Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Delta árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
DELTA ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
DELTA kötéslista
Idő Ár Darab Érték
DELTA statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 7228.911008
Nyitó ár: 74
Előző záró ár: 74
Napi átlagár: 70.881883
180 napos átlagár: 68.864146319105
360 napos átlagár: 69.90508716973
Napi minimum: 70
Napi maximum: 74
Éves minimum: 54 2021-07-01
Éves maximum: 86.8 2021-09-03
Történelmi minimum: 1 2014-07-21
Történelmi maximum: 2320 2007-09-26
Forgalom (db): 440278
Forgalom: 31207733.6
Árfolyamváltozás 1 hó: 6.4748201438849%
Árfolyamváltozás 3 hó: 4.5197740112994%
Árfolyamváltozás 12 hó: -13.953488372093%
Adatlap
Delta
Rating
Értékpapír megnevezése Delta Technologies share
Értékpapír kibocsátója Delta Technologies Public Limited Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000151956
Kijelzés módja (Ticker) DELTA
Értékpapír névértéke 0.78 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 101 815 648
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1999-02-01
Első Kereskedési Nap 1999-02-01
Tőzsdei kategória Standard
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 304
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Delta árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Delta hírek

Koronavírus: hamarabb kell beadni a 3. oltást, mint korábban várták

Özlem Türeci és Ugur Sahin, a BioNTech német biotechnológiai vállalkozás alapítói a Der Spiegel című hírmagazinban közölt interjúban elmondták, hogy a delta vírusváltozat szétterjedése miatt a korábban valószínűsített 12-18 hónapnál hamarabb kell majd beadni egy harmadik, frissítő adagot a világhírű magyar kutató, Karikó Katalin vezetésével kifejlesztett hírvivő RNS (mRNS) technológiára épülő vakcinából. Frissítő oltás nélkül "nem fogjuk tudni elég jól kontrollálni a deltát" - mondták.

Spanyolországban is berobbant a járvány a delta mutáns miatt - de főleg az oltatlanok között terjed

Különösen a fiatalok körében erősen növekedett a fertőzöttek száma Spanyolországban, péntek óta 32 607 új esetet regisztráltak a helyi egészségügyi hatóság hétfői összesítése szerint. Ez 85 százalékkal magasabb érték a múlt hetinél, amit a fokozottan fertőzőképes delta-variáns terjedésével magyaráznak, különösen a még nem immunizált fiatalok körében.

Terjed a veszélyes delta variáns, jöhetnek az újabb lezárások és az esés a részvénypiacokon?

Világszerte erősödnek a félelmek a koronavírus delta variánsával kapcsolatban, hogy a lezárások újabb köre jöhet, vagy akár újabb gazdaságélénkítésre is szükség lehet. Egyelőre nem tudni, hogy a korábbi koronavírus-törzseknél veszélyesebbnek és fertőzőbbnek tűnő delta variáns milyen súlyos járványt okoz majd a jelenlegi átoltottsági szintek mellett, de a piacok már reagálnak, az autóipari részvények és az utazási részvények például ismét lefelé vették az irányt. A JP Morgan friss elemzése szerint azonban a delta variáns nem jelent kockázatot a piacokra és az új variáns terjedése miatt nem is változtat a korábbi, optimista véleményén a sztárelemző. Persze kérdéses, hogy mennyire jó virológus egy részvénypiaci stratéga - írja a ZeroHedge.

Koronavírus: Magyarország egyelőre nem lazít tovább, hiába szorul vissza a vírus

A világon 181 millió ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban. A delta variáns (korábbi nevén indiai) azokban az országokban is terjed, ahol magas az átoltottság. Magyarországon szorul vissza a vírus a fertőzöttségi adatok alapján, azonban az oltási tempó annyira lelassult, hogy nem értük el az 5,5 millió főt, így a lazítások még várathatnak magukra.

Átírta a terveket a járvány az informatikai piacon is - De mi jön most?

Zajlik az élet a Delta Technologiesnál, miközben folyamatban van a részvények tőzsdei bevezetése, új vezető érkezett a cég egyik legfontosabb leányvállalatához, a Delta Systemshez. Közben lecsapott a koronavírus-járvány és a gazdasági válság, ami az informatikai szektorra is hatással volt. A tervekről, a kilátásokról, az akvizíciós célokról és a vállalat új stratégiájáról beszélgettünk a Delta Systems új ügyvezetőjével, Vidra Lászlóval és a Delta Technologies igazgatósági tagjával, Bártfai Zsolttal.

Történelmi elbocsátási hullám a United Airlinesnál

A United Airlines történetének eddigi legnagyobb pilótaelbocsátására készül, a teljes legénységének 21 százalékától, azaz 2 850 főtől kénytelen megválni a légitársaság. A United a második elbocsátási hullámot október 1 és november 30 között tervezi megvalósítani.

Veszélyben a légitársaságok - A Delta Airlines pilótáinak hatodától válik meg

Az atlantai székhelyű Delta Air Lines pilótaállományának hatodát, 1941 személyt bocsát el októberben - hangzott el a vállalat hétfői, alkalmazottakhoz szóló jelentésében, ami a koronavírus válság légiközlekedési ágazatra gyakorolt drasztikus hatását és a légi közlekedés iránti kereslet komoly visszaesését taglalta.

Koronavírus: a szeptember 11-i terrortámadások óta nem volt ilyen

Egymás után teszik közzé a koronavírus lehetséges hatásairól szóló közleményeiket a világ légitársaságai. A pontos pénzügyi hatások egyelőre beláthatatlanok, a légitársaságok igyekeznek költségeket lefaragni és megőrizni a likviditásukat.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR