Magyarországra jön a PayPal alapítója, Elon Musk dollármilliárdos barátja

2018. április 16. 07:01    
nyomtatás
 
Júniusban Budapestre érkezik Peter Thiel. A PayPal társalapítója, a világ egyik legsikeresebb vállalkozója és befektetője a Brain Bar fesztiválvendége lesz - tájékoztatták a szervezők a Portfolio-t.

Kereskedés PayPal-részvényekkel a Portfolio Online Tőzsdén!

Thiel alapítótársával, Elon Muskkal közösen—hozta létre az internetes pénzforgalmat forradalmasító PayPal-t. Tucatnyi nagy hatású vállalkozás, köztük a Facebook, a LinkedIn és a SpaceX első nagybefektetője volt. Szintén ő hozta létre az adatelemzéssel foglalkozó, mára 20 milliárd dollár értékűre becsült Palantir vállalatot, melyaz Egyesült Államok védelmi minisztériumának beszállítója. A nevét viselő Thiel Ösztöndíj 20 év alatti, kiemelkedően tehetséges fiatalokat támogat abban, hogy felsőfokú tanulmányok helyett saját vállalkozásba fogjanak.

Magyarországra jön a PayPal alapítója, Elon Musk dollármilliárdos barátja

Fotó: Brain Bar

A technológiai világ legbefolyásosabb embere június 2-án ad elő a Brain Bar fesztiválon. A szervezők tájékoztatása szerint - a férőhelyek korlátozott száma miatt - Peter Thiel budapesti előadása zárt körű lesz, azon csak a Brain Bar fesztiválbérletet vásárlók és diákok vehetnek részt, különregisztráció után. A regisztráció menetéről a szervezők hamarosan közvetlenül tájékoztatják a bérleteseket.

Az idei Brain Bar fesztivál számos nagy nevet sorakoztat fel. Az előadók között szerepel a világ leghíresebb robotjának számító Sophia, a sztárséf Massimo Bottura,a sci-fi szerző Ted Chiang,a Google-alelnök Jacquelline Fullerés Margrethe Vestager, az EU versenyjogi biztosa.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Tematikus cikk

Így lehetnek sikeresek a magyar startupok (x)

Kreatív, piacképes és energiahatékony fejlesztéseket keres az MVM. 
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Statisztikai elemző/Junior statisztikai elemző
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium