Ingatlan

Több hónapot csúszik a budapesti luxusszálloda átadása

Portfolio
Csúszik a Párisi Udvar Hotel átadása, a vártnál 5 hónappal később, 2018 őszére várható a luxusszálloda megnyitója. Az építkezés lassulásának hátterében statikai problémák állnak, amely az eddigi 12,5 milliárd forintos beruházási költségeket is felnyomta. A környéken lakók nagy örömére hamarosan olyan fázisba jut az építkezés, hogy újra szabadon járhatóvá válik a Petőfi Sándor utca.
Szeptember 25-én került sor a szerződéskötésre, amelynek keretében a Párizs Property Kft. megállapodott a Hyatt Hotelsszel, az egykori Brudern-házból átalakított szállodát a Mellow Mood Hotels üzemelteti majd és The Unbound collection by Hyatt franchise lánc második európai tagjaként fog működni.

A Párisi Udvar Hotel megnyitását 2018 nyarára tervezték, azonban most olyan statikai problémák merültek fel az építkezés során, amelyek meghosszabbították a kivitelezésre szánt időt, így várhatóan 5 hónappal később, 2018 őszén nyithatja meg kapuit az ötcsillagos luxusszálloda.

Az Unbound collection másfél éve jött létre és a Hyatt részeként olyan márkát képvisel, amelyek a felsőkategóriás szállodák közül a különleges épületekben kerülnek kialakításra. Így lehet a korábbi Párisi udvar ikonikus épületéből a márka második európai szállodája.

Hermesz János az építkezés projektmenedzsere elmondta, hogy 1400 négyzetméternyi födémet kell kicserélni, amivel korábban nem számoltak, így nagyrészt ez okozza a csúszást. A többletköltség mintegy 700 millió forintot tesz ki, így a beruházás már meghaladta a 13 milliárd forintot.

Az építkezés miatt eddig lezárt Petőfi Sándor utca december 23-tól újra járható lesz az autósforgalom és a tömegközlekedés számára. Az építési munkálatok folytatásához most azonban a Ferenciek teréből fognak egy részt lezárni.



Több hónapot csúszik a budapesti luxusszálloda átadása
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Budapest ingatlanpiac lakások madártávlat