Előfizetői tartalom

Nagyon rossz hírt közölt a Moderna-vakcina gyártója

Portfolio
A Moderna bejelentette, hogy a COVID-19 vakcinák iránti globális kereslet csökkenése miatt felfüggeszti kenyai mRNS-vakcinagyártó üzemének építési terveit, összhangban vállalati stratégiájával, amely a gyártóhálózat méretének csökkentését és a költségek optimalizálását célozza, miközben továbbra is jelentős beruházásokat tervez új vakcinák fejlesztésére.

A Moderna a kenyai mRNS-vakcinagyártó üzem építésének a felfüggesztésére kényszerült, a döntést a COVID-19 vakcinák iránti globális kereslet csökkenésével indokolta. A vállalat a költségcsökkentések és az optimalizálás mellett továbbra is jelentős összegeket, körülbelül 4,5 milliárd dollárt tervez fordítani új vakcinák, így például rák és a légúti óriássejtes vírus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés