Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

AutoWallis árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
AUTOWALLIS ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
AUTOWALLIS kötéslista
Idő Ár Darab Érték
AUTOWALLIS statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 36809.60268
Nyitó ár: 120
Előző záró ár: 120
Napi átlagár: 115.715649
180 napos átlagár: 114.17986897403
360 napos átlagár: 111.97350480982
Napi minimum: 112
Napi maximum: 120
Éves minimum: 77.1 2020-10-28
Éves maximum: 132.5 2021-09-15
Történelmi minimum: 51 2020-03-19
Történelmi maximum: 266 2019-02-08
Forgalom (db): 981961
Forgalom: 113628254
Árfolyamváltozás 1 hó: 18.811881188119%
Árfolyamváltozás 3 hó: 16.504854368932%
Árfolyamváltozás 12 hó: 37.931034482759%
Adatlap
AutoWallis
Rating
Értékpapír megnevezése AutoWallis share
Értékpapír kibocsátója AutoWallis Plc.
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000164504
Kijelzés módja (Ticker) AUTOWALLIS
Értékpapír névértéke 12.5 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 324 313 680
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2013-06-25
Első Kereskedési Nap 2013-06-25
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 2115
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az AutoWallis árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

AutoWallis hírek

Szelíd motorosok - Lendületben az AutoWallis

Az elmúlt időszak egyik legizgalmasabb sztorija volt az AutoWallis a magyar tőzsdén. A társaság a járványhelyzet ideje alatt számos akvizíciót jelentett be, és az organikus növekedés mellett ezek hatására folyamatosan javult a társaság eredménytermelő képessége és a jövedelmezősége. Ami viszont érdekesség, hogy a részvényárfolyam - némiképp érthetetlen módon - nagyon sokáig nem követte le ezeket a folyamatokat. Az viszont mostanra egyértelműen látszik, hogy amint a vezetőség tervei szerint alakulnak a főbb bevételi és eredményszámok, ahogy javul a transzparencia, és egyre hihetőbbé válnak a társaság középtávú ambiciózus célkitűzései, a tőkepiac valamennyi résztvevőjének érdeklődése fokozódik a társaság kötvényei és részvényei iránt egyaránt.

Ma sem az OTP részvénye a legforgalmasabb a magyar tőzsdén

A mögöttünk álló napokban a kisebb piaci kapitalizációjú részvények voltak a figyelem központjában a magyar tőzsdén, és a forgalmi adatokból egyelőre úgy látszik, hogy ez ma sincs másként. Persze vállalati sztorikból sincs hiány, sorra érkeznek ugyanis a felvásárlásokról szóló hírek a 4iG-nél, míg az AutoWallist ma kezdte el követni az OTP, és komoly felértékelődési potenciál mellett javasolták vételre a papírt.

Sztárpapír születik, rávetették magukat a befektetők az AutoWallis részvényére

Ahogy azt reggel megírtuk, az OTP elkezdte az követni az AutoWallist és egy részletes elemzést is közölt a cégről, amelyben 164 forintos célár mellett vételre ajánlja a vállalat részvényét - az OTP 12 havi célára 48 százalékos felértékelődési potenciált feltételez. Az írás közzététele után komoly rali indult a papírnál, jelenleg 10,9 százalékos a plusz, a befektetők kifejezetten magas forgalom mellett zsákolják a részvényt.

Árfolyamrakéták a magyar tőzsdén - Érdemes őket komolyan venni

4iG, Masterplast, AutoWallis, Waberer's, csak néhány az elmúlt hetek nagy magyar tőzsdei sztorijai közül. A cégek részvényárfolyama meredeken emelkedett, ezzel párhuzamosan pedig tőzsdei forgalmuk is megugrott, részarányuk a magyar tőzsdei forgalomból folyamatosan nő.

A szlovén piac jelentős szereplőjét vásárolja fel az AutoWallis

Tovább folytatja nemzetközi terjeszkedését az AutoWallis, miután kötelező érvényű megállapodást kötött a szlovén piac jelentős autókereskedőjével, hogy tevékenységét és kapcsolódó ingatlanjait felvásárolja. Az akvizíció célpontja a tavaly közel 18 milliárd forintos forgalmat elérő Avto Aktiv, mely Szlovénia 5 városában 6 autómárkát értékesít és szervizel közel 20 éve. Növekedési stratégiájának megfelelően ezzel a lépéssel tovább folytatja nemzetközi kiskereskedelmi tevékenységének bővítését az AutoWallis, melynek célja, hogy a régió meghatározó autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatója legyen.

Kitört a pesti tőzsdeláz, mindenki őrült limbót ráz

Biztosan sokan emlékeznek a Mészáros-részvények csodálatos szárnyalására még 2017-ből, amikor sok hazai kispapírban a napi elmozdulás alapegysége az 5 százalék volt, de gyakran ennek többszörösével emelkedtek az árfolyamok. És nem csak azoknak a vállalatoknak a részvényeinél, ahol a nagybefektető megjelent, hanem azoknál is, ahol csak sejtették a megjelenését. Annyiban hasonló a szituáció most az akkorival összehasonlítva, hogy most is őrült sebességgel növekedő cégek iránt nőtt meg alaposan a befektetők érdeklődése, és az árfolyamok is meredeken emelkednek. Négy hazai, tőzsdei cég sztoriját néztük meg, és azt is, hogy mit mutat a technikai kép a részvényeiknél.

Az MNB figyelmeztette az AutoWallist

Az MNB figyelmeztetett az AutoWallist, hogy a jövőben az éves jelentés összeállítása során maradéktalanul tegyen eleget valamennyi vonatkozó jogszabályi kötelezettségének.

Szervezeti átalakításról döntött az AutoWallis

Növekedési stratégiáját támogatva szervezeti átalakításról döntött az AutoWallis: szeptembertől önálló üzletágigazgatók irányítják a vállalat két üzletágát. Az újonnan kialakított irányító pozíciókba igazgatósági tagjai közül nevezett ki nagy tapasztalattal rendelkező vezetőket a tőzsde autós vállalata. Ezzel párhuzamosan, a régiós feladatok növekedésével a csoport gazdasági igazgatója a továbbiakban szintén az újonnan létrehozott stratégiai és üzletfejlesztési igazgató pozícióban erősíti a Nagykereskedelmi Üzletágat, míg helyére új, kívülről érkezett tapasztalt vezető került. A szervezeti változások célja, hogy az üzletfejlesztések hatékonyan, a szinergiákat kihasználva támogassák azt a stratégiai célt, amely szerint az AutoWallis az évtized végére a közép-kelet-európai régió meghatározó autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatójává kíván válni.

Felpattant az AutoWallis, kiugró forgalommal emelkedik

Magas forgalommal emelkedik az AutoWallis a péntek reggeli kereskedésben, miután a cég erős negyedéves számokat közölt. A jegyzés ma már közel 8 százalékos pluszban is járt, míg a forgalom egy óra leforgása alatt meghaladta az elmúlt 30 nap átlagát.

Rekord árbevétel és profit az AutoWallisnál

Fél év alatt túlszárnyalta tavalyi egész éves árbevételét az AutoWallis, miközben működésének hatékonysága is a stratégiában meghatározottaknak megfelelően nőtt. A csoport idei első hat hónapjának árbevétele 97,7 milliárd, teljes átfogó nyeresége 1,2 milliárd, míg az egy részvényre jutó eredménye 3,52 forint.

Újabb beruházás az AutoWallisnál, a reptér mellett alakítanak ki műszaki bázist

A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében alakít ki műszaki bázist az AutoWallis Csoporthoz tartozó Sixt, annak érdekében, hogy a bérautó szolgáltatások fejlesztése mellett a Csoport felkészüljön akár autómegosztók vagy flottakezelők kiszolgálására is. A vállalat 565 millió forintos beruházásából 282 millió forintot a Külgazdasági és Külügyminisztérium vissza nem térítendő támogatása fedez.

Óriás multimárkás gépjármű kereskedő- és szolgáltató központ építéséhez vásárolt telket az AutoWallis

Újbuda egyik dinamikusan fejlődő, forgalmas negyedében, a Kopaszi-gát közelében vásárolt 18 ezer négyzetméteres ingatlant az AutoWallis, amelyen több márkának is helyet adó multimárkás gépjármű kereskedő- és szolgáltató központ fejlesztését tervezi a társaság. A beruházás jól illeszkedik a tőzsde autós vállalatának növekedési stratégiájába.

Megerősítette az AutoWallis hitelminősítését a Scope Ratings, 6 milliárd forintos zöldkötvény-kibocsátás jöhet

Hatmilliárd forint összegben bocsáthat ki zöldkötvényeket az AutoWallis az MNB Növekedési Kötvényprogramja keretében, miután a Scope Ratings megerősítette a társaság B+ hitelminősítői besorolását. A tőzsde autós vállalata a kibocsátást július 23-án zárt körben tervezi, a befolyó összeget a korábban elfogadott Zöld Finanszírozási Keretrendszerben lefektetett elvek mentén kívánja felhasználni.

Nincs megállás, ismét nagyot nőtt az AutoWallis

Tovább folytatódott a kedvező trend a második negyedévben is az AutoWallis Csoportnál, így összességében közel négyszeresésre ugrott a tőzsde autós vállalatának gépjármű értékesítése. A növekedés motorja a tavaly lezárt öt tranzakció volt, de az organikus bővülés is jelentős. Az értékesítési adatok egyértelműen azt mutatják, hogy a társaság túllépett a koronavírus-járvány kedvezőtlen hatásainak többségén, miközben az autóbérlés területén már a bérleti napok száma is a bázis időszak több mint duplájára ugrott.

Véleményt mondott a Concorde az AutoWallis tőkeemeléséről

A Concorde legfrissebb elemzésében véleményt mondott az AutoWallis tervezett tőkeemeléséről. Az elemzőház egyelőre sem a célárán, sem az ajánlásán nem változtatott, azonban kiemelték, hogyha a tőkeemelésre a tervezett összegben és áron kerül sor, az nyomást gyakorolhat a részvényárfolyamra, és ennek megfelelően lesz majd szükség a célár és az ajánlás felülvizsgálatára.

Több milliárd forintos forrásbevonást tervez az AutoWallis, a lakosság is részt vehet benne

Korábbi terveivel összhangban nyilvános forrásbevonást tervez az AutoWallis, mellyel kapcsolatban megtette a szükséges előkészítő lépéseket. A tőzsde autós vállalata a korábban meghirdetett növekedési stratégiájának finanszírozásához 4-6,5 milliárd forint közötti intézményi és lakossági forrásbevonást tervez, amely hozzájárulhat ahhoz, hogy a vállalat az évtized végére a közép-kelet-európai régió meghatározó autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatója legyen.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR