Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

AutoWallis árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
AUTOWALLIS ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
AUTOWALLIS kötéslista
Idő Ár Darab Érték
AUTOWALLIS statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 38921.432176
Nyitó ár: 88
Előző záró ár: 86.2
Napi átlagár: 87.077934
180 napos átlagár: 97.295865065031
360 napos átlagár: 114.34524309514
Napi minimum: 87
Napi maximum: 88
Éves minimum: 83 2022-07-14
Éves maximum: 132 2021-10-28
Történelmi minimum: 51 2020-03-19
Történelmi maximum: 266 2019-02-08
Forgalom (db): 3272
Forgalom: 284919
Árfolyamváltozás 1 hó: -0.11587485515643%
Árfolyamváltozás 6 hó: -24.71615720524%
Árfolyamváltozás 12 hó: -33.692307692308%
Adatlap
AutoWallis
Rating
Értékpapír megnevezése AutoWallis share
Értékpapír kibocsátója AutoWallis Plc.
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000164504
Kijelzés módja (Ticker) AUTOWALLIS
Értékpapír névértéke 12.5 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 425 183 765
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2013-06-25
Első Kereskedési Nap 2013-06-25
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 2115
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az AutoWallis árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

AutoWallis hírek

Jelentős pluszban a magyar tőzsde

A kereskedési idő felénél a BUX felülteljesít az európai tőzsdékhez képest, a 4 hazai blue chip is szép pluszban van.

A válságban is száguld az AutoWallis, megemelhetik a célokat

Míg sok vállalat a kedvezőtlen gazdasági környezet miatt visszavágja előrejelzését, az AutoWallis a múlt héten tartott befektetői nap alkalmával a 2025-ös tervszámok megerősítése mellett döntött. Ormosy Gábor vezérigazgató azonban a Portfolio-nak elmondta, hogy az elmúlt időszakban elért növekedés alapján nem zárható ki, hogy a közeljövőben felemeljék a tervszámokat - bár hangsúlyozta, hogy a makrogazdasági környezetre való tekintettel óvatosan fognak eljárni a felülvizsgálatkor. A cégvezér emellett beszélt a az iparági átalakulásról, a legfrissebb akvizíciókról, az ausztriai terjeszkedésről, és arról, hogy a jelenlegi részvényárfolyam tükrözi-e az AutoWallis fundamentumait.

Ausztriában terjeszkedik az AutoWallis, és felvásárolja a JóAutók és az Autó-Licit mögötti céget

Az online értékesítés és a nyugati régió felé nyit az AutoWallis Csoport, mindkét irányt egy-egy jelentős akvizícióval, illetve üzletfejlesztéssel megalapozva - közölte a vállalat. A magyar tőzsde autós vállalata megszerezheti a JóAutók.hu és Autó-Licit.hu portálokat üzemeltető Net Mobilitás Zrt-t., valamint a SsangYong gépjárművek nagykereskedelmi tevékenységével belép Ausztria piacára is. A bejelentések illeszkednek az AutoWallis múlt évben meghirdetett stratégiájába, melynek változatlan célja, hogy az árbevétel 2025-re a tavalyi több mint duplájára, 400 milliárd forint fölé ugorjon.

Rossz napot zárt a magyar tőzsde

A BUX index végül 1 százalékos mínuszban fejezte be a mai napot. A hazai blue chipek közül az OTP 2,3 százalékot esett és 8600 forinton zárt, a Mol részvénye 0,3 százalékkal került lejjebb és 2678 forinton zárta a kereskedést, a Richter papírja ugyancsak 0,3 százalékos mínuszban, 7875 forinton zárta a napot, a Magyar Telekom pedig 1,1 százalékkal került lejjebb és 308,5 forinton zárt.

Megtépték az OTP-t a szlovén hírre

Az elmúlt napokban látott kedvezőtlen piaci hangulat ma is jellemző volt az európai tőzsdékre, bár az irány nem volt teljesen egyértelmű, a vezető részvényindexek mégis inkább a negatív tartományban mozogtak. Ezzel a szemben viszont a magyar tőzsde jelentősen felülteljesítő volt a kontinensen, elsősorban a Richter és az OTP jó teljesítményének köszönhetően. A Richternél egy technikai jellegű felpattanást láttunk a 7700 forintos támasz közeléből, az OTP-nél viszont vállalati hír is érkezett ma délután, mely szerint már csak egy lépésre van a magyar bankcsoport a Nova KBM nevű szlovén nagybank átvételétől, miután a közös európai bankfelügyelettől megkapta a szükséges engedélyt, így már csak a szlovén versenyhivatal engedélye hiányzik a teljes átvételhez, ami a következő napokban várható. Ezt természetesen pozitívan fogadta a piac, és az OTP jelentős pluszba lendült ma délután, ami a BUX-ot is felfelé húzta.

Mínuszban zárta a napot a magyar tőzsde

Vegyes volt a hangulat, a hazai blue chipek közül minimálisan emelkedett a Mol, stagnált a Magyar Telekom, esett az OTP és a Richter.

Erős napja volt a magyar tőzsdének

Ma egész nap kifejezetten jó volt a hangulat a nemzetközi részvénypiacokon, és számos fontos esemény történt. Egyrészt az egész héten tartó esés után már túladottság alakult ki, így technikai alapon is érett már egy felpattanás. Emellett érkezett egy relatíve gyenge amerikai munkaerőpiaci adat, ami miatt a várttól elmaradó Fed kamatemelés jöhet, hiszen emelkedett a munkanélküliségi ráta – tehát ez is pozitívan hatott. Végül pedig az is kiemelten fontos volt ma, hogy az Európai Bizottság elnöke árplafont javasolt az orosz gázra, amire a gázárak beszakadtak, az európai tőzsdék pedig felpattantak, így a zárásra masszív emelkedés alakult ki, amiből a magyar tőzsde is kivette a részét.

Óriási forgalom mellett zsákolják az AutoWallis részvényét

Nemrég közzétette legfrissebb gyorsjelentését az AutoWallis, nyereségesség tekintetében a tőzsde autós vállalata egy újabb rekordfélévet zárt - az eredmény beilleszkedik a hosszú távú trendbe, így az AutoWallis az év egészére nézve is minden téren rekordot vár. A gyorsjelentés közzététele után valósággal rávetették magukat a befektetők a részvényre.

Masszív növekedésben az AutoWallis, újabb rekordok születtek

Az árbevétel 34 százalékos bővülésénél is nagyobb mértékben ugrott az AutoWallis nyeresége az első félévben, ezzel a tőzsde autós vállalata egy újabb rekordfélévet zárt. A cég nettó nyeresége több mint a háromszorosára, míg EBITDA-ja több mint a kétszeresére ugrott, így az egy részvényre jutó nyereség már az első félévben 9 forint volt, több mint tavaly egész évben. A kiváló eredmény nem egyedi, hanem hosszú távú trendbe illeszkedik, így az AutoWallis az év egészére nézve is minden téren rekordot vár.

Pluszban az OTP és a Richter

A hazai blue chipek közül csak a Richter részvényei vannak határozottabb elmozdulásban.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra