Nagyban változik a húsfogyasztás megítélése, de a dietetikus és a környezetvédő is a fokozatosság híve.
Legalábbis Németországban.
A brit egységekben lopásgátlóval láttak el több húskészítményt.
Vége a könnyű éveknek, idén kiderül, hogy mennyire felkészült az ágazat.
Érdekes különbségek és hasonlóságok vannak.
Először adtak meg ilyen engedélyt.
És még jó pár más reklámot is.
Egyre kevesebben hajlandók megfizetni a drágább húsrészeket.
Megjelent a Portfolio Checklist, lapunk napi podcastjének szerdai adása.
Változhat-e az étrendünk a gazdasági folyamatok miatt – a húspótlóktól a rovarfehérjékig.
Információs táblákkal.
A drágábbak nem lesznek drágábbak.
És talán nem is olyan nehéz megemészteni.
A húskínálatot felülmúlni nem egyszerű, de a üzleti szempontból akár még meg is érheti.
Nagy létszámú kutatást végeztek.