Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Alteo árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
ALTEO ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
1 85 1 265
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
1 275 4 892 2
ALTEO kötéslista
Idő Ár Darab Érték
ALTEO statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 24523.63661
Nyitó ár: 1270
Előző záró ár: 1265
Napi átlagár: 1250.491574
180 napos átlagár: 1086.9022455562
360 napos átlagár: 1010.9439162562
Napi minimum: 1245
Napi maximum: 1270
Éves minimum: 682 2020-04-23
Éves maximum: 1370 2021-03-23
Történelmi minimum: 217 2013-02-12
Történelmi maximum: 1370 2021-03-23
Forgalom (db): 30443
Forgalom: 38068715
Árfolyamváltozás 1 hó: -5.2434456928839%
Árfolyamváltozás 3 hó: 59.319899244332%
Árfolyamváltozás 12 hó: 59.319899244332%
Adatlap
Alteo
Rating
Értékpapír megnevezése ALTEO share
Értékpapír kibocsátója ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000155726
Kijelzés módja (Ticker) ALTEO
Értékpapír névértéke 12.5 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 19 386 274
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2010-10-12
Első Kereskedési Nap 2010-10-12
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az Alteo árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Alteo hírek

Mikor jön a betétdíj a műanyag palackokra és az alumínium dobozokra?

A körforgásos gazdaságban a hulladék tulajdonképpen megszűnik, mert vagy technikai körfolyamat részeként hasznosul, vagy pedig a természetbe visszahelyezve biztonságosan lebomlik a természeti tőkét gazdagítva. De hogy működik ez a gyakorlatban? És mit tehetünk mi, felhasználók azért, hogy részesei legyünk ennek a körforgásnak? Podcastunkban erről is kérdeztük Simon Anita környezetipari szakértőt, az Alteo Csoporthoz tartozó ECO-FIRST Hulladék Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatóját.

Itt a magyar tőzsde idei sztárja, üstökösként szárnyalt a részvény

Egészen elképesztő árfolyamemelkedést láthattunk a BUX Indexhez nemrég "csatlakozó" vállalat, a Masterplast részvényénél az elmúlt hónapokban. Persze a rendkívüli teljesítmény nem (csak) a kisbefektetői spekuláció eredménye, számos komoly, a vállalat működését és jövőbeli kilátásait alapvetően meghatározó és befolyásoló esemény is történt a Masterplast háza táján. Írásunkban összefoglaljuk a fontosabb mérföldköveket, amik a sztárpapír titulus felé vezető utat kövezték ki a Masterplast előtt.

A magyarok 87 százaléka klímaszorongó és aggódik a környezetpusztítás következményei miatt

Szinte nincs olyan magyar ember, akit ne foglalkoztatna a bolygó jövője, egy lakos pedig átlagosan 12 környezetkárosító tényezőt tud felsorolni – derült ki az Alteo megbízásából készített országos, reprezentatív kutatásból. Bár a különböző demográfiai csoportok eltérően vélekednek ezek jelentőségéről, egy dologban azonban 80 százalékuk egyetért: a környezetvédelem az egész társadalom közös felelőssége.

Pénzügyi csúcsvezetők: szinte érezni az utcán, ahogy égetik a pénzt, de ennek meglesz a böjtje

Egy sor változást hozott az elmúlt időszakban a digitális átállás a cégek életében, voltak az átmenethez könnyebben és nehezebben alkalmazkodó iparágak. A Portfolio CFO Meetup 2021 online rendezvényének záró panelbeszélgetésén a pénzügyi vezetők kifejtették, hogy 2021 után egy volatilis piaci környezetre számítanak, és bár most a korlátlan pénznyomtatás miatt szinte érezni az utcákon, ahogy a kormányok és a vállalatok égetik a pénzt, de nincs ingyen ebéd.

24 forint osztalékjavasalat az Alteótól

Az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt. igazgatósága részvényenként bruttó 24 forint osztalék kifizetésére tesz javaslatot a 2020-as év után, az osztalékról az április 19-re kitűzött éves rendes közgyűlés dönt - közölte a társaság pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett közgyűlési meghívóban.

Közgyűlést tart az Alteo

2021. április 19-én, hétfőn 10:00 órakora tartja éves közgyűlését az Alteo. A közgyűlés napirendjén szereplő kérdésekben a társaság igazgatósága fog dönteni.

Kitört az Alteo, folytatódik a trend

Az Alteo volt tegnap a hazai részvénypiac vezető papírja: az árfolyama több mint 7%-kal került feljebb a kereskedési nap során. A piaci kapitalizáció immár meghaladja a 23 milliárd forintot. Az emelkedésben komoly szerepet játszhatott az a szerdai bejelentés, miszerint a részvény március 22-től a BUX komponensek közé kerül.

Az Alteo és a Masterplast is a BUX tagja lesz

A Budapesti Értéktőzsde közleménye alapján március 22-étől a BUX indexkosárba új részvénysorozatként az Alteo és a Masterplast is bekerül. A jelenlegi indextagok közül az ANY Biztonsági Nyomda első ízben nem teljesítette a BUX kritériumait, de részvényei az indexben maradnak. Emellett változik a BUMIX összetétele is.

Kispapír, nagy erő? Ezekben a hazai részvényekben van potenciál!

Miközben több Nyugat-Európai részvényindex kitört a héten, a Budapesti Értéktőzsdén viszonylag kevés azon részvények száma, amelyik új csúcsra jutott. A blue chip-ek közül is csak egy olyan papír volt, amelyik igazán erősnek mutatkozik a technikai elemzés szemszögéből. A hazai szinten közepes kapitalizációjúnak számító vállalatok közül azonban négy olyan is van, amelyet a járványt övező válság ellenére fundamentális tényezők is hajtanak, és eközben erős momentum is tapasztalható a piacukon.

A BorsodChemé lesz az Alteo leányvállalata

Vállalt kötelezettségüket teljesítik a felek azzal, hogy az Alteo tulajdonából a BorsodChemébe kerül át a BCTherm Energiatermelő és Szolgáltató Kft.

Kiváló eredményeket szállított az Alteo válságálló üzleti modellje

A koronavírus-járvány világszerte megviselte a vállalatokat és a gazdaságot, de vannak olyan iparágak és cégek, amelyek üzleti modellje kifejezetten válságállónak bizonyult. Az Alteo is ezek közé tartozik, a friss gyorsjelentés alapján az látható, hogy tavaly az árbevétel, az EBITDA és az adózott eredmény is növekedni tudott.

Itt van pár izgalmas tőzsdei sztori itthonról és a nagyvilágból

Több ígéretes cég is elhalasztotta tőzsdére lépését tavaly a koronavírus-válság miatt, így idén izgalmasabbnál izgalmasabb IPO-k jöhetnek. A Portfolio private Investor Day 2021 online rendezvényén ígéretes magyar tőzsdei cégek vezetői is beszéltek a jövőbeli tervekről.

Az OTP a legtranszparensebb hazai tőzsdei cég, de egy midcap is felfért a dobogóra

Tovább javult a hazai tőzsdei vállalatok transzparenciája, mindegyik magyar cég jobb eredményt ért el az idei felmérésünkben, mint egy évvel korábban. A blue chipek továbbra is az élmezőnyben vannak, de a midcapek is kezdik beérni őket, sőt, idén egyikük felállhatott a dobogó harmadik helyére - derül ki a Portfolio idén már 20. alkalommal elkészített transzparencia-felméréséből, amelynek szakmai partnere a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) és a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) volt, és amely 19 bank, befektetési szolgáltató és alapkezelő bevonásával készült.

Az idei felmérés alapján a legtranszparensebb hazai tőzsdei vállalat az OTP lett, a bankot a Mol követi a listán és idén a dobogóra felfért egy midcap is, a Graphisoft Park a harmadik helyet szerezte meg.

A hazai tőkepiac egyik legfontosabb eseményén, a BÉT Legek díjátadón a Tőzsde az előző év kiemelkedő teljesítményeit díjazza, a ma megtartott eseményen a Portfolio felmérése alapján a BÉT a kibocsátói transzparencia díjat az OTP-nek, a kibocsátói transzparencia mid-cap különdíjat a Graphisoft Parknak, a legjobb befektetői kapcsolattartónak járó díjat pedig Réthy Róbertnek, a Mol befektetői kapcsolatok vezetőjének adta át.

Szárnyalnak a kis papírok a magyar tőzsdén

A kimondottan pozitív európai közhangulatban néhány magyar kisvállalat papírja üstökösszerűen emelkedik. Remek napja van itthon az Alteonak, jelenleg 14,2 százalékos a plusz, az Autowallis részvénye 14,5 százalékot emelkedett a délelőtti órákban, míg a ralit az Ehep vezeti egészen elképesztő, 43,1 százalékos emelkedésével.

Az Alteo befejezte a több mint 100 éve üzemelő vízerőmű felújítását

Az Alteo befejezte a több mint 100 éve üzemelő, műemlékké nyilvánított Gibárti Vízerőmű felújítását, az erőmű további hosszú távú működésének biztosítása érdekében. A rekonstrukciós munkálatok célja volt a rendelkezésre álló természeti erőforrás, a Hernád folyó hasznosításának növelése is. A vízerőmű ugyan 2020 októberében megkezdte a kereskedelmi üzemét, de a nagyközönség számára csak várhatóan jövő tavasszal nyitja meg kapuit.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR