Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Alteo árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
ALTEO ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
ALTEO kötéslista
Idő Ár Darab Érték
ALTEO statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 56804.7009
Nyitó ár: 2850
Előző záró ár: 2850
Napi átlagár: 2826.107187
180 napos átlagár: 2800.2854899744
360 napos átlagár: 2926.8480812572
Napi minimum: 2790
Napi maximum: 2850
Éves minimum: 2550 2023-05-04
Éves maximum: 3440 2022-12-14
Történelmi minimum: 217 2013-02-12
Történelmi maximum: 3440 2022-12-14
Forgalom (db): 2407
Forgalom: 6802440
Árfolyamváltozás 1 hó: 1.423487544484%
Árfolyamváltozás 6 hó: 0.70671378091873%
Árfolyamváltozás 12 hó: 3.6363636363636%
Adatlap
Alteo
Rating
Értékpapír megnevezése ALTEO share
Értékpapír kibocsátója ALTEO Energy Services Public Limited Company
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000155726
Kijelzés módja (Ticker) ALTEO
Értékpapír névértéke 12.5 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 19 386 274
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2010-10-12
Első Kereskedési Nap 2010-10-12
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az Alteo árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Alteo hírek

Mit hoz a jövő? - Már az irodaházakból is töltőállomás lesz

Az üzemeltetés és leginkább az energia elérhetősége, és ára az idei tél előtt is elkerülhetetlen kérdés. Mindenki számára egyre nyilvánvalóbb, hogy az energiát nem olcsón kell szerezni, hanem lehetőség szerint minél kevesebbet kellene belőle felhasználni, úgy, hogy a szolgáltatás színvonala nem csökken egy irodaház bérlője számára. Erre pedig egyre több jó válasz és technológiai innováció érkezik. A Property Investment Forum 2023 konferencián is természetesen az egyik kiemelt téma volt az épületek energiahatékonysága, a bérlők igényének változása, de ezek mellett az e-mobilitás is, ami már szintén megoldásra váró feladatokat, lényegében egy részleges funkcióváltást hozott az irodaépületek üzemeltetői, tulajdonosai számára.

Egyedül a Mol van pluszban a hazai nagypapírok közül

A kereskedési idő felénél egyedül a Mol papírjai vannak pluszban a hazai blue chipek közül, legnagyobb mértékben pedig az OTP részvényei estek a nap eddigi részében, közel 2 százalékot.

Gyenge napja volt a magyar tőzsdének

Bár a blue chipek vegyesen zártak, az OTP jelentősebb esése lefelé húzta ma a magyar tőzsdét, így mínuszban zárt a BUX.

Szárnyalt a Magyar Telekom

Kiváló hangulatban telt a hét utolsó kereskedési napja a magyar tőzsdén, a nap nyertese a Magyar Telekom volt, a vállalat részvényei több mint 10 százalékot emelkedtek.

Az emberiség jövőjét fenyegeti a klímaváltozás, de még mindig a fogyasztáson van a hangsúly

Eddig a versenyelőny volt a legfontosabb a gazdasági szereplők számára, mostanra viszont a fenntarthatóság is kezd alapvetéssé válni. Mennyire hangolható össze a kettő? Lehetséges a klímaváltozásból adódó pénzügyi, működési, vagy akár fizikai kockázatok megfelelő kezelésével jövőbiztos vállalatokat formálni? Hogyan lehet a leghatásosabban bevonni a vállalatokat a fenntarthatósági lépések megvalósításába? És milyen lesz a zöld jövő? Többek között ezt vitatta meg a Sustainable World 2023 konferencia záró panelbeszélgetésén ifj. Chikán Attila, a BCSDH elnöke, az ALTEO Nyrt. vezérigazgatója és Pogátsa Zoltán, a Soproni Egyetem docense.

Kisebb mínuszban zárt a magyar tőzsde a nagy bizonytalanságban

Az amerikai inflációs adatokra várakozva rossz hangulatban zajlott a kereskedés a kontinens tőzsdéin, a közlés után sem láthattunk markáns elmozdulásokat a piacokon, maradt a borongós hangulat. Ebben a bizonytalan miliőben a BUX-index 0,2 százalékos mínuszban fejezte be a napot.

Rátenyereltek a Vétel gombra az Alteónál

Bő egy órája valaki közel 500 millió forint értékben vett Alteo-részvényt, ezzel egyből a második legforgalmasabb részvény posztjára ugrott az Alteo a magyar tőzsdén.

Megállapodás nélkül is EU-s pénzhez juthat Magyarország - itt az újabb fordulat?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása, amelyben három témát dolgozunk fel. Az első részében arról volt szó, hogy a kormány mégis uniós pénzhez juthat egy kiskapunak köszönhetőn, még mielőtt meg tudna állapodni a bizottsággal a helyreállítási és ellenállóképességi eszköz vagy akár a kohéziós források lehívásáról. Ezt azonban még a 2024-es választási kampány keresztülhúzhatja. Vendégünk volt Szabó Dániel, a Portfolio uniós ügyekkel foglalkozó elemzője. A műsor második részében Chikán Attila, az ALTEO vezérigazgatója volt a vendégünk, aki a cég első féléves jelentéséről, az energetikai piac kihívásairól, valamint a vállalkozás jövőképéről beszélt. A harmadik részben a friss inflációs adat volt a téma, amely okozott némi csalódást, azonban a dezinflációs célokat nem veszélyezteti. Erről Hornyák Józsefet, a Portfolio markoelemzőjét kérdeztük.

Szembe ment az európai hangulattal a magyar tőzsde

A BUX index annak ellenére tudott pozitív tartományban zárni, hogy a nemzetközi piacokon több kedvezőtlen fejleménynek is köszönhetően kifejezetten rossz volt ma a hangulat.

Véleményt mondott az Alteóról az MBH

A vállalat gyorsjelentését követően az MBH bank szakértője friss elemzéssel jelentkezett az Alteoval kapcsolatban, melyben a megváltozott kamatlábak és a társaság nettó adósságállománya miatt kis mértékben csökkentette korábbi célárát. A szakértő által megjelölt célár mindenesetre a jelenlegi szinthez képest 45 százalékos felértékelődési potenciált jelent.

Másodpercek alatt szakadt be a Richter

Elromlott a hangulat a nemzetközi piacokon, amivel összhangban a magyar tőzsde is esik kora délután. A hazai piacon a Richter árfolyama produkált érdekes mozgásokat, miután másodpercek leforgása alatt csúnya mínuszba került a papír, különösebb hír nélkül.

Szárnyalás után tovább esik az Opus

Az európai piacokon látott tendenciával összhangban emelkedik a magyar tőzsde, a blue chipek kivétel nélkül pluszban vannak. Szembemegy azonban a jó hangulattal az Opus, melynek árfolyama tovább esik a korábbi rali után.

Itt vannak a friss számok, tovább nőtt az Alteo

Ma délelőtt közzétette első féléves eredményeit az Alteo. A vállalat bevétele tovább nőtt, jelentősen emelkedett a hőárbevétel és a villamosenergia árbevétel is.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra