FONTOS Itt vannak a friss számok - Drága a magyar benzin?
Ingatlan

Így halad az építkezés a főváros legnagyobb projektjénél (képek)

Portfolio
Jövő év közepéig az összes nagy beruházás elkezdődik a Városligetben, a fejlesztések kétharmada pedig már most épül, vagy elkészült, a Liget Budapest Projekt munkálatai jól haladnak, várhatóan 2022-re valamennyi új épület állni fog - jelentette be Baán László, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa.
Májusban átadták az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ épületét, ezt követően pedig ősszel Millennium Házaként nyílik meg a felújított egykori Olof Palme Ház, bejárata előtt egy, a Városligetben újdonságnak számító rózsakerttel. Szintén még az ősszel a Városligetben készülhet el a főváros legnagyobb játszótere, és a fővárostól távolabb található Komáromi Csillagerőd épületét is ekörül adhatják át. Az alábbi galériában felülnézetben is meggyőződhetünk a projekt aktuális állapotáról.

A főváros legnagyobb projektjei

Nemrég összeszedtük azokat a budapesti projekteket, amelyek a következő nyolc évben megvalósuló legnagyobb értékű beruházásnak számítanak. A legtöbbjükről már lehetett korábban hallani, most azonban összesítve is látható ezeknek az összértéke és a várható befejezési ideje. A 195 felsorolt, folyamatban lévő projekt összértéke több ezer milliárd forintot tesz ki, amit vegyesen uniós, állami, vagy önkormányzati forrásból biztosítanak. A listára felkerülhetett a Puskás Stadion, a 3-as metró, a Centrumkórház fejlesztések, valamint a Liget Budapest Projekt is. A teljes lista az alábbi cikkben olvasható:


Portfolio Ingatlan Adatbázis


Egressy Liget

Egressy Liget

1143 Budapest, Ilka utca 3/A
38 db lakás
47 - 100 m2 alapterület
Átadás:
2019. dec
37.05 - 85.65 M Ft
Ajánlatot kérek

A Liget Budapest Projektről pedig korábban Gyorgyevics Benedekkel, program megvalósításáért felelős Városliget Zrt. vezérigazgatójával beszélgettünk, amelynek részletei az alábbi cikkben látható:Sőt, egy videó is készült már az átalakításról, amit pedig a lenti cikkben láthatunk:

Így halad az építkezés a főváros legnagyobb projektjénél (képek)
Részletekért kattints ide!
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
CTPark_Budapest_West