk is nagyon hiányoznak.   

konferencia csoportkép

Ezért is készülünk nagyon az őszre. Az biztos, hogy téma lesz bőven, talán kicsit túl sok is. De az sem kérdés, hogy most kell résen lenni, figyelni, mert ilyenkor lehet tartós üzleti előnyt szerezni, vagy nagyokat bukni. Ezért is jó részt venni egy Portfolio konferencián, és nem csak a szakmai program alatt figyelni, hanem ebédidőben, vagy a kávészünetben is.

Figyelünk vendégeinkre, figyelünk a biztonságra

Természetesen nem feledkezhetünk el arról, hogy a koronavírus árnyékában fogunk élni, nem csak ősszel, hanem akár még 1-2 évig is. A Portfolio csapata ezért nem csak a szakmai programmal készül, hanem alaposan átgondolt, szakértők közreműködésével megtervezett biztonsági intézkedésekkel is.

Mi gondoskodunk

  • az érintésmentes, biztonságos belépésről;
  • a megfelelő ültetésről;
  • a külföldi előadók online bejelentkezéséről;
  • az esetleges létszámkorlátról;
  • és egyéb rendezvénytechnikai- és biztonsági megoldásokról.

A helyszíni feltételeket (például a biztonságos étkezést) pedig azok az ultra-prémium rendezvényhelyszínek biztosítják, akikkel évek óta együtt dolgozunk, és ismert nemzetközi ötcsillagos franchise-ok révén kiemelt figyelmet fordítanak vendégeik/vendégeink biztonságára.  

Private Health Forum

Az elmúlt hónapokban sokszor csak kapkodtuk a fejünket. Annyi minden történt, annyi minden változott, annyi kapu záródott be vagy nyílt ki, hogy szinte lehetetlen volt követni. Három hónap alatt annyi minden történt, ami három év alatt szokott. Épp ezért azt gondolom, hogy soha nem tudtunk annyi témáról, aktualitásról beszélni egy Portfolio konferencián, mint idén ősszel.

Előadóinkkal együtt mi is készülünk: rengeteg témát kell megbeszélnünk, értelmeznünk. Együtt. Mert okos lehetsz egyedül, de bölcs nem.

Ősztől mindenkit visszavárunk a Portfolio Csoport konferenciáira!

bear_1
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2023. október 17.
Budapest Economic Forum 2023
2023. november 9.
Gen Z Fest /Green
2023. szeptember 28.
Property Investment Forum 2023
2023. október 11.
Pécs - Új lendület a hazai vállalkozásoknak!
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
bear_1