Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Graphisoft Park árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
GSPARK ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
1 3 3 870
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
3 890 348 2
GSPARK kötéslista
Idő Ár Darab Érték
GSPARK statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 41357.21186
Nyitó ár: 3920
Előző záró ár: 3900
Napi átlagár: 3900.19715
180 napos átlagár: 3623.6421232068
360 napos átlagár: 3888.466221847
Napi minimum: 3870
Napi maximum: 3930
Éves minimum: 3050 2020-07-27
Éves maximum: 5280 2020-05-04
Történelmi minimum: 413 2009-03-24
Történelmi maximum: 5400 2020-02-07
Forgalom (db): 4210
Forgalom: 16419830
Árfolyamváltozás 1 hó: 0.77519379844961%
Árfolyamváltozás 3 hó: 19.266055045872%
Árfolyamváltozás 12 hó: 19.266055045872%
Adatlap
Graphisoft Park
Rating
Értékpapír megnevezése Graphisoft Park SE share
Értékpapír kibocsátója Graphisoft Park SE Real Estate Development European Company Limited by Shares
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000083696
Kijelzés módja (Ticker) GSPARK
Értékpapír névértéke 0.02 EUR
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 10 631 674
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2006-08-28
Első Kereskedési Nap 2006-08-28
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Graphisoft Park árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Graphisoft Park hírek

Csökkenő kihasználtság mellett is rekordbevétel a Graphisoft Parknál

Közzétette legfrissebb számait a Graphisoft Park, és bár az ingatlanok kihasználtsága tovább romlott a tavalyi negyedik negyedévben, összességében sikerült felülteljesítenie a menedzsment várakozásait a cégnek. 2021-re a menedzsment nem számol a kihasználtság további jelentős visszaesésével, a főbb eredménysorokon viszont gyengébben teljesíthet idén a vállalat, mint 2020-ban.

Különleges közgyűlést hirdetett meg a Graphisoft Park

Közgyűlést hirdetett a Graphisoft Park február 11-ére. Amennyiben a veszélyhelyzet nem szűnik meg addig, az igazgatótanácsa fog dönteni, a részvényesek jelenléte nélkül. A döntés célja éppen az online közgyűlés lehetővé tétele lesz.

Graphisoft Park: A második hullám ellenére a menedzsment fenntartja profit előrejelzését

A koronavírus első hulláma a vártnál kisebb mértékben érintette a Graphisoft Parkot, azonban a második hullám miatt némiképp csökkent az irodák kihasználtsága, ám a budapesti átlagos irodapiaci üresedés mértékénél még így is kedvezőbb maradt. A cég az ingatlanjai valós értéken történő bemutatása miatt mintegy 6,5 százalék értékcsökkenést számolt el, mellyel a társaság portfóliójába tartozó ingatlanok nyilvántartási értéke 2019 decemberéhez képest összességében közel 19,5 millió euróval csökkent. A menedzsment további nagyobb mértékű leírással már nem számol, és fenntartotta a három hónappal korábban kiadott 2020 első félévi jelentésben meghatározott eredménycélokat.

Bojár Gábor: Felesleges volt az aggodalom, a home office nem helyettesít mindent

Tegnap tette közzé legfrissebb számait a Graphisoft Park, ezzel kapcsolatban beszéltünk a vállalat igazgatótanácsának elnökével, Bojár Gáborral, akivel a vártnál jobb eredményről, a home office jövőjéről, a Park részvényárfolyamának alakulásáról, Bojár politikai megnyilatkozásairól és a tavaly felvett hitel fel nem használt részének felhasználásáról is beszéltünk.

Nem ütötte meg annyira a Graphisoft Parkot a koronavírus-válság, mint várták

A vártnál kisebb mértékben érintette a koronavírus-járvány első hulláma a Graphisoft Parkot, a cég bevétele és működési eredménye is emelkedett a második negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva. A menedzsment felfelé módosította a 2020-as és 2021-es várakozásait, ugyanakkor figyelmeztetnek arra, hogy még mindig nagy a bizonytalanság az idei és a jövő évvel kapcsolatban.

Bojár Gábor: én nem spekulálok a Park részvényeivel

A Graphisoft Park tavaly novemberben jelentette be először tervét, hogy egy szokatlanul nagy összeget, a cég teljes kapitalizációjának közel negyedét fizetik ki a részvényeseknek. A tranzakció most zárult le, a pénz napokon belül osztalék formájában a részvényesek számlájára kerül. Ebből az alkalomból kérdezzük Bojár Gábort, az igazagatótanács elnökét, hogy vonja le a többek számára meglepő tranzakció mérlegét.

Dolgozói részvényeket vásárolt vissza a Graphisoft Park

A Graphisoft Park névértéken visszavásárolt 1 083 610 darab dolgozói részvényt azzal a céllal, hogy a dolgozói részvényekre eső osztalék teljes összege megfeleljen az osztalékfizetésről szóló határozat tartalmának.

Osztalék után esik a Graphisoft Park

Összességében jó a hangulat a magyar tőzsdén, a blue chipek szinte kivétel nélkül emelkednek, a BUX komponensei közül azonban hatalmasat estek a Graphisoft Park részvényei csütörtökön, ami nem véletlen, mivel a Graphisoft Park részvényei ma forognak először az osztalékszelvény nélkül. Az osztalékfizetéssel korrigálva a cég papírjai 1,9 százalékos emelkedést mutatnának.

Tartásra ajánlja a Graphisoft Park részvényeit a Wood

A Graphisoft Park csütörtöki gyorsjelentését a Wood pénteki elemzésében értékelte, az elemzőház ajánlása továbbra is tartás, míg a célár továbbra is 5 285 forint, ami 12,5 százalékkal magasabb a Graphisoft Park csütörtöki záróárával összehasonlítva.

Új csúcson a Graphisoft Park bevétele, de már látszott a koronavírus okozta bizonytalanság

A csütörtöki piaczárás után tette közzé legfrissebb számait a Graphisoft Park, a társaság bevétele és az EBITDA is új csúcsra emelkedett az első negyedévben, míg az adózott eredmény csökkent. A társaság a koronavírus-válság miatt módosította korábbi előrejelzését és 2020-ra és 2021-ra vonatkozóan is lefelé módosították a bérleti díj bevétel, és az adózott eredmény várakozásaikat.

1 060 forint osztalékot fizet a Graphisoft Park

A Graphisoft Park közzétette közgyűlési határozatait, amiből többek között kiderült, hogy a cég az ,,A” sorozatú törzsrészvények után részvényenként 1 060 forint osztalékot fizet. A társaság az osztalékfizetésről 2020. május 8-ig jelenteti meg részletes közleményét. Az osztalék kifizetés tervezett napja: 2020. június 8.

A Graphisoft Park igazgatótanácsa dönt majd a beszámoló elfogadásáról

A Graphisoft Park pénteki tájékoztatásában kiemeli, hogy a vonatkozó kormányrendelet megtiltotta a koronavírus járvány ideje alatt a nyilvánosan működő részvénytársaságok közgyűléseinek megtartását, helyette a társaság igazgatótanácsa jogosult dönteni a közgyűlés elé terjesztett határozati javaslatokban, amely döntésekkel szemben a részvényesek utólag élhetnek jogorvoslattal, kérve közgyűlés összehívását.

Bojár Gábor: Súlyosabb lehet ez a válság, mint a 2008-as

A koronavírus-járványra hivatkozva a Graphisoft Park lefújta a korábban meghirdetett aukciót, aminek keretében 33 millió eurót fordított volna saját részvény vásárlásra, ehelyett 30 millió euró osztalék kifizetését javasolja a társaság. Az aukció ma lett volna, ennek kapcsán beszéltünk Bojár Gáborral, a Graphisoft Park elnökével a meghiúsult tranzakcióról, osztalékfizetésről, válságkezelésről és a koronavírus lehetséges hatásairól.

Közbeszólt a koronavírus, mi jön most a Graphisoft Parknál?

A Graphisoft Park az év elején a magyar tőzsdén még soha nem látott, strukturált részvényvisszavásárlási tranzakcióra készült, azonban a koronavírus járvány közbeszólt. A társaság közleményben jelezte, hogy nem hajtják végre a strukturált részvény-visszavásárlási tranzakciót, viszont extra osztalékot fizet a Graphisoft Park. Mivel a befektetők egy részének a bejelentés alapján nem volt teljesen világos, hogy mire készül a vállalat, ezért a társaság egy levelet juttatott el hozzánk, ami változtatás nélkül közlünk.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR