Kosár | 0 tétel 0 Ft

A kosár üres

Portfolio.hu

Tőzsdei kereskedés EGYSZERŰEN

Kiadás éve: 2007 • Kiadó: NET Média Zrt.
Oldal: 54 • ISBN: ISSN 1789-3704
Típus: Füzetek
Ár: 2,490 Ft

A Portfolio.hu füzetek harmadik kötete, a Tőzsdei kereskedés EGYSZERŰEN a részvénypiac világába nyújt bepillantást. A kiadvány röviden, a kezdő és a már tapasztalt befektetők számára is érthetően rendszerezi és mutatja be a részvénypiaci kereskedéshez nélkülözhetetlen és elengedhetetlen fogalmakat és eszközöket.

Kiadványunk célja, hogy gyakorlati oldalról, konkrét hazai és nemzetközi példákon keresztül mutassa be a részvénypiaci kereskedés alapjait, fő lépéseit és legfontosabb problémaköreit, melyekkel a kereskedés során minden befektető találkozhat - és találkozik is.

Ahogyan az a portfolio.hu füzetek sorozat esetében mindig, jelen kötetben is az alapoktól indulunk, így érdemes sorban olvasni az egyes fejezeteket. Tapasztaltabb befektetők számára azonban reményeink szerint az egyes kiragadott részek is rejtenek majd hasznos információkat, és mindenkit hozzásegítenek a sikeres befektetésekhez.

Tartalomjegyzék

Előszó
1. A részvény
2. Tőzsde és indexek
3. Tőzsdei kereskedés
4. Hogyan kell venni és eladni?
5. Mi mozgatja az árfolyamokat?
6. Árfolyamnyereség: hogyan optimalizálhatjuk az adót?
7. Az osztalék és adózása
8. Részvényelemzés
9. Brókerválasztás
10. Befektetés védelem

Portfolio Füzetek
A Portfolio.hu füzetek röviden, mindenki számára érthető módon foglalják össze a befektetések legfontosabb területeit tematikus kötetekben. A kiadványok elsősorban az alapszintű ismeretekkel rendelkező olvasókhoz szólnak, ugyanakkor a már tapasztalt befektetők számára is nyújtanak hasznos információkat, hiszen gyakorlati példákon keresztül mutatják be az egyes pénzügyi szegmenseket.
Összes füzet
A szerző további könyvei


A kiadó kínálatából
Akciós ajánlatok
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Évtizedek óta nem látott összeomlás a sikerágazatban
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.