Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

AutoWallis árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
AUTOWALLIS ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
AUTOWALLIS kötéslista
Idő Ár Darab Érték
AUTOWALLIS statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 40911.732685
Nyitó ár: 92.5
Előző záró ár: 92.5
Napi átlagár: 91.077871
180 napos átlagár: 95.534771364911
360 napos átlagár: 96.711572192357
Napi minimum: 90.8
Napi maximum: 92.5
Éves minimum: 83 2022-07-14
Éves maximum: 116 2022-04-05
Történelmi minimum: 51 2020-03-19
Történelmi maximum: 266 2019-02-08
Forgalom (db): 47928
Forgalom: 4365180.2
Árfolyamváltozás 1 hó: -5.6122448979592%
Árfolyamváltozás 6 hó: 6.0779816513761%
Árfolyamváltozás 12 hó: -17.410714285714%
Adatlap
AutoWallis
Rating
Értékpapír megnevezése AutoWallis share
Értékpapír kibocsátója AutoWallis Plc.
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000164504
Kijelzés módja (Ticker) AUTOWALLIS
Értékpapír névértéke 12.5 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 425 183 765
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2013-06-25
Első Kereskedési Nap 2013-06-25
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 2115
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az AutoWallis árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

AutoWallis hírek

Csak a Richter esik ma a blue chipek közül

Mérsékelt emelkedéssel várják a Fed kamatdöntését az irányadó európai tőzsdék, a BUX a nemzetközi hangulatot követve kis pluszban tartózkodik a déli órákban.

Fenntarthatósági jelentést adott ki az AutoWallis

Publikálta első fenntarthatósági jelentését az AutoWallis Csoport, melyet a jövőben minden üzleti évet követően közzétesz majd. Az AutoWallis így a tőzsde Prémium kategóriájában jegyzett vállalatai közül elsőként dolgozta ki Zöld Finanszírozási Keretrendszerét. Első fenntarthatósági jelentésében az AutoWallis áttekintette működését, meghatározta a fenntartható működéshez köthető főbb folyamatokat, és átalakította a jelentéskészítéséhez szükséges belső információs rendszerét. Az AutoWallis terve, hogy a folyamat részeként 2024 végére megszerezze ESG minősítését.

Elromlott a hangulat, mínuszban a magyar tőzsde

A kereskedési idő felénél a hazai blue chipek közül kisebb pluszban van az OTP, stagnál a Mol, és egyaránt mínuszban vannak a Richter és a Magyar Telekom részvényei.

Nagyot ment az OTP és a Mol

A mai nap folyamán vegyes mozgásokat láttunk a nemzetközi piacokon, hiszen ma este fog beszédet mondani Jerome Powell amerikai jegybankelnök, amelyet kiemelt figyelemmel kísér a piac. A felemás nemzetközi hangulat ellenére jelentősen felülteljesítő volt a magyar tőzsde, elsősorban az OTP és a Mol erős teljesítményének köszönhetően, miután mindkét papír az átlagot meghaladó forgalommal emelkedett a mai kereskedésben.

Nem lassít a növekedésben az AutoWallis, ütésálló választ adott a válságra

Ismét erős évet zárt az AutoWallis, erről tanúskodnak az év elején közzétett értékesítési számok, amelyek újabb rekordszintű eladásokat mutattak. Mindez annak ellenére, hogy a reálgazdasági helyzet jelentősen romlott 2022-ben, azonban az AutoWallis földrajzi-, és márkadiverzifikációjának köszönhetően ütésállónak bizonyult. A tavaly elért sikerekről, piaci trendekről, a vállalat portfóliójában szereplő húzónevekről és a 2023-as várakozásokról beszélgettünk Andrew Presttel, az AutoWallis Csoport nagykereskedelmi üzletágának vezetőjével, a társaság igazgatósági tagjával.

Kitart a lendület, a Mol és az OTP húzza a magyar tőzsdét

A kereskedési idő felénél továbbra is szép pluszban van a BUX, főként a Mol és az OTP emelkedésének köszönhetően, a hazai blue chipek közül egyedüliként a Magyar Telekom részvényei vannak kisebb mínuszban.

Hirtelen kiugró a forgalom az AutoWallisban, felpattant az árfolyam

Csendesen kezdte a csütörtöki kereskedést az AutoWallis, majd a délelőtti órákban hirtelen nagyot ugrott a papírokban lévő forgalom. A cégtől nem érkezett ma bejelentés, amely kiválthatta volna a mozgást, feltehetően inkább egy befektetési alap állhat a forgalom megugrása mögött.

Továbbra is mínuszban a magyar tőzsde

A kereskedési idő felénél továbbra is negatív a hangulat a hazai piacokon, mind a négy hazai blue chip árfolyama mínuszban van.

Felfelé kapaszkodik a magyar tőzsde

Ahogy az európai piacokon is javulni kezdett a hangulat délutánra, úgy a magyar tőzsde is felfelé vette az irányt a hétfői kereskedésben.

Itt vannak az AutoWallis értékesítési számai, új rekordokat döntött a cég

Minden üzletágban, illetve területen rekordot döntött az AutoWallis Csoport értékesítése 2022-ben, ezzel tovább halad azon a növekedési pályán, melynek célja, hogy az évtized végére a közép-kelet-európai régió meghatározó autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatójává váljon. A régió 14 országában jelenlevő csoport gépjármű-értékesítése és a szervizórák órák száma negyedével nőtt tavaly, míg a gépjárműkölcsönzés területén ennél is nagyobb bővülés volt tapasztalható: a bérleti események száma 44, míg a bérleti napok száma 29 százalékkal ugrott meg.

Autós portálokat vett az AutoWallis

Korábbi terveivel összhangban az AutoWallis megvásárolta a JóAutók.hu és az Autó-Licit.hu portálokat működtető Net Mobilitás Zrt-t, ezzel az online értékesítés felé nyit a csoport. A lépés jól illeszkedik a magyar tőzsde autós vállalatának korábban meghirdetett stratégiájába, melynek célja, hogy az AutoWallis az évtized végére a közép-kelet-európai régió meghatározó autókereskedelmi és mobilitási szolgáltatójává váljon.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra