Ezek voltak a Property Awards 2023 díjátadó legjobb pillanatai (képek)
Ingatlan

Ezek voltak a Property Awards 2023 díjátadó legjobb pillanatai (képek)

Portfolio
December 5-én rendeztük meg a Portfolio Property Awards eseményünket, ahol a szakmai program mellett a díjátadó és a networking volt a főszerepben. Az ingatlanpiacról, a makrogazdasági és geopolitikai kilátásokról, valamint az EU-s forrásokról szóló beszélgetések, és előadások után összesen 17 kategóriában díjaztuk a 2023-as év legkülönlegesebb és legmeghatározóbb ingatlanpiaci projektjeit, tranzakcióit, cégeit. A közös ünneplésnek az esti állófogadás, a gin bár, valamint a champagne és whisky kóstoló adott keretet. Gratulálunk a győzteseknek, az összes hosszabb és rövidebb listára felkerült indulónak és köszönjük mindenkinek, aki eljött őket megünnepelni és a kapcsolatait építeni! Jövőre összesen négy ingatlanpiaci, és két építőipari konferenciával hozzuk össze a szakmát!

A legaktuálisabb témákat körbejáró panelbeszélgetés és előadásokkal kezdődő Portfolio Property Awardson a szakmai program mellett a díjátadó és a networking kapta a főszerepet. A 17 kategóriában díjazott nyertesek az este folyamán együtt ünnepelhették meg az elismeréseket, a többi résztvevőnek pedig lehetősége volt, hogy kötetlen hangulatban beszéljék ki az ingatlanpiac - vagy más területek - legfontosabb történéseit, akár a kollégáikkal, üzlettársaikkal, vagy éppen a versenytársakkal. Az este minden pillanatát igyekeztünk fotókkal megörökíteni:

A díjazottakról a 7 tagból álló szakmai zsűri döntött, így hirdettük ki 2023-ban is az év PM és FM cégét, az év finanszírozóját, az év lakóprojektjét(100 lakás felett és alatt), az év irodabérleti és raktárbérleti tranzakcióját, valamint hotelprojektjét, az év ipariingatlan-fejlesztését, illetve irodafejlesztését, az év befektetési tranzakcióját (belföldön és külföldön), az év ingatlanpiaci M&A üzletét és az év ingatlanpiaci tehetségét. Díjaztuk továbbá az év legjobb koncepcióját is, amelyről a Property Awards résztvevői szavazhattak ott a helyszínen. Kiosztottunk egy emlékdíjat, valamint egy Portfolio különdíjat is. A nyertesekről bővebben:

A Property Awardson mutattuk be a Top50-es listánkat, vagyis a hazai ingatlanpiac idei legfontosabb szereplőit!

Az évzáró ingatlanpiaci esemény után máris készülünk a 2024-es évre

Négy ingatlanpiaci és két építőipari szakmai rendezvénnyel várjuk az ingatlanpiaci és építőipari szereplőket, vállalatokat, szakértőket. 2024 márciusában ismét együtt lesz a szakma!

Március 7-én Property Warm Up - azaz elindítjuk a 2024-es évet, megbeszéljük az első negyedév tanulságait a hazai ingatlanpiacon.
Hatodik alkalommal rendezzük meg az építőipar és ingatlanpiac egészének szóló Építőipar 2024 konferenciát, március 21-én tartjuk, ahol körbejárjuk a legaktuálisabb pénzügyi, üzleti, szabályozási, hatékonysági kérdéseket az iparág véleményvezéreivel. Az „Építőipar 2024” nem csupán egy egész napos szakmai fórum, hanem az egyik leghatékonyabb üzleti networking találkozóhely a szektor szereplői számára.
Az élmény idén is folytatódik. Egy hagyomány, amit a hazai ingatlanpiac számára közösen teremtettünk. Immáron harmadik alkalommal találkozunk a balatonfüredi Property X rendezvényünkön, 2024 május 29-én!

Címlapkép forrása: Mónus Márton/Portfolio

KonyhaKontrolling

Sabbatical - ne így ne dolgozz!

Korábban ígértem, hogy beszámoljak a sabbaticalról, ezért most megteszem. Sajnos a bejegyzés írásának napján már 3 hónapja dolgozom, de igyekszem hűen visszaadni a részleteket. Pihenés Az e

RSM Blog

Mikor érdemes HR tanácsadóhoz fordulni?

Napjainkban az üzleti eredményesség egyik legfontosabb támogatója a stratégiához közvetlenül hozzájáruló, gyors változásokra képes, emberközpontú HR menedzsment. Biztosítja a szervezet n

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a csattanós válasz azoknak, akik nem vesznek lakást, mert alacsonyabb kamatokra várnak

Privát bankár

Privát bankár
Retail Day 2024
2024. április 11.
EU Források 2024
2024. március 6.
Agrárium 2024
2024. március 19.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Interaktív online előadás

Vételi és eladási zónák - Részvénypiaci panoráma

Mire számíthatunk a következő napokban a részvénypiacokon? Milyen fontos szintekre kell figyelni a főbb indexek esetén? Melyek lesznek a jól és rosszul teljesítő régiók, országok, szektorok és ágazatok?

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.