Ezek voltak a Property Awards 2023 díjátadó legjobb pillanatai (képek)
Ingatlan

Ezek voltak a Property Awards 2023 díjátadó legjobb pillanatai (képek)

Portfolio
December 5-én rendeztük meg a Portfolio Property Awards eseményünket, ahol a szakmai program mellett a díjátadó és a networking volt a főszerepben. Az ingatlanpiacról, a makrogazdasági és geopolitikai kilátásokról, valamint az EU-s forrásokról szóló beszélgetések, és előadások után összesen 17 kategóriában díjaztuk a 2023-as év legkülönlegesebb és legmeghatározóbb ingatlanpiaci projektjeit, tranzakcióit, cégeit. A közös ünneplésnek az esti állófogadás, a gin bár, valamint a champagne és whisky kóstoló adott keretet. Gratulálunk a győzteseknek, az összes hosszabb és rövidebb listára felkerült indulónak és köszönjük mindenkinek, aki eljött őket megünnepelni és a kapcsolatait építeni! Jövőre összesen négy ingatlanpiaci, és két építőipari konferenciával hozzuk össze a szakmát!

A legaktuálisabb témákat körbejáró panelbeszélgetés és előadásokkal kezdődő Portfolio Property Awardson a szakmai program mellett a díjátadó és a networking kapta a főszerepet. A 17 kategóriában díjazott nyertesek az este folyamán együtt ünnepelhették meg az elismeréseket, a többi résztvevőnek pedig lehetősége volt, hogy kötetlen hangulatban beszéljék ki az ingatlanpiac - vagy más területek - legfontosabb történéseit, akár a kollégáikkal, üzlettársaikkal, vagy éppen a versenytársakkal. Az este minden pillanatát igyekeztünk fotókkal megörökíteni:

A díjazottakról a 7 tagból álló szakmai zsűri döntött, így hirdettük ki 2023-ban is az év PM és FM cégét, az év finanszírozóját, az év lakóprojektjét(100 lakás felett és alatt), az év irodabérleti és raktárbérleti tranzakcióját, valamint hotelprojektjét, az év ipariingatlan-fejlesztését, illetve irodafejlesztését, az év befektetési tranzakcióját (belföldön és külföldön), az év ingatlanpiaci M&A üzletét és az év ingatlanpiaci tehetségét. Díjaztuk továbbá az év legjobb koncepcióját is, amelyről a Property Awards résztvevői szavazhattak ott a helyszínen. Kiosztottunk egy emlékdíjat, valamint egy Portfolio különdíjat is. A nyertesekről bővebben:

A Property Awardson mutattuk be a Top50-es listánkat, vagyis a hazai ingatlanpiac idei legfontosabb szereplőit!

Az évzáró ingatlanpiaci esemény után máris készülünk a 2024-es évre

Négy ingatlanpiaci és két építőipari szakmai rendezvénnyel várjuk az ingatlanpiaci és építőipari szereplőket, vállalatokat, szakértőket. 2024 márciusában ismét együtt lesz a szakma!

Március 7-én Property Warm Up - azaz elindítjuk a 2024-es évet, megbeszéljük az első negyedév tanulságait a hazai ingatlanpiacon.
Hatodik alkalommal rendezzük meg az építőipar és ingatlanpiac egészének szóló Építőipar 2024 konferenciát, március 21-én tartjuk, ahol körbejárjuk a legaktuálisabb pénzügyi, üzleti, szabályozási, hatékonysági kérdéseket az iparág véleményvezéreivel. Az „Építőipar 2024” nem csupán egy egész napos szakmai fórum, hanem az egyik leghatékonyabb üzleti networking találkozóhely a szektor szereplői számára.
Az élmény idén is folytatódik. Egy hagyomány, amit a hazai ingatlanpiac számára közösen teremtettünk. Immáron harmadik alkalommal találkozunk a balatonfüredi Property X rendezvényünkön, 2024 május 29-én!

Címlapkép forrása: Mónus Márton/Portfolio

Holdblog

A nagyok raliznak, a többiek túlélnek

Az Egyesült Államok a részvénypiac királya, az eddigi kihívó, Kína egyre jobban távolodik az előzés lehetőségétől. A világ legnépesebb országa, India viszont nagyon komoly vállalatokat..

KonyhaKontrolling

Befektetési hírek: új MÁP+, LY

Így nyár elején sokfelé kell szaladnunk, ezért most csak két rövid hírről szeretnék beszámolni. Mivel alapvetően nem vagyok híroldal, ezért nem szoktam ezekkel foglalkozni, de az új MÁP+-r

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagyon gyorsan terjed egy régi-új fertőzés Magyarországon - Ezt kell tenni, hogy megelőzzük a halálos bajt!

Könyvelő

Könyvelő
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
D_MTZ20201223030