Részvény visszavásárlásba kezd a Stellantis

Részvény visszavásárlásba kezd a Stellantis

Kihívásokkal teli évre számít a Stellantis, miután a vállalat vezetősége szerint a globális járműgyártás növekedése nyomást fog gyakorolni az árakra a bizonytalan gazdasági helyzetben. Ennek ellenére azonban örülhetnek a befektetők, hiszen a cég mintegy 3 milliárd euró értékben indít részvény-visszavásárlási programot - írja a Bloomberg.

Jó hírt közölt a Renault, kilőtt az árfolyam

Jó hírt közölt a Renault, kilőtt az árfolyam

Kilőttek a Renault részvényei a csütörtöki kereskedésben, miután a cég jelentősen javuló marzsokról és bevételről számolt be, emellett ráadásul az osztalékemelést is bejelentettek.

Céláremelés érkezett a Richterre

Céláremelés érkezett a Richterre

Megemelte a Richterre vonatkozó célárát az Erste, a friss 12 havi célár 11 340 forint, ami 17 százalékos felértékelődési potenciált jelent a jelenlegi szintről. Az ajánlás változatlanul felhalmozás.

Most érdemes figyelni - Nagy dolog készül az OTP-nél!

Most érdemes figyelni - Nagy dolog készül az OTP-nél!

Eseménydúsan teltek az előző napok az OTP háza táján, hiszen alig, hogy a bank komoly pénzhez jutott román bankja eladásával, máris zöld utat kapott az MNB-től arra, hogy év végéig nagy tételben vehesse saját részvényeit. Az OTP grafikonján ráadásul megjelent egy izgalmas technikai alakzat is, amely alapján érik egy nagyobb elmozdulás. Az OTP-vel kiemelten foglalkozunk a Portfolio Investment Day 2024 befektetési konferenciánkon, ahol a bank vezérigazgató-helyettese, Bencsik László beszél majd a bankcsoport helyzetéről, kilátásairól.

Véget ért a kísérlet: nem lesz 4 napos munkahét a Telekomnál

Véget ért a kísérlet: nem lesz 4 napos munkahét a Telekomnál

A Magyar Telekom 2022. nyarán indította el pilot programját a 4 napos munkarend tesztelésére. A magyar munkaerőpiacon egyedülálló kísérlet során a vállalat 300 kolléga részvételével tanulmányozta a 4 napos munkarend megvalósíthatóságát nagyvállalati környezetben. Másfél évnyi tapasztalat eredményeit összesítve és mérlegelve kiderült, hogy a 4 napos modell nem alkalmazható egységesen minden munkatársra, így a vállalat úgy döntött, lezárja a projektet és tovább keresi azt a megoldást, amely széleskörűen biztosíthatja a munka- magánélet egyensúlyának javulását – olvasható a vállalat közleményében.

Lemaradtál az Nvidiáról? Mutatunk egy részvényt, amibe még nem késő beszállni!

Lemaradtál az Nvidiáról? Mutatunk egy részvényt, amibe még nem késő beszállni!

A mesterséges intelligencia által hajtott tőzsdei menetelés hallatán kétségkívül a legtöbb befektetőnek az Nvidia ugrik be, nem is véletlenül, hiszen csak idén több mint 45 százalékot emelkedett a papír. Vannak akik szerint a ralit már inkább a FOMO (Fear of Missing Out) hajtja, éppen ezért mutatunk most egy olyan részvényt, ami megfelelő lehet azoknak, akik lemaradtak az Nvidiáról.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Olyan történt a gáz árával, amire az orosz-ukrán háború kitörése óta nem volt példa
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.