Idén is érdemes kilátogatni a Lakás Kiállításra
Gazdaság

Idén is érdemes kilátogatni a Lakás Kiállításra

Portfolio
Fokozott érdeklődést várnak a szervezők a Lakás Kiállításra, amelyet idén a Momsport Uszoda és Rendezvényközpontban rendez meg a Portfolio szeptember 24-e és 26-a között. Az eseményen a hazai lakáspiac legnagyobb projektjei és fejlesztői képviseltetik magukat és természetesen jelen lesznek a pótolhatatlan szerepet játszó bankok, ingatlanközvetítők és egyéb ágazati szereplők is.

Kiváló lehetőséget jelent a lakáspiac iránt nyitott közönségnek a Lakás Kiállítás, akár befektetőként, akár első lakást kereső érdeklődőként látogatnak ki a rendezvényre. A szeptember 24-e és 26-a között megrendezendő, már hagyományosnak tekinthető eseményen idén is lakások ezrei közül válogathatnak az érdeklődők és fontos információforrás is lehet a közönségnek a kiállítókkal való párbeszéd is.

Fontos változások a piacon

A lakáspiac jelentős értéknövekedésen ment keresztül az elmúlt években, és számos olyan szabályozói változás van ma is, amely kihat a gazdaságnak erre a nagyon fontos, mindannyiunk életét meghatározó szegmensére. Jelentős kedvezmények sora érhető el jelenleg a piacon, amelyek közül kiemelendő az, hogy az újlakások áfája ismét 5 százalék és ezt is visszaigényelhetik azon vásárlók, akik CSOK-kal vásárolják meg az ingatlant, valamint amennyiben építkeznek, akkor 5 millió forint erejéig visszaigényelhető a számlák áfatartalma. A CSOK-kal ingatlant vásárlók ezen felül illetékmentességet kapnak, ráadásul a konstrukció már tetőtérbeépítésre is elérhetővé vált. A falusi CSOK településeinek listája 200 taggal bővült, amely új lehetőségeket tartogat sokak számára.

Lakás Kiállítás

Az idei év fontos újdonsága, hogy 3 millió forint felújítási támogatást kaphatnak a gyermeket nevelő családok, ráadásul ez előfinanszírozható egy 6 millió forintos kamattámogatott hitellel.

Egyéb szabályozói könnyítésekről is szó van, például a lakáshitelekhez kapcsolódó közjegyzői okirat költsége csökkent, valamint mostantól egyszerű bejelentéssel is lehet akár hatlakásos házat is építeni.

Fejlesztők, közvetítők, bankok

Az eseményen ezúttal is a hazai lakáspiac legnagyobb, legbefolyásosabb szereplői képviseltetik magukat, bemutatva a legfontosabb munkáikat. Az érdeklődők olyan projektekkel, illetve lakáspiaci fejlesztőkkel találkozhatnak, mint például a

  • Metrodom
  • Cordia
  • Biggeorge Property
  • Lake11 Home&Park by Atenor
  • Duna Pearl
  • iDOM
  • vagy a SISKIN Cégcsoport
Lakás Kiállítás

Természetesen a felsorolás nem teljeskörű, és a rendezvényen jelen lesznek a lakáspiacra építő szolgáltatók, ingatlanközvetítők, valamint a különösen fontos szerepet betöltő bankok is.

A pénzintézetek számos pénzügyi termékkel, konkrét hitelajánlattal és tanácsadással készülnek az eseményre.

Segítségükkel új információkat kaphatnak az érdeklődők a leginkább testhezálló hitelkonstrukciók és állami támogatások kérdéseiben is.

A Lakás Kiállítás időpontja:

  • szeptember 24. (péntek) 10-18 óráig
  • szeptember 25. (szombat) 10-18 óráig
  • szeptember 26. (vasárnap) 10-18 óráig

Helyszín: Momsport Uszoda és Rendezvényközpont

A Portfolio Csoport a Lakás Kiállítás médiapartnere

Fotó: Portfolio

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Olyat lépnek nyugdíjügyben a lengyelek, ami Magyarországnak is példa lehet