Ingatlan

Nem is gondolnád, mitől lesz vonzó a jövő munkahelye

Portfolio
A munkaerőhiány élesedésével a cégek egyre nagyobb figyelmet szentelnek annak, hogy a munkavállalóikat ne csak anyagilag ismerjék el, hanem vonzó munkakörnyezetet is teremtsenek számukra. Hogy pontosan milyen lehetőségek vannak erre, arról a holnap megrendezésre kerülő FM & Office 2019 konferencián beszélnek majd a szakértők, néhány részletet azonban már most elárulunk.
Korábban kevés példa volt arra, hogy egy cégnél a munkavállalókra egyéniségekként tekintsenek és úgy próbáljanak megoldásokat találni a felmerülő igényekre. Ez ma már sok helyen másképp van annak ellenére, hogy a teljes szabadság, vagyis az irodától való függetlenség a munkavállalók nagyon kis része számára elérhető csak. Ezért is fontos, hogy ha valaki 8-9 vagy még több órát az irodában tartózkodik, a lehető legjobb körülményeket kaphassa meg.

Vannak cégek, ahol az iroda belső kialakításán túl különböző szolgáltatásokat nyújtanak az ott dolgozók számára. Ez lehet akár a sportolási lehetőség, de az úgynevezett concierge is ilyen, amikor a recepción bizonyos szolgáltatásokat - például ruhatisztítás, színházjegyrendelés stb. - elintéznek helyettünk.


Nem is gondolnád, mitől lesz vonzó a jövő munkahelye
Részletekért kattints ide!
Nagyon fontos ugyanakkor a munkahely személyessége is, az Egyesült Államokban például már senki nem lepődik meg azon, ha valaki egy családtagját vagy ismerősét meghívja, hogy megnézhesse, mit, hol és hogyan dolgozik az irodában. Ugyanígy a kollégák közötti jó viszony is az egyik legfontosabb szempont a munkahelyi jóllét során, amire ma már több helyen community menedzsereket alkalmaznak. Bár a jó közösség nem feltétlenül azonos korcsoportok kérdése, a csapatépítők során figyelembe kell venni, hogy jelenleg öt generáció dolgozik együtt a munkaerőpiacon.

A munkavállalók kapcsán ráadásul nemcsak irodai dolgozókra kell gondolni, hanem akár egy gyárban is felmerülhet a kérdés, hogy milyen lehetőségek vannak arra, hogy az ott dolgozók úgy érezzék, hogy a munkájukat megbecsülik és annak amit csinálnak célja és értelme van.



Portfolio Ingatlan Adatbázis


BudaPart City

BudaPart City

1117 Budapest, Dombóvári út 26
Kiadó terület: 17220m2
Átadás:
2020
Bérleti díj: 15.5 - 18.5 EUR
Ajánlatot kérek

Hogy mindezt milyen módon lehet elérni, mik a legújabb trendek a közösségmenedzsment, a szervezetpszichológia vagy a most épülő irodaházak terén, arról a most szerdán megrendezésre kerülő FM & Office konferencián többek között az alábbi szakértők fognak beszélni:



Nem is gondolnád, mitől lesz vonzó a jövő munkahelye
Részletekért kattints ide!
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Budapest ingatlanpiac lakások madártávlat