Év végén fogadhatja látogatóit a belvárosi luxusszálloda

2018. július 11. 13:50    
nyomtatás
 
Idén nyáron láthatóvá válik a Párisi Udvar Hotel Budapest épületének külső megújulása, befejeződtek ugyanis a homlokzat és a kristálykupola restaurálási munkálatai. A Ferenciek tere felőli részről, egy rövidebb szakasz kivételével hamarosan az állványok is elbontásra kerülnek, novembertől pedig teljesen zavartalan lehet az épület körüli közlekedés - szerepel a Market Építő Zrt. és a Mellow Mood Hotels közleményében.


A Párisi Udvar Hotel Budapest rekonstruálása idén nyáron újabb mérföldkőhöz érkezett, megújult a kristálykupola és a kerámiadíszítésű homlokzat is - az épületet többek között Zsolnay kerámiák, Róth Miksa üvegablakok díszítik, amelyek most újra láthatóvá válnak.

Tavaly jött létre a megállapodás, a Párizs Property Kft. és a Hyatt Hotels között, hogy az egykori Brudern-házból átalakított szállodát a Mellow Mood Hotels üzemelteti majd és The Unbound collection by Hyatt franchise lánc második európai tagjaként fog működni.


Év végén fogadhatja látogatóit a belvárosi luxusszálloda

Kép forrása: Market Építő Zrt.

A Petőfi Sándor utcai oldal után, az épület Ferenciek tere felőli részéről is - egy hat méteres szakasz kivételével - eltávolításra kerülnek az állványok. A következő építési fázis alatt a belső munkálatokon lesz a hangsúly, így a tervek szerint novemberben már a Ferenciek tere is zavartalanul működhet tovább, megfelelve közfunkciójának. A Párisi Udvar pedig - ahol a Mellow Mood Hotels legújabb, The Unbound Collection by Hyatt szállodalánchoz tartozó ötcsillagos hotele kap helyet - télen készül el, ekkor veszi kezdetét a próbaüzem.

2017.12.19 11:12 Több hónapot csúszik a budapesti luxusszálloda átadása
2017.05.19 14:10 Jövőre luxusszállodaként nyit ki a belváros egyik legszebb épülete

A munkálatok már két és fél éve tartanak, Tóth András a kivitelező Market Építő Zrt. műemlékvédelmi projektvezetője elmondta, hogy eddig 3000 négyzetméternyi homlokzati felületet restauráltak, a kerámia elemek felújítása pedig mintegy 70 ezer munkaórába telt. Az épület legmagasabb pontja eléri a 41 métert, ami egy 13 emeletes panelháznak felel meg.

Év végén fogadhatja látogatóit a belvárosi luxusszálloda

Kép forrása: Market Építő Zrt.


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 


hirdetés
Állásajánlatok
Elemző
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium