FONTOS Kijött a friss lista: ez most a 10 legjobb munkahely
Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

AutoWallis árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
AUTOWALLIS ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
AUTOWALLIS kötéslista
Idő Ár Darab Érték
AUTOWALLIS statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 57439.149282
Nyitó ár: 115
Előző záró ár: 115
Napi átlagár: 118.532196
180 napos átlagár: 108.57006621317
360 napos átlagár: 104.9191557946
Napi minimum: 114
Napi maximum: 122
Éves minimum: 87 2023-03-16
Éves maximum: 124.5 2023-08-28
Történelmi minimum: 51 2020-03-19
Történelmi maximum: 266 2019-02-08
Forgalom (db): 745976
Forgalom: 88422173.5
Árfolyamváltozás 1 hó: -0.86206896551724%
Árfolyamváltozás 6 hó: 16.632860040568%
Árfolyamváltozás 12 hó: 23.523093447905%
Adatlap
AutoWallis
Rating
Értékpapír megnevezése AutoWallis share
Értékpapír kibocsátója AutoWallis Plc.
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000164504
Kijelzés módja (Ticker) AUTOWALLIS
Értékpapír névértéke 12.5 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 493 039 908
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2013-06-25
Első Kereskedési Nap 2013-06-25
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 2115
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az AutoWallis árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

AutoWallis hírek

Tovább nőtt az AutoWallis, itt vannak a friss számok

Az év első kilenc hónapját tekintve újabb rekordot döntött az AutoWallis, így autóeladásokban és árbevételben már most felülmúlta a tavalyi teljes év teljesítményét. A harmadik negyedévet vizsgálva is erősek a számok, az értékesítés mellett az árbevétel tovább nőtt, valamint az EBITDA és az EBITDA-marzs is javult az egy évvel korábbi szinthez képest.

Nem tud javítani a magyar tőzsde, lefordult a sztárrészvény

A hazai blue chipek kivétel nélkül mínuszban vannak, ennél fogva nem meglepő, hogy a BUX index is esik. Ma is az elmúlt napok sztárrészvényében, az MBH Jelzálogbankban van az egyik legnagyobb forgalom: egészen elképesztő kilengések mentén alakul a papír árfolyama, délelőtt még 60 százalékos pluszban is állt a jegyzés, mostanra azonban teljesen visszaadta a mai pluszt a papír.  

A végére lendült be a magyar tőzsde

A mai nap folyamán gyakorlatilag végig óvatos optimizmus jellemezte a nemzetközi piacokat, amivel a magyar tőzsde is emelkedni tudott, sőt, a nap végére lendületet is vett a BUX így végül 0,7 százalékos pluszban zárt a hazai részvényindex.

Kivárás a magyar tőzsdén a kamatdöntés előtt

A nemzetközi piacokhoz hasonlóan a magyar tőzsdén is mérsékeltek a mozgások. Hamarosan 14 órakor érkezik az MNB kamatdöntése, majd 15 órakor a sajtótájékoztató. Ez alapvetően hozhatna mozgásokat a piacon, de Virág Barnabás a múlt héten egy konferencián egyértelműen utalt rá, hogy maradhat a kamatcsökkentési tempó, így borítékolható a 11,5 százalékra csökkenő alapkamat.

A Mol és a Telekom húzzák a magyar tőzsdét

A kereskedési idő felénél kisebb pluszban van a BUX, a nap eddigi részében azonban csak a Mol és a Magyar Telekom részvényeiben láthattunk határozottabb elmozdulást.

Nagy forgalom mellett esik a magyar tőzsde új sztárja

Az európai tőzsdékhez hasonlóan a magyar piacon is visszafogott mozgásokat látszanak a mai kereskedésben. A midcapek közül viszont kiemelkedik az elmúlt napok sztárjának számító Appeninn, amely az átlagot jelentősen meghaladó forgalom mellett esik ma. Az OTP után az Appeninn a legforgalmasabb részvény ma a magyar tőzsdén.

Az Appeninn volt a nap sztárja

A nemzetközi hangulathoz képest jócskán alulteljesített ma a BUX. Ennek ellenére nem volt hiány jó sztorikból a hazai tőzsdén: a pénteki nap után hétfőn is folytatódott az Appeninn ralija, illetve a 4iG is erősen teljesített a friss bejelentések után.

Itt vannak a magyar tőzsde legnagyobb nyertesei ma

Miközben Európában 1 százalék körüli mínuszokkal fejezik be a hetet a főbb tőzsdék, a BUX index kismértékű pluszban zárt. Nagy forgalommal emelkedett az OTP árfolyama a gyorsjelentést követően, az Appeninn pedig több mint 24 százalékos pluszban zárt, és bekerült az öt legforgalmasabb részvény közé ma a magyar tőzsdén.

Az OTP vezetésével emelkedik a BUX

Miközben az európai tőzsdéken egyre nagyobbak a mínuszok, a BUX továbbra is tartja magát, az OTP vezetésével emelkedik a hazai index.

A Richter vitte a prímet

A Magyar Telekom kivételével az összes hazai blue chip pluszban zárta a napot, legnagyobb mértékben a Richter részvényei emelkedtek, miután a vállalat bejelentette, hogy az Európai Bizottság jóváhagyta egyik készítményének forgalmazását.

Ma is tépik az Opust

A tegnapi naphoz hasonlóan ma is nagy forgalom mellett emelkednek az Opus részvényei.

Jövő héten debütál az AutoWallis saját márkás carsharing szolgáltatása, a wigo

Új márkát vezet be, és ezzel elindítja első saját márkás mobilitási szolgáltatását wigo néven az AutoWallis Csoport. Az új márkanéven az AutoWallis első szolgáltatása a wigo carsharing, amit az eddig a Share Now-t üzemeltető Wallis Autómegosztó vezet be. A hazai autómegosztó ügyfelei október 24-től már az új, bővített funkciójú alkalmazással használhatják a flotta közel 500 autóját. A wigo márkanév alatt elsőként megjelenő autómegosztást a tervek szerint a továbbiakban újabb mobilitási szolgáltatások követhetik majd.

Romlik a hangulat, esik a BUX

Esik a hazai blue chipek többsége, leginkább a Mol, miközben az európai tőzsdéken is romlik a hangulat.

Itt az újabb rekord az AutoWallisnál!

Közel 50 százalékos növekedést ért el a gépjármű-értékesítés terén az AutoWallis csoport az év első kilenc hónapjában. A közlemény szerint vállalat teljesítménye elsősorban a tovább bővülő, tartósan 50 százalék feletti nemzetközi jelenlétének, valamint a csoport által képviselt márkák bővülésének köszönhető.

A végén elengedték az OTP-t és a Richtert

Egész nap rossz hangulat jellemezte az európai tőzsdéket, és ugyan a magyar piac nap közben jól tartotta magát, viszont az utolsó órákban az OTP és a Richter lefordulása végül eldöntötte az irányt, így végül mérsékelt eséssel zárt a BUX.

Nagyot megy az AutoWallis Csoport: Tesla-gyilkos márkával, új piacokkal bővítik tevékenységüket

Radikális átalakuláson megy keresztül az autós szektor. Új hajtásláncok jönnek és Kína is egyre nagyobb szereplő az európai piacon. Nemcsak organikus növekedéssel, hanem felvásárlásokkal, valamint új márkákkal, szolgáltatásokkal is készül az AutoWallis Csoport a következő időszakra, egyebek mellett erről beszélt Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója a Portfolio Business podcast legújabb adásában.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra