STA_7955
Gazdaság

Idén is érdemes kilátogatni a Lakás Kiállításra

Portfolio
Fokozott érdeklődést várnak a szervezők a Lakás Kiállításra, amelyet idén a Momsport Uszoda és Rendezvényközpontban rendez meg a Portfolio szeptember 24-e és 26-a között. Az eseményen a hazai lakáspiac legnagyobb projektjei és fejlesztői képviseltetik magukat és természetesen jelen lesznek a pótolhatatlan szerepet játszó bankok, ingatlanközvetítők és egyéb ágazati szereplők is.

Kiváló lehetőséget jelent a lakáspiac iránt nyitott közönségnek a Lakás Kiállítás, akár befektetőként, akár első lakást kereső érdeklődőként látogatnak ki a rendezvényre. A szeptember 24-e és 26-a között megrendezendő, már hagyományosnak tekinthető eseményen idén is lakások ezrei közül válogathatnak az érdeklődők és fontos információforrás is lehet a közönségnek a kiállítókkal való párbeszéd is.

Fontos változások a piacon

A lakáspiac jelentős értéknövekedésen ment keresztül az elmúlt években, és számos olyan szabályozói változás van ma is, amely kihat a gazdaságnak erre a nagyon fontos, mindannyiunk életét meghatározó szegmensére. Jelentős kedvezmények sora érhető el jelenleg a piacon, amelyek közül kiemelendő az, hogy az újlakások áfája ismét 5 százalék és ezt is visszaigényelhetik azon vásárlók, akik CSOK-kal vásárolják meg az ingatlant, valamint amennyiben építkeznek, akkor 5 millió forint erejéig visszaigényelhető a számlák áfatartalma. A CSOK-kal ingatlant vásárlók ezen felül illetékmentességet kapnak, ráadásul a konstrukció már tetőtérbeépítésre is elérhetővé vált. A falusi CSOK településeinek listája 200 taggal bővült, amely új lehetőségeket tartogat sokak számára.

Lakás Kiállítás

Az idei év fontos újdonsága, hogy 3 millió forint felújítási támogatást kaphatnak a gyermeket nevelő családok, ráadásul ez előfinanszírozható egy 6 millió forintos kamattámogatott hitellel.

Egyéb szabályozói könnyítésekről is szó van, például a lakáshitelekhez kapcsolódó közjegyzői okirat költsége csökkent, valamint mostantól egyszerű bejelentéssel is lehet akár hatlakásos házat is építeni.

Fejlesztők, közvetítők, bankok

Az eseményen ezúttal is a hazai lakáspiac legnagyobb, legbefolyásosabb szereplői képviseltetik magukat, bemutatva a legfontosabb munkáikat. Az érdeklődők olyan projektekkel, illetve lakáspiaci fejlesztőkkel találkozhatnak, mint például a

  • Metrodom
  • Cordia
  • Biggeorge Property
  • Lake11 Home&Park by Atenor
  • Duna Pearl
  • iDOM
  • vagy a SISKIN Cégcsoport
Lakás Kiállítás

Természetesen a felsorolás nem teljeskörű, és a rendezvényen jelen lesznek a lakáspiacra építő szolgáltatók, ingatlanközvetítők, valamint a különösen fontos szerepet betöltő bankok is.

A pénzintézetek számos pénzügyi termékkel, konkrét hitelajánlattal és tanácsadással készülnek az eseményre.

Segítségükkel új információkat kaphatnak az érdeklődők a leginkább testhezálló hitelkonstrukciók és állami támogatások kérdéseiben is.

A Lakás Kiállítás időpontja:

  • szeptember 24. (péntek) 10-18 óráig
  • szeptember 25. (szombat) 10-18 óráig
  • szeptember 26. (vasárnap) 10-18 óráig

Helyszín: Momsport Uszoda és Rendezvényközpont

A Portfolio Csoport a Lakás Kiállítás médiapartnere

Fotó: Portfolio

befektető tőzsde este árfolyam getty stock
oroszország moszkva szobor

Holdblog A nagy klímalottó

Ha összevetjük a fenntarthatatlan gazdasági rendszerünket a klasszikus szerencsejátékkal, a lottóval, sokatmondó...

Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Grafikonosdi és minden ami friss hír.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu
2022. október 6.
Banking Technology 2022
2022. október 18.
Portfolio Future of Finance 2022
2022. szeptember 28.
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
2022. október 19.
Budapest Economic Forum 2022
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
iskolabezárás iskola suli iskolazárás koronavírus