Portfolio konferenciák: hamarosan ismét személyesen találkozunk!
Üzlet

Portfolio konferenciák: hamarosan ismét személyesen találkozunk!

Idén tavasszal a Portfolio Csoport több tucat magyar és nemzetközi online rendezvénnyel bizonyította, hogy netes videóközvetítéssel is lehet és érdemes érdekes, tartalmas, tömegeket megmozgató konferenciákat szervezni. Bár 21 éve ízig-vérig online cégként tekintünk magunkra, virtuális térbe költöztetett rendezvényeink számunkra is sok újdonságot hoztak. De minden pillanatukat élveztünk, számos új megoldást mutattunk be a magyar piacon, sőt, még a networkinget is beindítottuk.

De Magyarország legfontosabb üzleti konferenciáinak szervezőiként mi is tudjuk, hogy sok olyan dolog van, amiben a kézzel fogható még mindig többletet ad, mint a virtuális. A szakmai tartalom mellett jó találkozni egymással, jó inspirációt gyűjteni, motivációt adni és kapni.

És igen, jó érzés kezet fogni, vállon veregetni egymást, az ebédszünetben megbeszélni az aktuális piaci pletykákat: ezek nekünk is nagyon hiányoznak.   

konferencia csoportkép

Ezért is készülünk nagyon az őszre. Az biztos, hogy téma lesz bőven, talán kicsit túl sok is. De az sem kérdés, hogy most kell résen lenni, figyelni, mert ilyenkor lehet tartós üzleti előnyt szerezni, vagy nagyokat bukni. Ezért is jó részt venni egy Portfolio konferencián, és nem csak a szakmai program alatt figyelni, hanem ebédidőben, vagy a kávészünetben is.

Figyelünk vendégeinkre, figyelünk a biztonságra

Természetesen nem feledkezhetünk el arról, hogy a koronavírus árnyékában fogunk élni, nem csak ősszel, hanem akár még 1-2 évig is. A Portfolio csapata ezért nem csak a szakmai programmal készül, hanem alaposan átgondolt, szakértők közreműködésével megtervezett biztonsági intézkedésekkel is.

Mi gondoskodunk

  • az érintésmentes, biztonságos belépésről;
  • a megfelelő ültetésről;
  • a külföldi előadók online bejelentkezéséről;
  • az esetleges létszámkorlátról;
  • és egyéb rendezvénytechnikai- és biztonsági megoldásokról.

A helyszíni feltételeket (például a biztonságos étkezést) pedig azok az ultra-prémium rendezvényhelyszínek biztosítják, akikkel évek óta együtt dolgozunk, és ismert nemzetközi ötcsillagos franchise-ok révén kiemelt figyelmet fordítanak vendégeik/vendégeink biztonságára.  

Private Health Forum

Az elmúlt hónapokban sokszor csak kapkodtuk a fejünket. Annyi minden történt, annyi minden változott, annyi kapu záródott be vagy nyílt ki, hogy szinte lehetetlen volt követni. Három hónap alatt annyi minden történt, ami három év alatt szokott. Épp ezért azt gondolom, hogy soha nem tudtunk annyi témáról, aktualitásról beszélni egy Portfolio konferencián, mint idén ősszel.

Előadóinkkal együtt mi is készülünk: rengeteg témát kell megbeszélnünk, értelmeznünk. Együtt. Mert okos lehetsz egyedül, de bölcs nem.

Ősztől mindenkit visszavárunk a Portfolio Csoport konferenciáira!

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
biciklis futár