Kosár | 0 tétel 0 Ft

A kosár üres

Morgan Housel

Portfolio Selection 2.0 válogatás

Kiadás éve: 2021 • Kiadó: T-bálint Könyvkiadó
Oldal: 368 • ISBN: 978 615 6088 02
Típus: Könyvek
Ár: 25,460 Ft
22,990 Ft
Portfolio Selection 2.0 - Öt kiváló könyv akciós csomagban. A befektetés sokszínű világa az indexkövető passzív befektetéstől az értékalapú és az osztalékbefektetésen át a tradelésig. Ismerd meg ezeket a befektetési stratégiákat, és találd meg a hozzád leginkább illő módszert. 
 
Morgan Housel: A pénz pszichológiája - A pénzügyi tudatosság elengedhetetlen a befektetéshez. Ez a könyv segít a pénzhez fűződő kapcsolatunkat újraértékelni, és - amennyiben szükséges - új alapokra helyezni.
 
Ben Carlson: Befektetés józan ésszel - A legegyszerűbb stratégia a rendszeres befektetés indexkövető alapokba, és befektetéseid hosszú távon való megtartása. A könyv megmutatja, hogy miért ez a módszer a legcélravezetőbb a legtöbb kisbefektető számára. 
 
Warren Buffett jelenti - A könyv az értékalapú befektetés jeles képviselőjének és a világ egyik legsikeresebb befektetőjének a gondolatai révén vezet be az értékalapú befektetés világába.
 
Sólyomi Dávid: Osztalékból szabadon - Szeretnél kiszámítható és egyre növekvő passzív bevételhez jutni? Ismerd meg az osztalékbefektetés módszerét, és építs generációkon átívelő vagyont egyszerű lépések sorozatában.
 
Jack Schwager: A piac varázslói - Ha kipróbálnád a tradelés kemény világát, olvasd el a legsikeresebb traderekkel készített mélyinterjúkat. Mélyvíz, csak úszóknak!
 
A szerző további könyvei


A kiadó kínálatából
Akciós ajánlatok
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Magyar üzletlánc saját márkás terméke is felkerült a szégyenlistára
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.