Így halad az építkezés a főváros legnagyobb projektjénél (képek)

2019. július 22. 11:20    
nyomtatás
 
Jövő év közepéig az összes nagy beruházás elkezdődik a Városligetben, a fejlesztések kétharmada pedig már most épül, vagy elkészült, a Liget Budapest Projekt munkálatai jól haladnak, várhatóan 2022-re valamennyi új épület állni fog - jelentette be Baán László, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa.


Májusban átadták az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ épületét, ezt követően pedig ősszel Millennium Házaként nyílik meg a felújított egykori Olof Palme Ház, bejárata előtt egy, a Városligetben újdonságnak számító rózsakerttel. Szintén még az ősszel a Városligetben készülhet el a főváros legnagyobb játszótere, és a fővárostól távolabb található Komáromi Csillagerőd épületét is ekörül adhatják át. Az alábbi galériában felülnézetben is meggyőződhetünk a projekt aktuális állapotáról.

Liget Budapest építkezés
Liget Budapest építkezés (galéria, 11 kép)

A főváros legnagyobb projektjei


Nemrég összeszedtük azokat a budapesti projekteket, amelyek a következő nyolc évben megvalósuló legnagyobb értékű beruházásnak számítanak. A legtöbbjükről már lehetett korábban hallani, most azonban összesítve is látható ezeknek az összértéke és a várható befejezési ideje. A 195 felsorolt, folyamatban lévő projekt összértéke több ezer milliárd forintot tesz ki, amit vegyesen uniós, állami, vagy önkormányzati forrásból biztosítanak. A listára felkerülhetett a Puskás Stadion, a 3-as metró, a Centrumkórház fejlesztések, valamint a Liget Budapest Projekt is. A teljes lista az alábbi cikkben olvasható:

2019.07.17 15:58 Ezek most a legbrutálisabb fejlesztések Budapesten

Egressy Liget

Egressy Liget

1143 Budapest, Ilka utca 3/A
38 db lakás
47 - 100 m2 alapterület
Átadás:
2019. dec
37.05 - 85.65 M Ft
Ajánlatot kérek

A Liget Budapest Projektről pedig korábban Gyorgyevics Benedekkel, program megvalósításáért felelős Városliget Zrt. vezérigazgatójával beszélgettünk, amelynek részletei az alábbi cikkben látható:

2018.01.10 13:40 Ez most Budapest leggigászibb fejlesztése

Sőt, egy videó is készült már az átalakításról, amit pedig a lenti cikkben láthatunk:

2018.07.10 16:43 Amit eddig még nem láttunk: így halad a Liget felújítása (videó)

Így halad az építkezés a főváros legnagyobb projektjénél (képek)

Részletekért kattints ide!

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír

hirdetés
Állásajánlatok
Könyvelő
Senior befektetési tanácsadó
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium