Kosár | 0 tétel 0 Ft

A kosár üres

Portfolio.hu

A befektetési alapokról EGYSZERŰEN

Kiadás éve: 2013 • Kiadó: NET Média Zrt.
Oldal: 64 • ISBN: ISSN 1789-3704
Típus: Füzetek
Ár: 2,990 Ft

A befektetési alapok mára a megtakarításaink megkerülhetetlen eszközeivé váltak, legyen szó rövid távú tervekről, vagy akár nyugdíj célú öngondoskodásról. Az alapok úgy tudják elérhető közelségbe hozni a legtávolabbi, legköltségesebb, legbonyolultabb befektetési piacokat is, hogy befektetőik pusztán egy-két egyszerű tranzakció révén részesedhetnek mindezek hasznaiból, és az alapkezelő szakértelmére bízhatják a befektetések lebonyolítását, kezelését.

Kiadványunk célja, hogy bemutassa, hogyan is működnek a befektetési alapok, mire számíthatunk, ha befektetési jegyet vásárolunk, mire kell feltétlenül odafigyelnünk, ha körültekintőek akarunk lenni befektetéseinkben, milyen kínálatból és hogyan választhatjuk ki a céljainknak, elvárásainknak leginkább megfelelő alapokat.

Portfolio Füzetek
A Portfolio.hu füzetek röviden, mindenki számára érthető módon foglalják össze a befektetések legfontosabb területeit tematikus kötetekben. A kiadványok elsősorban az alapszintű ismeretekkel rendelkező olvasókhoz szólnak, ugyanakkor a már tapasztalt befektetők számára is nyújtanak hasznos információkat, hiszen gyakorlati példákon keresztül mutatják be az egyes pénzügyi szegmenseket.
Összes füzet
A szerző további könyvei


A kiadó kínálatából
Akciós ajánlatok
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Főpolgármester-választás: Karácsony Gergely győzött, de új választás jöhet Budapest vezetéséért
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.