FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról
Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Portfolio Trader online előadás Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

KONFERENCIA AJÁNLÓ
2024. június 19. Online
2024. június 19. Online
2024. szeptember 4. Marriott Hotel, Budapest
2024. szeptember 4. Marriott Hotel, Budapest
2024. szeptember 17. Radisson Blu Béke Hotel
2024. szeptember 17. Radisson Blu Béke Hotel
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!

Miért volatilis a lítium és az urán piaca, miért reagál ilyen érzékenyen akár még a később aprónak tűnő változásokra is? Mi várható most, nőhet, vagy csökkenhet az ár közép és hosszútávon? Egyebek mellett erről beszélgetett Sándor Dávid, az OTP Global Markets Multi-Asset Elemzési osztályának vezetője, Szemán Ákos, az OTP Global Markets Multi-Asset Elemzési osztályának elemzője, valamint Gede Balázs, a Millásreggeli gazdasági újságírója.

Miben hasonlít az agrárium a labdarúgó-Európa-bajnokságra? Mennyire vonzó napjainkban az ágazat a tehetséges fiatalok számára? Mire számíthatnak 2024-ben az agrárvállalkozások az időjárás és a gazdasági környezet szempontjából, és milyen forrásokhoz juthatnak kitűzött céljaik megvalósításához? Többek között ezekről beszélgettünk Szabó Istvánnal, az OTP Bank Agrárgazdasági Értékesítési Igazgatóságának vezetőjével.

Mire számíthatunk 2024 második negyedévében a pénz- és tőkepiacokon? Milyen piacbefolyásoló tendenciákra és eseményekre érdemes odafigyelni befektetői szemmel? Az OTP Bank idei második negyedéves Befektetési Stratégiájáról Sándor Dávid, az OTP Global Markets Multi-Asset Elemzési osztályának vezetője és Tardos Gergely, az OTP Bank Elemzési Központjának vezetője beszélget Gede Balázzsal, a Millásreggeli műsorvezetőjével. A beszélgetést 2024 április 9-én rögzítettük.

Magyarország első és egyetlen hírrádiója élőben bárhol, bármikor. És hozzá rengeteg tematikus podcast az adózástól a vállalkozásokon át az utazásig.

A régió 7 tőzsdéjének legnagyobb forgalmú és kapitalizációjú részvényei egy csomagban váltak elérhetővé a befektetők számára az OTP CETOP ETF bevezetésével. De mi az az ETF, kik vásárolhatnak benne részesedést és miért lehet izgalmas számukra ez a befektetés? Erről beszélgetett Fazekas Gábor, az OTP Global Markets igazgatója Turner Tibor, az OTP Alapkezelő vezérigazgató-helyettese, Varga Balázs Attila, a Budapesti Értéktőzsde igazgatója. valamint Gede Balázs, a Millásreggeli gazdasági újságírója.

Mitől lesz ma Magyarországon egy ingatlan luxuskategóriás? Megéri-e ebben a piaci helyzetben ebbe fektetni, és mekkora hozam várható? Érdemes lehet akár jelzáloghitelt is felvenni a vásárláshoz? Erről beszélgetett Balla Ákos, a Barnes vezetője, Lipták Zsuzsa, az OTP Otthon vezetője, Bozsogi Tamás, az OTP Private Banking vezetője, valamint Gede Balázs, a Millásreggeli gazdasági újságírója.

Részvény
Részvény
ETF
Befektetési alap
Befektetési alap
Befektetési alap

Elindult a Portfolio új, személyre szabható befektetések támogatója. Töltsd ki rövid tesztünket, hogy kiderüljön, milyen profilú befektető vagy és melyik befektetési eszköz áll hozzád legközelebb! Tudj meg többet

Könyvelő

Könyvelő

Visszatér még a 400-as euró?

2024. június 19. ONLINE

2024 eddig többnyire a stabilitás időszaka volt a forint számára, júniusban viszont ismét jelentős gyengülésbe kezdett a forint. Tavaszra jócskán eltávolodott a jegyzés a 400-tól az euróval szemben, nyár elején...

Sustainable World 2024

2024. szeptember 4.

5 éves a Sustainable World konferencia! Töretlen lendülettel, egyre fokozódó érdeklődés és jelenlét mellett, már hagyományként rendezzük meg a Sustainable World 2024, a jövő vállalatainak szóló konferenciát. A fenntarthatósági törekvések és megoldások...

Future of Finance 2024

2024. szeptember 17.

Sokáig a távoli jövő homályába veszett, aztán egyszer csak az életünkbe is berobbant a mesterséges intelligencia, amely képessé vált, hogy a technológián túl az üzletet is radikálisan megváltoztassa. Mégis hová...

Tűzvész Görögországban

Tűzvész tombol Athén határában, amelyet heves széllökések gerjesztenek; két települést kiürítettek...