Kosár | 0 tétel 0 Ft

A kosár üres

Benjamin Graham

Portfolio Selection válogatás

Kiadás éve: 2020 • Kiadó: T-bálint Könyvkiadó
Oldal: 0 • ISBN:
Típus: Könyvek
Ár: 22,380 Ft
20,000 Ft

Egyedülálló könyvválogatás összeállításáról döntött a Portfolio. A szerkesztőség megítélése szerint ez a három kiadvány együttesen olyan értéket képvisel, amelyről az olvasóinknak, befektetőknek, megtakarítással rendelkezőknek nem szabad lemaradniuk. Mindhárom örökérvényű gondolatokat fogalmaz meg az érdeklődőknek, amelyeket döntéseink során alkalmazhatunk. 

Benjamin Graham amerikai közgazdász és befektető, az érték alapú befektetés atyja, 1949-ben írta mára már klasszikussá vált, Az intelligens befektető című könyvét (T-bálint Könyvkiadó, 517 oldal). 

Ray Dalio mára az egyik legismertebb hedge funda alapítója. Dalio útja során egyedülálló elveket alakított ki saját magának, és vallja, hogy ezeknek köszönheti sikerét. Ezeket az elveket osztja meg az Elvek című könyvében (A4C Books kiadó, 508 oldal). 

A Bence Balázs által írt A sikeres Kereskedő című könyv felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti (NET Média Zrt., 347 oldal). A Sikeres Kereskedő az a könyv, mely minden tőzsdézés iránt érdeklődőnek, kezdő vagy bukdácsoló kereskedőnek kötelező olvasmány.

A szerző további könyvei


A kiadó kínálatából
Akciós ajánlatok
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.