Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek
Árfolyam

Alteo árfolyam

Ma:
|
Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
ALTEO ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
1 100 4 070
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
4 090 434 2
ALTEO kötéslista
Idő Ár Darab Érték
ALTEO statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 81519.72866
Nyitó ár: 4080
Előző záró ár: 4090
Napi átlagár: 4074.669152
180 napos átlagár: 3593.0986225911
360 napos átlagár: 3358.9024405473
Napi minimum: 4060
Napi maximum: 4090
Éves minimum: 2600 2023-06-23
Éves maximum: 4390 2024-05-27
Történelmi minimum: 217 2013-02-12
Történelmi maximum: 4390 2024-05-27
Forgalom (db): 3219
Forgalom: 13116360
Árfolyamváltozás 1 hó: 2.25%
Árfolyamváltozás 6 hó: 45.551601423488%
Árfolyamváltozás 12 hó: 54.924242424242%
Adatlap
Alteo
Rating
Értékpapír megnevezése ALTEO share
Értékpapír kibocsátója ALTEO Energy Services Public Limited Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000155726
Kijelzés módja (ticker) ALTEO
Értékpapír névértéke 12.5 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 19 931 474
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2010-10-12
Első kereskedési nap 2010-10-12
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az Alteo árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING | Az átláthatóbb befektetésekért
Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Portfolio Trader online előadás Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Videóajánló
Alteo hírek

Kis papírok nagy napja: ezek a magyar részvények lőttek ki

Nem láthatunk ma jelentősebb elmozdulást a vezető hazai részványindexnél, jó sztorik azonban akadnak a kisebb kapitalizációjú vállalatok háza táján, egy-egy midcap árfolyama valósággal kilőtt a mai kereskedésben.

17 éve nem csinált ilyet a Magyar Telekom

A Magyar Telekom vezette szerdán a hazai blue chipek emelkedését, a mai 998 záróárnál pedig legutóbb több mint 17 éve, még 2007 májusában tudott magasabban zárni a jegyzés.

Egyre közelebb a fontos szinthez a Telekom

A kereskedési idő felénél közel 1 százalékos pluszban van a BUX. A blue chipek közül a Telekom a legjobban teljesítő, a mostani emelkedéssel pedig ismét megpróbálkozhat az 1000 forintos szint áttörésével az árfolyam.

Nem úszta meg az esést a magyar tőzsde

A negatívra forduló nemzetközi hangulatban eséssel zárt ma a magyar tőzsde, a blue chipek közül a Richter és az OTP is közel 2 százalékkal került lejjebb.

Hatalmasat ralizott a Richter, kilőtt az OTP is

A hazai blue chipek közül a Richter vezette a mai emelkedést, a gyógyszergyártó részvénye egy péntek esti bejelentésre reagálva szárnyalt. Az OTP is nagyot ralizott, miután kulcsszintről pattant ma fel az árfolyam.

Nagyon erős a magyar tőzsde

A kereskedési idő felénél már több mint 2 százalékos pluszban van a BUX, a nagypapírok közül pedig elszállt a Richter árfolyama.

Alulteljesítő volt a magyar tőzsde

Bár a nemzetközi részvénypiacokon pozitív hangulat uralkodott a mai kereskedésben, a magyar tőzsde alulteljesítő volt, a blue chipek pedig kivétel nélkül lejjebb kerültek.

Kiderült, hogy pontosan mekkora osztalékot fizet az Alteo!

Rendkívül magas osztalékot fizet ki a tavalyi eredménye után az Alteo, ráadásul a saját részvényekre eső osztalék az osztalékra jogosult részvényesek között, részvényeik arányában kerül kifizetésre.

Véleményt mondott az Alteóról a hitelminősítő

Az Alteo a vonatkozó tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a BÉT odlalán közölte, hogy a Scope Ratings hitelminősítő elvégezte a társaság által kibocsátott kötvényekre vonatkozó hitelminősítésének éves felülvizsgálatát - a minősítés változatlan maradt, az Alteo, mint kibocsátó és a kötvények BBB- kategóriában maradtak stabil kilátásokkal.

Alteo-vezér: hamarosan jöhet a méretugrás és a régiós terjeszkedés

Az elmúlt évek fokozatos növekedését és a megújuló energia szerepének előtérbe kerülését figyelembe véve egy ideje már bele lehetett látni az Alteo-sztoriba, hogy ez egy nagy durranás lesz, végre egy cég a magyar tőzsdén, amiben rengeteg fantázia van. Ezt a lehetőséget a legnagyobb hazai energetikai vállalat, a Mol is érzékelte, bő egy éve az olajcégből és még két magántőke alapból álló konzorcium lett az Alteo többségi tulajdonosa. Az „évforduló" és a friss negyedéves számok apropóján interjút készítettünk Chikán Attilával, a vállalat vezérigazgatójával és Kovács Domonkossal, a cég M&A és tőkepiacok vezérigazgató-helyettesével, ahol többek között a friss eredményeket értékelték a vezetők és a jövőben várható osztalékpolitikáról is beszéltek, de arról is szó esett, hogy valóban kinyíltak-e a lehetőségek az Alteo számára a Mol megjelenésének köszönhetően. Szóba került még, hogy milyen hatékonyságnövelő és kapacitásbővítő beruházásokra lehet számítani a jövőben és mi lehet a társaság eddigi fennállásának a legnagyobb befektetése, de a nemzetközi terjeszkedési lehetőségekről és a magyar napenergia-rendszer előtt álló kihívásokról, illetve a szélenergia önmagán túlmutató szerepéről is szó esett.

Hogyan állta a sarat a bezuhanó energiaár-környezetben az Alteo?

A jelentős energiapiaci árcsökkenés bár meglátszott az Alteo első negyedéves eredményén és az egy évvel ezelőtti rekord profittól messze elmaradó adózott eredményről számolt be a társaság, azonban az energiaválság előtti időkben tapasztalt eredményekhez képest kifejezetten magas számokat közölt a vállalat. Ez összességében abba az irányba mutat, hogy az Alteo eredményessége a 2022-es energiaárrobbanás előtti időkre jellemzőnél magasabb szinten alakult.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Olyat tett a magyar lakosság, amit senki más Európában: itt a friss államadósság-lista