A vezeték nélküli hangszórótechnológia új etalonja: a Beolab 18 (x)
Prémium

A vezeték nélküli hangszórótechnológia új etalonja: a Beolab 18 (x)

PR cikk
Kristálytiszta hangminőséget ad a dán Bang & Olufsen új Beolab 18 vezeték nélküli, dizájnos csúcskategóriás hangszórója.

A Beolab 18 a dizájnmérnöki munka fantasztikus alkotása, melynek legfontosabb eleme a hangteljesítmény. Az akusztikus lencse egyenletesen, 180 fokos vízszintes ívben osztja el a felső frekvenciákat. Kiváló hangélményt nyújt az egész szobában. A Bang & Olufsen a rangos Red Dot Award for Product Design díj büszke tulajdonosa.

A Beolab 18 hivatalos bemutatkozásának 10. évfordulója alkalmából a csúcstechnológiás audiotermékeket gyártó dán Bang & Olufsen a bemutatótermeiben most egyedi kampánnyal hívja fel a figyelmet termékük időtlen dizájnjára és professzionális kialakítására. A Beolab 18 vezeték nélküli hangszóró széles hangszórásával kristálytiszta, részletgazdag hangzással tölti meg a teret. A basszust a fizikai elhelyezéshez igazítja, az akusztikus lencse pedig a felsőbb frekvenciákat egyenletesen, 180 fokos vízszintes ívben szórja szét, így valóban páratlan otthoni audioélményben lehet részünk.

Beolab 18 0050

A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően egyszerűen felállítható, zavaró kábelrengeteg nélkül. Időtállósága, egyedi formája, a felhasznált csúcsminőségű anyagok és a korszerű műszaki megoldások kiemelik a piacon kapható hangszórók sokaságából. A minimalizmus jegyében kialakított letisztult, kifinomult megjelenése egyedi és lenyűgöző látványt nyújt. A Beolab 18 karcsú, elegáns tornyát elöl és oldalt is fa bordák borítják. Ezek a kézzel készített tölgy és dió lamellák nagy odafigyeléssel kerültek a hangszóróra: olyan szöget zárnak be, ami optimális hangeloszlást biztosít nem kívánt visszaverődés nélkül. A teteje és az alja fekete szövetborítást kapott, ami nemcsak a drivert rejti el, hanem a fa bordákat is remekül ellenpontozza. Stílusos megjelenésével bármely otthon díszévé válhat. 

A Bang & Olufsen most különleges kedvezményt kínál mindazoknak, akik Beolab 18 hangszórót vásárolnak monomárkás üzleteik valamelyikében. De nemcsak a boltokban, hanem a kirakatokban is központi szerepet kapott az évfordulós termék prémium kialakítása. Páratlan hangminőségével kivívta az audioipar elismerését, így ma már a rangos Red Dot Award for Product Design díj büszke tulajdonosa. Most Ön is megnézheti közelebbről ezt a fantasztikus hangminőséget rejtő műalkotást, ráadásul különleges áron.

A Beolab 18 hangszóróról és a kapcsolódó ajánlatról további információ: https://bang-olufsen.hu/hangszorok/beolab-18

(x)

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek