Előfizetői tartalom

Felkészültek a magánegészségügyi szolgáltatók, ha jövőre nem tudnak pénzt keresni

Portfolio
Felkészültek a magánegészségügyi szolgáltatók arra, hogy jövőre nem tudnak majd pénzt keresni, hiszen akkora minden bizonnyal begyűrűzik az energiaárak emelkedése, a bérköltségek növekedése és a forintárfolyam hatásai is - többek között ez is elhangzott a Portfolio Private Health Forum 2022 szakmai rendezvényének első kerekasztalbeszélgetésében, ahol a legnagyobb magánegészségügyi szolgáltatók tulajdonosai és vezetői beszélgettek. Többek között arról is, miként alkalmazkodnak az alapjaiban változó makrogazdasági környezethez.

A panelbeszélgetés moderátora, Végh Attila, a Eurohealth Ltd. vezérigazgatója szerint különleges időket él a magánegészségügy, hiszen sokan szeretnének befektetni a szektorba, ugyanakkor a jelenlegi makrogazdasági környezet jelentős kihívásokkal tűzdelt. Közeledik a kereslet-kínálati inflexiós ponthoz, ugyanakkor a profitabilitás rövid távon csökkenhet. Kapcsolódó cikkünk...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái