Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Alteo árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
ALTEO ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
ALTEO kötéslista
Idő Ár Darab Érték
ALTEO statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 53017.72084
Nyitó ár: 2870
Előző záró ár: 2860
Napi átlagár: 2728.00982
180 napos átlagár: 3013.3258428144
360 napos átlagár: 2826.7292544324
Napi minimum: 2600
Napi maximum: 2870
Éves minimum: 2100 2022-05-26
Éves maximum: 3440 2022-12-14
Történelmi minimum: 217 2013-02-12
Történelmi maximum: 3440 2022-12-14
Forgalom (db): 9165
Forgalom: 25002210
Árfolyamváltozás 1 hó: -3.3783783783784%
Árfolyamváltozás 6 hó: 4.3795620437956%
Árfolyamváltozás 12 hó: 20.675105485232%
Adatlap
Alteo
Rating
Értékpapír megnevezése ALTEO share
Értékpapír kibocsátója ALTEO Energy Services Public Limited Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000155726
Kijelzés módja (Ticker) ALTEO
Értékpapír névértéke 12.5 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 19 386 274
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2010-10-12
Első Kereskedési Nap 2010-10-12
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az Alteo árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Alteo hírek

Lemondott az Alteo összes igazgatósági tagja, egy kivételével

Április 21-én tartja éves rendes közgyűlését az Alteo, ezzel kapcsolatban most közzé is tette a társaság a határozati javaslatokat, a befektetők többek között az osztalékról is dönthetnek. Ennél sokkal fajsúlyosabb fejlemény azonban, hogy az öt fős igazgatóságból négyen is benyújtották az igazgatóság elnökének részére a tisztségükről lemondó nyilatkozatukat, ha ez elfogadásra kerül, akkor csak ifj. Chikán Attila vezérigazgató marad az igazgatóság tagja.

Mezőgazdasági alapanyagokból építőipari termékek? Így lesz fenntartható az építőipar

A fenntarthatóság és az energiahatékonyság építőipari vonatkozásairól volt szó az Építőipar 2023 konferencia második szekciójában. A minőségi adatok, az elköteleződés és a szabályozási környezet megteremtése nélkül nem tud zöldebb pályára állni sem az építőipar, sem más iparág. Ezen túl arra is szükség lenne, hogy a szektorok tudjanak egymás igényeiről, a fenntartható építőanyag-gyártásban kiemelt szerepe lehet például a mezőgazdaságnak.

Száguld a Mol, továbbra is mínuszban az OTP

A kereskedési idő feléhez érve a BUX már mérsékelt emelkedésben van, a hazai blue chipek azonban vegyes képet mutatnak: emelkedésben van a Mol és a Richter, mínuszban vannak a Magyar Telekom és az OTP részvényei.

Venni kell az Alteo részvényeit, jelentős a felértékelődési potenciál

A vállalat sikeres kötelező nyilvános vételi ajánlattételi eljárását és a negyedik negyedéves, brutálisan jól sikerült gyorsjelentését követően a Kalliwoda friss elemzéssel jelentkezett az Alteoval kapcsolatban, melyben megerősítette korábbi célárát, és továbbra is vételre ajánlja a részvényt.

Alteo: eredményes volt a vételi ajánlat

Eredményes volt az a nyilvános vételi ajánlat, aminek a keretében az Alteo részvényeire tettek ajánlatot a Mol egyik cégén keresztül. A részvényesek 2,4 millió Alteo részvényt ajánlottak fel.

Megválik részesedése felétől az Alteo cégvezére

A BÉT oldalán közölte a befektetőkkel az Alteo, hogy az igazgatóság két tagja, köztük a vezérigazgatói pozíciót betöltő Chikán Attila is nagy mennyiségben adott el részvényeket a vállalatban, azon a részvényenkénti árfolyamon, amit a Mol kínált többedmagával egy kötelező nyilvános vételi ajánlat keretein belül a részvényekért a befektetőknek. Korábban a hivatalos kommunikációban nem javasolta az igazgatóság a befektetőknek az ajánlat elfogadását, többek között azért sem, mert a független szakértői értékelés a részvények értékét jóval magasabbra becsülte, mint az ajánlati ár.

Minden versenyhatósági engedély megvan az Alteo-üzlet nyélbe ütéséhez

Az ajánlatban meghatározott összes versenyhatósági engedélyt megkapta a Mol RES, a Főnix Magántőkealap és a Riverland Magántőkealap az illetékes versenyhatóságoktól az Alteo felvásárlásának ügyében. Február elején az Alteo közzétette a vállalat igazgatóságának véleményét a kötelező nyilvános vételi ajánlat kapcsán, az igazgatóság a rendelkezésére álló dokumentumok és információk alapján nem javasolta az ajánlat elfogadását.

Csúnyán megütötték ma a magyar tőzsdét

A nap legnagyobb részében csak mérsékelt elmozdulásokat lehetett látni a tőzsdéken, majd délután következett Jerome Powell amerikai jegybankelnök beszéde, amelyet követően hamar hangulatromlás következett be a piacon. Egyik oldalról ez a negatív nemzetközi hangulat hatott a magyar piacra, viszont a BUX jelentősen alulteljesítő volt ma és 2,1 százalékos mínuszban zárt, amihez az is kellett, hogy az OTP és a Mol is nagyot esett ma, ami főleg technikai hatásokra vezethető vissza, hiszen mindkét papír esetében fontos szintek estek el.

Zöld kötvényt bocsáthat ki az Alteo

Az Alteo a BÉT oldalán tájékoztatta a befektetőket, hogy a vállalat kidolgozta és felállította a saját zöld finanszírozási keretrendszerét, amelynek külső szakértői véleményezését (SPO) a Deloitte készítette el.

Kiderült, kik voltak a tőzsde legjobbjai 2022-ben

A több mint két évtizedes tradíciót folytatva idén is megrendezte a Budapesti Értéktőzsde a BÉT Legeket, amelynek keretében a tavalyi évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó tőkepiaci szereplők részesültek elismerésben. A díjak odaítélésével és az ünnepélyes rendezvénnyel a Budapesti Értéktőzsde a hazai tőkepiaci ökoszisztéma fejlődése előtt kíván tisztelegni. A nagyszabású gálaeseményen Patai Mihály, a Budapesti Értéktőzsde elnökének köszöntőjét követően Hornung Ágnes, a Kulturális és Innovációs Minisztérium államtitkára is előadást tartott.

A nap végére szépített a magyar tőzsde

A nemzetközi piacokon látott mérsékelt hangulatromlással összhangban a magyar tőzsde is mínuszban volt a nap legnagyobb részében, viszont az OTP nap végi felpattanásának köszönhetően ennek nagy részét sikerült ledolgoznia a BUX-nak.

Elromlott a hangulat, mínuszban a magyar tőzsde

A kereskedési idő felénél a hazai blue chipek közül kisebb pluszban van az OTP, stagnál a Mol, és egyaránt mínuszban vannak a Richter és a Magyar Telekom részvényei.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra