Előfizetői tartalom

Mire elég Orbán Viktor második koronavírus-mentőcsomagja?

Nagyon pozitív, hogy a kormány ilyen gyors tempóban hozza meg az újabb és újabb támogató intézkedéseket a gazdaság bizonyos szereplői számára, de összefoglalóan továbbra is úgy gondolom, hogy míg az adóbefizetésektől sokakat sikerül a mostani bejelentésekkel mentesíteni egyes szektorokban, addig más vállalkozások ez idő alatt még súlyosabb helyzetbe kerülnek – fejtette ki érdeklődésünkre Fajcsák Gábor. Az RSM adóüzletágának vezetője elmondta a véleményét az eddigi 11 pontról, valamint arról is beszélt, hogy ha a kormány nem nyúl más típusú kiegészítésekhez, akkor annak súlyos következményei lehetnek.
Nem elég Eddig 11 pontról döntött az operatív törzs és a kormány, amely a koronavírus magyar gazdaságra gyakorolt hatásainak enyhítését célozza. Fajcsák Gábor a hétfői bejelentés kapcsán lapunknak úgy fogalmazott, hogy az adóvégrehajtások felfüggesztésével minden vállalkozáson segíthet a kormány, bár a döntés szövegezését érdemes megvárni. Megjegyezte azt is...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái