Előfizetői tartalom

Üzlet az egészségügy: itt az ideje megadni a bankkártya adatokat az időpontfoglaláskor?

Portfolio
Egyre inkább felismerik az emberek, hogy az egészségügy üzlet, és ennek megfelelően vannak elvárásaik a szolgáltatókkal szemben. Itt lenne az ideje, hogy a magánegészségügy is megugorja azt a szintet, amely már számos szolgáltatónál is jelen van, mégpedig, hogy az időpontfoglalás előrefizetéssel vagy a bankkártya adatok megadásával történjen - derült ki a Portfolio Private Health Forum 2022 szakmai rendezvény Hogyan lehet jobb a rendszer a betegek érdekében? című panelbeszélgetésén, amelyen szóba került a digitalizáció és a távgyógyítás kérdése is.

Bartók János, az UNION-Érted Ellátásszervező Kft. ügyvezetője moderátorként a beszélgetés elején felvetette, hogy fontos világossá tenni, hogy mit várhatnak el az emberek a magánegészségügyi szolgáltatási rendszerben résztvevő szereplőktől. Kifejezetten figyelünk arra, hogy ne beteg szót használjunk - mondta Straub Fanni, a FoglaljOrvost.hu alapítója, tulajdonosa, aki...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái