Kosár | 0 tétel 0 Ft

A kosár üres

Portfolio.hu

Technikai elemzés - AKCIÓ

Kiadás éve: 2011 • Kiadó: NET Média Zrt.
Oldal: 215 • ISBN: ISSN 1789-3704
Típus: Füzetek
Ár: 10,460 Ft
9,000 Ft

 
A Portfolio.hu füzetek oktató kiadvány sorozat legnagyobb népszerűségének örvendő kötetei a technikai elemzéssel foglalkoznak. Az első három részben megismerkedhetnek a technikai elemzés alapjaival, a legfontosabb eszközökkel, alakzatokkal, indikátorokkal és gyertyaformációkkal, míg a negyedik részben ezt a tudást átültettük a gyakorlatba, s konkrét stratégiákat tárgyalunk a való életből vett helyzetekben.

A válogatásunk önkényes, de igyekeztünk olyan példákat sorra venni, amelyek egyfelől kellően robusztusak, azaz világosan mutatják, hogyan erősítik egymást a különféle eszközök és módszerek, másfelől pedig olyan instrumentumok szerepelnek bennük, amelyeket az átlagos tőzsdei befektetők is könnyű szerrel elérhetnek. Nem mellékesen a felsorolt kereskedési ötletek jelentős részét a Portfolio.hu szerkesztőségének tagjai meg is valósították, így a példáink igazán valóságosak és hitelesek.

Reményeink szerint kiadványaink minden Olvasót hozzásegítenek majd a sikeres kereskedéshez.

 

Portfolio Füzetek
A Portfolio.hu füzetek röviden, mindenki számára érthető módon foglalják össze a befektetések legfontosabb területeit tematikus kötetekben. A kiadványok elsősorban az alapszintű ismeretekkel rendelkező olvasókhoz szólnak, ugyanakkor a már tapasztalt befektetők számára is nyújtanak hasznos információkat, hiszen gyakorlati példákon keresztül mutatják be az egyes pénzügyi szegmenseket.
Összes füzet
A szerző további könyvei


A kiadó kínálatából
Akciós ajánlatok
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Az infláció felfalja a megtakarításainkat - Hogyan védekezzünk ellene?
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.