Egészségügyi államtitkár: nincs napirenden a biztosítási rendszer átalakítása

2018. július 11. 16:59    
nyomtatás
 
Nincs napirenden a biztosítási rendszer átalakítása de a cél, hogy külön válasszák a magán- és az állami egészségügyi biztosítási rendszert, valamint az állami ellátás területét - fejtette ki az Echo TV Napi aktuális című műsorában Nagy Anikó egészségügyért felelős államtitkár.

A magyar egészségügyi rendszer lehetséges irányairól lesz szó a Portfolio Private Health Forum rendezvényén. Részletek itt:Azt is kifejtette, hogy vizsgálják, hogyan tudnának az állami biztosításban még jobb és minőségibb szolgáltatást nyújtani a lakosság számára.

A biztosítási rendszer lehetséges átalakítása nemrégiben merült fel, a Portfolio ennek külön elemzést szentelt:

2018.06.22 11:19 A kormány csendben a magyar egészségügy új finanszírozására készül?

Nagy Anikó cáfolta, hogy vita lenne közte és Varga Mihály pénzügyminiszter közt a kancellári rendszer bevezetését illetően. Jelezte, amit ő szeretne az egy olyan megerősített gazdálkodás és szabályozottság, melyben a gyógyítás szabadsága az orvos kezében marad.

A kormányon belüli ellentétekről ebben a kérdésben itt írtunk:

2018.07.06 09:52 Varga kirendeli a felügyelőket a kórházakhoz

2018.07.02 09:42 Máris ellentmondott Varga Mihálynak Nagy Anikó

Nagy Anikó arra is válaszolt, hogy mi az oka, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszterhez került a Dél-budai Centrum megvalósítása. Szerinte erre a beruházás komplexitása miatt volt szükség. "Ugyanakkor a tárca továbbra is véleményezni fogja szakmailag a szuperkórház programot" - nyugtatott meg mindenkit.

Egészségügyi államtitkár: nincs napirenden a biztosítási rendszer átalakítása


(Magyar Idők)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium