Előfizetői tartalom

Koronavírus: a gazdasági krízis valójában csak most indul

Nehezen érthető a hazai döntéshozók késlekedése, amikor már nemcsak Németország, hanem olyan országok is, mint Románia vagy Szlovákia már két hete bejelentették a munkavállalói bérek nagy arányú támogatását - fejtette ki a Portfolio-nak adott gyorsértékelésében Fajcsák Gábor, akit arról kérdeztünk, milyen várakozásokkal tekint a jövő hétre várható, példátlan méretű gazdaságélénkítő csomagra. Az RSM adóüzletágának vezetője szerint a legfontosabb és legsürgetőbb a munkavállalói bérek támogatása, nemzetközi példák alapján, valamint a napi megélhetési gondokkal küzdők számára is azonnali segítség kellene.
A hírek szerint átfogó válságprogram megalkotására és bejelentésére készül a kormány. Mit észlelnek az ügyfeleik körében, tényleg indokolt ez, tovább fertőzött vagy fertőz a járvány más szektorokat? Fajcsák Gábor: Először is: rendkívül hiányolom (hiányoltam), hogy nem születtek és történtek a teljes gazdaságot is érintő bejelentések már a héten. Miközben...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái