Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a 2023. december 21. 15 óráig leadott rendeléseket tudjuk teljesíteni az idei évben.
Egyúttal arra kérünk minden vásárlót, hogy aki azt szeretné, hogy a vásárolt terméke megérkezzen december 24-ére, rendelje meg a kiadványt szintén december 21. 15 óra előtt.
Kosár | 0 tétel 0 Ft

A kosár üres

Portfolio.hu

Stratégiák, kereskedés, pszichológia - AKCIÓ

Kiadás éve: 2012 • Kiadó: NET Média Zrt.
Oldal: 292 • ISBN: ISSN 1789-3704
Típus: Füzetek
NINCS RAKTÁRON

 

A Portfolio.hu füzetek röviden, mindenki számára érthető módon foglalják össze a befektetések legfontosabb területeit tematikus kötetekben. A kiadványok elsősorban az alapszintű ismeretekkel rendelkező Olvasókhoz szólnak, ugyanakkor a már tapasztalt befektetők számára is nyújtanak hasznos információkat, hiszen gyakorlati példákon keresztül mutatják be az egyes pénzügyi szegmenseket.

Portfolio.hu füzetek

 

Portfolio Füzetek
A Portfolio.hu füzetek röviden, mindenki számára érthető módon foglalják össze a befektetések legfontosabb területeit tematikus kötetekben. A kiadványok elsősorban az alapszintű ismeretekkel rendelkező olvasókhoz szólnak, ugyanakkor a már tapasztalt befektetők számára is nyújtanak hasznos információkat, hiszen gyakorlati példákon keresztül mutatják be az egyes pénzügyi szegmenseket.
Összes füzet
A szerző további könyvei


A kiadó kínálatából
Akciós ajánlatok
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.