Prémium

Három napra testközelbe kerül a jövő Budapesten (x)

Portfolio
Találkozz a jövővel - hirdeti az idén negyedszer megrendezett Brain Bar. Az ország leginspirálóbb eseményének választott fesztiválon világhírű meghívottak villantják fel a holnap világát a Corvinus Egyetem campusán.
A Brain Bar vállalásához méltón provokatív, sokszínű és izgalmas beszélgetéseken ismerkedhetnek meg a fesztiválozók a jövővel kapcsolatos sokszor megosztó, ellentmondásos vagy félreértett témákkal.

  • Létrejöhetnek az eddig legfeljebb sci-fiben elképzelt robot-ember barátságok és házasságok?
  • Kifogy a világ éléskamrája 2050-re?
  • Lehet, hogy az emberiség nem is pusztítja a Föld élővilágát, hanem éppen, hogy gazdagítja?


Csak néhány azon felvetések közül, amik garantáltan felkavarnak, elgondolkodtatnak és emlékezetesek maradnak.

Három napra testközelbe kerül a jövő Budapesten
A programban egymás mellett sorakoznak a tudomány, a technológia, az üzleti, kulturális és politikai szféra nagy nevei: itt lesz az Interstellar és a Dunkirk Oscar-díjra jelölt látványtervezője, Nathan Crowley, a tech titánokkal szembeszálló EU biztos,Margrethe Vestager, a sci-fi irodalom szupersztárja, Ted Chiang és Sophia, aki humanoid robotként elsőként kapott állampolgárságot.

Budapestre érkezik többek között Antonio García Martínez, a Facebook egykori topmenedzsere, aki pengeéles és bevállalós cikkeiben és a Chaos Monkeys című bestsellerében megmutatja a Szilícium-völgy korántsem idilli és inspiráló arcát; David OReilly, a 3D animációt és videójátékok vizuális világát feje tetejére állító, többszörös díjnyertes művész. Hatalmas várakozás övezi továbbá az éhezés és ételpazarlás ellen küzdő három Michelin-csillagos séf, Massimo Bottura előadását, akárcsak Jacquelline Fuller, a Google alelnökének, világcég jótékonysági szervezete vezetőjének bemutatkozását.

A rendezvény sztárelőadója pedig az a Peter Thiel lesz, aki a PayPal társalapítója, a világ egyik legsikeresebb vállalkozója és befektetője.

Tehetség, kreativitás és innováció a nulladik napon: Mastermind Sessions

A fesztivál nulladik napján, május 31-én a jövő cégei és munkavállalói kerülnek fókuszba. Ekkor debütál a Brain Bar speciálisan cégeket, startupokat, vállalkozásokat célzó újszerű, jövőt formáló workshop sorozata, a Mastermind Sessions. Itthon szokatlan megközelítésben, külön erre az alkalomra kidolgozott módszertannal készítik fel inspiráló Brain Bar előadók és profi trénerek a résztvevőket arra, hogyan fordíthatják le a jövőt formáló trendeket és üzleti sikertörténeteket saját iparágukra és innovációs folyamataikra. A Brain Bar küldetését stratégiai partnerként az idei évben is meghatározó vállaltok segítik: a fesztivál főtámogatója a Magyar Telekom, a KPMG, a BMW és a MOL.

Három napra testközelbe kerül a jövő Budapesten
A jövő újítói egy helyen: Future Jobs

Szintén május 31-én startol a Brain Bar rendhagyó karrier rendezvénye, a Future Jobs. Szemben a hagyományos állásbörzékkel az érdeklődők ötven válogatott, kifejezetten a jövő kihívásaira válaszoló- modern technológiához, kommunikációs és stratégiai tervezéshez, adatelemzéshez, marketinghez, dizájnhoz kötődő- állásokat hirdetnek meg, amelyeket az esemény zárásáig be is töltenek. A cél nem csupán a tehetség felkutatása, hanem annak kibontakoztatása, megtartása- vagyis a karrierbörze egyben tehetségbörze is, amelyet a szervezők kötetlen beszélgetésekkel, networking lehetőséggel és előadásokkal támogatnak.

A Brain Baron a diákok a VIP-k

A teljes program bejelentésével egyidőben elindult a regisztráció a diákok és tanárok számára, akik 2018-ban kétezren vehetnek részt ingyenesen a Brain Baron. A Brain Bar a hazai fesztiválok közül elsőként vállalta, hogy a VIP-listát megszünteti: 2015-ös alapítása óta itt a diákok és pedagógusok a VIP-k.

Három napra testközelbe kerül a jövő Budapesten
(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13