STA_7955
Gazdaság

Idén is érdemes kilátogatni a Lakás Kiállításra

Portfolio
Fokozott érdeklődést várnak a szervezők a Lakás Kiállításra, amelyet idén a Momsport Uszoda és Rendezvényközpontban rendez meg a Portfolio szeptember 24-e és 26-a között. Az eseményen a hazai lakáspiac legnagyobb projektjei és fejlesztői képviseltetik magukat és természetesen jelen lesznek a pótolhatatlan szerepet játszó bankok, ingatlanközvetítők és egyéb ágazati szereplők is.

Kiváló lehetőséget jelent a lakáspiac iránt nyitott közönségnek a Lakás Kiállítás, akár befektetőként, akár első lakást kereső érdeklődőként látogatnak ki a rendezvényre. A szeptember 24-e és 26-a között megrendezendő, már hagyományosnak tekinthető eseményen idén is lakások ezrei közül válogathatnak az érdeklődők és fontos információforrás is lehet a közönségnek a kiállítókkal való párbeszéd is.

Fontos változások a piacon

A lakáspiac jelentős értéknövekedésen ment keresztül az elmúlt években, és számos olyan szabályozói változás van ma is, amely kihat a gazdaságnak erre a nagyon fontos, mindannyiunk életét meghatározó szegmensére. Jelentős kedvezmények sora érhető el jelenleg a piacon, amelyek közül kiemelendő az, hogy az újlakások áfája ismét 5 százalék és ezt is visszaigényelhetik azon vásárlók, akik CSOK-kal vásárolják meg az ingatlant, valamint amennyiben építkeznek, akkor 5 millió forint erejéig visszaigényelhető a számlák áfatartalma. A CSOK-kal ingatlant vásárlók ezen felül illetékmentességet kapnak, ráadásul a konstrukció már tetőtérbeépítésre is elérhetővé vált. A falusi CSOK településeinek listája 200 taggal bővült, amely új lehetőségeket tartogat sokak számára.

Lakás Kiállítás

Az idei év fontos újdonsága, hogy 3 millió forint felújítási támogatást kaphatnak a gyermeket nevelő családok, ráadásul ez előfinanszírozható egy 6 millió forintos kamattámogatott hitellel.

Egyéb szabályozói könnyítésekről is szó van, például a lakáshitelekhez kapcsolódó közjegyzői okirat költsége csökkent, valamint mostantól egyszerű bejelentéssel is lehet akár hatlakásos házat is építeni.

Fejlesztők, közvetítők, bankok

Az eseményen ezúttal is a hazai lakáspiac legnagyobb, legbefolyásosabb szereplői képviseltetik magukat, bemutatva a legfontosabb munkáikat. Az érdeklődők olyan projektekkel, illetve lakáspiaci fejlesztőkkel találkozhatnak, mint például a

  • Metrodom
  • Cordia
  • Biggeorge Property
  • Lake11 Home&Park by Atenor
  • Duna Pearl
  • iDOM
  • vagy a Budai Walzer Lakópark
Lakás Kiállítás

Természetesen a felsorolás nem teljeskörű, és a rendezvényen jelen lesznek a lakáspiacra építő szolgáltatók, ingatlanközvetítők, valamint a különösen fontos szerepet betöltő bankok is.

A pénzintézetek számos pénzügyi termékkel, konkrét hitelajánlattal és tanácsadással készülnek az eseményre.

Segítségükkel új információkat kaphatnak az érdeklődők a leginkább testhezálló hitelkonstrukciók és állami támogatások kérdéseiben is.

A Lakás Kiállítás időpontja:

  • szeptember 24. (péntek) 10-18 óráig
  • szeptember 25. (szombat) 10-18 óráig
  • szeptember 26. (vasárnap) 10-18 óráig

Helyszín: Momsport Uszoda és Rendezvényközpont

A Portfolio Csoport a Lakás Kiállítás médiapartnere

Fotó: Portfolio

balaton strand hőség
fodrász koronavírus

Holdblog Kihaló iparágak?

Az ábrához hozzátehetjük, hogy azért az e-könyveket mégis csak könnyebb megosztani másokkal. Emlékezhetünk...

Holdblog Munka - Munka nélkül?

Lassan százmilliók döntenek úgy, hogy inkább a család jelentette örömök sokasítását, vagy például a távoli...

Tematikus PR cikk
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2021.09.22
Öngondoskodás 2021
2021.09.21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021.09.30
Energy Investment Forum 2021 - A MEKH szakmai támogatásával
2021.10.05
Követeléskezelési trendek 2021
balaton strand hőség